FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Od 0:3 nema nista to je sigurno. Ne bi me cudilo da se igra iako je ovo meni sve za odgode. Prvo sto nece imati nikakve veze sa fudbalom. Drugo sto u takvim uslovima voda ide na mlin njima i njihovom stilu igre, izbij, na silu, udaranje po nogama itd, trece povrede nam ne trebaju, cetvrto sto sam siguran a vjerujem i njihova uprava to zna, da nas po dobrom terenu ne mogu pobijediti nema sile. Tako da iz svih ovih razloga vjerujem da ce se igrati, jer njima vise odgovara.
Kao sto rekoh. Sad nek nam je Bog na pomoci.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Koliko sam cuo u 10 ce obici teren i vidjeti hoce li se igrati. A onda opet u 13h neposredno prije meca ce sudija obici teren, mislim da se 99% igra. 3 naredna sata ce se teren intenzivno spremati, bit ce potpuno cist u to nema sumnje, i sad je vecinom ociscen
Sto se tice fudbala danas, sve cemo gledati, samo to necemo
Sto se tice fudbala danas, sve cemo gledati, samo to necemo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Igra se
Najbitnije je da se niko ne povrijedi.
Najbitnije je da se niko ne povrijedi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordospartanac
- Kontakt:
Besic je napisao/la:otrest ćemo ih sutra 0-3
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Boze budi na pomoci!
Onim sa njihove teme se poserem u usta, pi.cka im materina bezobrazna
Onim sa njihove teme se poserem u usta, pi.cka im materina bezobrazna
ZZ
Ovaj teren je idealan za Cmeljkanovu hrkljus igru, seljakluk, udaranje i primitivizam! Pamet u glavu, momci! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma bit će derbija 100%, stalo je ovo, nema još koja pahulja, teren će bit užasno natopljen, mehak i blatnjav, katastrofalan jednom rječju, samo da gurbeti ne dadnu iz neke frljoke kako samo oni znaju, bože pomozi
Sretno raji koja ima priliku da ide, ako nekome slučajno zatreba karta i može doletit kod Bosmala nek mi pošalje pp
Sretno raji koja ima priliku da ide, ako nekome slučajno zatreba karta i može doletit kod Bosmala nek mi pošalje pp
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Danas gledamo sve osim fudbala al tako bi nam nilo i da su ga odgodili za 15-20 dana
Samo da ih sef motivise da igraju agresivno i borbeno, nadam se nekom slobodnjaku Sarica ili Krleta i aBd da ih uzmemo , tek onda mi muda pojeli
Samo da ih sef motivise da igraju agresivno i borbeno, nadam se nekom slobodnjaku Sarica ili Krleta i aBd da ih uzmemo , tek onda mi muda pojeli
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
bordospartanac
- Kontakt:
Momci Husrefe raja svima sretno danas.
Zapamtite ko je jucer bio spreman za utakmicu i da pobijedi bice i danas, a to smo akobogda mi i to se zove karakter.
Znate sve kako prljavo igraju i budite spremni.
Ja sam dovoljno siguran i danas kao i jucer.
Ovo im je idealna prilika za nockdown.
Poderite i kao šlifer.
Zapamtite ko je jucer bio spreman za utakmicu i da pobijedi bice i danas, a to smo akobogda mi i to se zove karakter.
Znate sve kako prljavo igraju i budite spremni.
Ja sam dovoljno siguran i danas kao i jucer.
Ovo im je idealna prilika za nockdown.
Poderite i kao šlifer.
-
nukleusmember
- Kontakt:
a zna li neko hoće li ova huda moja tv retroaktivno pustiti link ovima koji si juče platili?
VVVBK
VVVBK
I ne brinite za Krleta ovim pretnjama ga mogu samo jos vise motivisati
On je nas brat Hordas jak , nije ckapi manijak
On je nas brat Hordas jak , nije ckapi manijak
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- robertkosar
- Kontakt:
hajde bordo momci ponizite ove kostolomce i maloumnike na sprej areni

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
**** majku ubi me trema ko da igramo finale LP, gaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
stream braćo očekujem da bacite nam kakvih linkova vi ste uhodani gdje i kako tražit
Sve ove godine maleee plave karamoooooo
stream braćo očekujem da bacite nam kakvih linkova vi ste uhodani gdje i kako tražit
Sve ove godine maleee plave karamoooooo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Hoce pise na njihovoj stranici kad otvoris utakmicu pise da ce se moci gledat bez ponovnog placanjanukleusmember je napisao/la:a zna li neko hoće li ova huda moja tv retroaktivno pustiti link ovima koji si juče platili?
VVVBK
Hajte molim vas vi koji mozete gledati tekmu napravite stream za raju na yt. I posaljite nam link da mozemo i mi koji smo na poslu gledati.
Nemogu ti javni na youtube izdrazati 5 minuta gase ih odma ovi iz Telekoma.revolt je napisao/la:Hajte molim vas vi koji mozete gledati tekmu napravite stream za raju na yt. I posaljite nam link da mozemo i mi koji smo na poslu gledati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da li će se moći prisustvovati npr pola sata (ne znam da li će policija blokirati izlaz gostima?)
Pa nek ne bude javni, nek bude private da se moras logovati, valjda svi inamo google acc.miky_hz je napisao/la:Nemogu ti javni na youtube izdrazati 5 minuta gase ih odma ovi iz Telekoma.revolt je napisao/la:Hajte molim vas vi koji mozete gledati tekmu napravite stream za raju na yt. I posaljite nam link da mozemo i mi koji smo na poslu gledati.
Malo se streamova moze gledati preko mob. Pa zato sam rekao yt.
A naslovite ga nekako da niko ne zna osim raje kojoj se u pp posalje link
Tipa cupanje obrva vatrogasnin klijestima
Ako ih nakon ovog ismijavanja jos i dobijemo, nek se ugase 
Dajte link, valja sad ovo na poslu gledati.
Dajte link, valja sad ovo na poslu gledati.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.