Od nasih tesko da ce iko prenositi licence su cudo,posebno za vrijeme ove recesije...juznjak> je napisao/la:Sta je sa Spanskom ligom hoce li ko prenosti?zanima me isto i za Seriu A :ugeek:
Sport i TV
Re: Sport i TV
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
sad vidjeh da ce u srijedu BHT prenositi ut Champ. League iz Ukraine (Donetska)
.. a nece prenositi ni onu iz Munchena ili Madrida gdje se sastaju velikani europe.......bezbeli zbog srbijanske ekipe koja tamo gostuje ... fala dragom Bogu pa ja imam izbor da pratim mnostvo drugih prijenosa
, ali i zbog ovakvih poteza BHT, ja ne placam rtv pristojbu ili ti taksu !!!!!!!!!!!

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Jbt sad cemo izgleda svaki utorak ili srijedukad je liga prvaka gledati Partizan.Nece prenositi ja mislim bolje utakmice prenositi ce Prtizan.(BHT1) 

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
BHT = RTS 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
- Kontakt:
Stvarno su kreteni ovi sa bht-a jedina pozitivna stvar je sto ce prenositi bh ligu ostalo 0 bodova :S
fakat su kreteni ovi sa BHT prenositi partizan umjesto bayerna ili druge evropske ekipe nide veze fakat mi se gade 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma gov.na. Isto ko u kvalifikacijama za LP prenose Totenhem, a sad Partizan. Pa dokle visemdss je napisao/la:fakat su kreteni ovi sa BHT prenositi partizan umjesto bayerna ili druge evropske ekipe nide veze fakat mi se gade

Da to sam i ja primijetio hajd kad skontas u hajduku i dinamu nesto imas bosansko i nisu lose tekme za pogledat al brate pored bay-roma i jos drugih ti uzeti prenosit sahtar -partizan e **** ga

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
pa stvarno bezobrazlukk umjesto da real prenose ,,real i ajax zajedno 13 liga prvaka zajedno oni prenose partizan cccc...ne bi me cudilo da prenose partizan braga umjesto real milan,a sreca pa ima i drugih koji prenose LP tako da se pisam i poserem na bht
baš sam sad gled'o pregled programa PTPC-a i oni neće prenositi direktno ni jednu tekmu u srijedu (jer rade Šalke Lyon utorak) tako da BHT možda i radi toga radi prijenos Partizana. Ali se nadam da neće nastaviti sa tom praksom jer je glupo samo iz tih zanemarivati one koji vole fudbal i koji žele gledati derby tekme.adnanhz je napisao/la:Da to sam i ja primijetio hajd kad skontas u hajduku i dinamu nesto imas bosansko i nisu lose tekme za pogledat al brate pored bay-roma i jos drugih ti uzeti prenosit sahtar -partizan e **** ga![]()
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- legenda reala
- Kontakt:
Da li se može na satalitskom kanalu Atlas tv gledati Engleska premier liga pošto prenose subotom u 13:45 da šta slučajno ne zatvaraju zna li neko .
U subotu Everton- Mančester nije bilo.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
na kojem je to satelitu ??legenda reala je napisao/la:Da li se može na satalitskom kanalu Atlas tv gledati Engleska premier liga pošto prenose subotom u 13:45 da šta slučajno ne zatvaraju zna li neko .
- legenda reala
- Kontakt:
Na EUTELSAT W2 crnogorski Atlas tv.brazzo je napisao/la:na kojem je to satelitu ??legenda reala je napisao/la:Da li se može na satalitskom kanalu Atlas tv gledati Engleska premier liga pošto prenose subotom u 13:45 da šta slučajno ne zatvaraju zna li neko .
Evo ima najava programa
http://www.rtvatlas.tv/ , a inače je slobodan kanal.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Premijer liga
Ekskluzivno na Atlas televiziji!
Subota, 18. septembar, 13. 45 h / Stoke City : West Ham United
Subota, 25. septembar, 13. 45 h /Manchester City : Chelsea
Uhar i ovo i na BHT1 u 16:00 kolko tolko,ako se samo mogne gledati da šta ne bi zatvarali iako je kanal inače uvijek slobodan.U ovom terminu su pretežno derbiji.
Uhar i ovo i na BHT1 u 16:00 kolko tolko,ako se samo mogne gledati da šta ne bi zatvarali iako je kanal inače uvijek slobodan.U ovom terminu su pretežno derbiji.
nezz mislim da će zatamniti ali opet treba provjeriti.Najgore što mi se pokvario motorić a ostao sam na Atlantic Birdu a i tu sam našao 6 sportskih kanala isto Free i ima slike sve do početka tekme tako da nikad nije sigurnolegenda reala je napisao/la:Premijer liga

Atlas Tv daje live straming preko svoga sajta da znate,imam taj kanal preko VLC playera.
Sto se tice danasnje LP:
Twente-Werder (RTS)
Lyon-Schalke (RTRS;FTV))
Manchester-Rangers(Arenasport3)
Werder-Tottneham (Arenasport4)
Multiprenos sa akcentom na Lyon-Schalke(Arenasport 2)
Sto se tice danasnje LP:
Twente-Werder (RTS)
Lyon-Schalke (RTRS;FTV))
Manchester-Rangers(Arenasport3)
Werder-Tottneham (Arenasport4)
Multiprenos sa akcentom na Lyon-Schalke(Arenasport 2)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- dr.van nostrand
- Kontakt:
za nas u BiH moguce je pratiti Atlas samo preko satelita eutelsat w2 16 e (istocno) usput na tome satelitu se nalazi i total tv bht,ftv..koji su kodirani , Atlas tv je inace free-slobodan kanal , e sada kako ce crnogorci postupiti kada je u pitanju placeni strani program (jer su kupili tv prava za prijenos eng. premier league)Admir_Sa je napisao/la:Kakva je to Atlas televizija, gdje to ima

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
TWENTE-INTER( SUPERSPORT 1)ALBANSKI,BARSELONA-PNATINAIKOS( SUPERSPORT 2),MAN UTD-GL.RANGERS(SUPERSPORT 3),WERDER-TOTTENHEM(SUPERSPORT 4) 

Prenošenjem Partizana u LP BHT 1 gradi mostove u BiH
BHT 1 će u srijedu prenositi utakmicu 1. kola nogometne Lige prvaka iz grupe H, Shakhtar - Partizan, pored "žive" utakmice Bayern - Roma iz grupe E.
Piše: N. Jamaković
Nakon brojnih upita naših čitatelja zašto će ostati uskraćeni za "daleko kvalitetniji i derbi" meč iz Munchena, odgovor smo potražili od urednika sportskog programa BHT 1 Belmina Karamehmedovića.
"Ne znam po čemu neko tvrdi da je utakmica u Munchenu derbi, odnosno da je kvalitetnija od ove koja će se igrati u Ukrajini. Roma u posljednje vrijeme nije imala značajnije rezultate, a u našem slučaju pola države, a ti ljudi također plaćaju RTV taksu, je zainteresirano za utakmice Partizana. Ipak, sljedeći put kad isti dan budemo imali utakmicu Partizana i onu između Milana i Reala, mi ćemo naravno prenositi ovu drugu utakmicu", istakao je Karamehmedović.
Prema njegovim riječima, prenošenjem utakmica Partizana se gradi BiH, dok sasvim suprotan efekt prave oni koji zagovaraju da se te utakmice ne prenose.
"Ova država je sastavljena iz dva entiteta i u njoj žive tri naroda. Jedan narod je itekako zainteresiran za Partizan i ne vidim zašto ne bismo prenosili ovu utakmicu, kad su već ispunjeni uvjeti za to. Osim toga, u Shakhtaru igraju i dva hrvatska reprezentativca - Darijo Srna i Eduardo da Silva. Naša uloga je da gradimo mostove između ljudi u BiH i smatramo da to činimo prenošenjem utakmice iz Donetska", kaže Karamehmedović.
Na upit kako se onda dešava da BHT 1 nerijetko "ispusti" prenos utakmice reprezentacije BiH, poput nedavne iz Luksemburga, Karamehmedović je odgovorio da je TV1 jednostavno ponudila više.
"Mi smo za tu utakmicu dali korektnu ponudu, ali je TV1 platila više i dobila prava prenosa. No, ne dešava se samo u BiH da komercijalne televizije kupe prava prenosa reprezentacije ispred državne televizije. Dešavalo se to i HRT-u umjesto kojeg je hrvatski RTL kupovao utakmice hrvatske reprezentacije, dok je i Pink kupovao utakmice Srbije umjesto RTS-a", rekao nam je Karamehmedović.
Dodao je kako je BHT 1 otkupila prava za sve domaće utakmice reprezentacije BiH u kvalifikacijama za Euro 2012, kao i za utakmice s gostovanja u Bjelorusiji i Francuskoj. E MOJ BELMINE KOLIKO U POSTOTCIMA TI IZ DRUGE POLOVINE DRZAVE PLACAJU RTV TAKSU MIZERNO
BHT 1 će u srijedu prenositi utakmicu 1. kola nogometne Lige prvaka iz grupe H, Shakhtar - Partizan, pored "žive" utakmice Bayern - Roma iz grupe E.
Piše: N. Jamaković
Nakon brojnih upita naših čitatelja zašto će ostati uskraćeni za "daleko kvalitetniji i derbi" meč iz Munchena, odgovor smo potražili od urednika sportskog programa BHT 1 Belmina Karamehmedovića.
"Ne znam po čemu neko tvrdi da je utakmica u Munchenu derbi, odnosno da je kvalitetnija od ove koja će se igrati u Ukrajini. Roma u posljednje vrijeme nije imala značajnije rezultate, a u našem slučaju pola države, a ti ljudi također plaćaju RTV taksu, je zainteresirano za utakmice Partizana. Ipak, sljedeći put kad isti dan budemo imali utakmicu Partizana i onu između Milana i Reala, mi ćemo naravno prenositi ovu drugu utakmicu", istakao je Karamehmedović.
Prema njegovim riječima, prenošenjem utakmica Partizana se gradi BiH, dok sasvim suprotan efekt prave oni koji zagovaraju da se te utakmice ne prenose.
"Ova država je sastavljena iz dva entiteta i u njoj žive tri naroda. Jedan narod je itekako zainteresiran za Partizan i ne vidim zašto ne bismo prenosili ovu utakmicu, kad su već ispunjeni uvjeti za to. Osim toga, u Shakhtaru igraju i dva hrvatska reprezentativca - Darijo Srna i Eduardo da Silva. Naša uloga je da gradimo mostove između ljudi u BiH i smatramo da to činimo prenošenjem utakmice iz Donetska", kaže Karamehmedović.
Na upit kako se onda dešava da BHT 1 nerijetko "ispusti" prenos utakmice reprezentacije BiH, poput nedavne iz Luksemburga, Karamehmedović je odgovorio da je TV1 jednostavno ponudila više.
"Mi smo za tu utakmicu dali korektnu ponudu, ali je TV1 platila više i dobila prava prenosa. No, ne dešava se samo u BiH da komercijalne televizije kupe prava prenosa reprezentacije ispred državne televizije. Dešavalo se to i HRT-u umjesto kojeg je hrvatski RTL kupovao utakmice hrvatske reprezentacije, dok je i Pink kupovao utakmice Srbije umjesto RTS-a", rekao nam je Karamehmedović.
Dodao je kako je BHT 1 otkupila prava za sve domaće utakmice reprezentacije BiH u kvalifikacijama za Euro 2012, kao i za utakmice s gostovanja u Bjelorusiji i Francuskoj. E MOJ BELMINE KOLIKO U POSTOTCIMA TI IZ DRUGE POLOVINE DRZAVE PLACAJU RTV TAKSU MIZERNO

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.