Mad aje ovo sumnjivo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
103. ofsajd od pocetka 
Mad aje ovo sumnjivo
Mad aje ovo sumnjivo
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
ne snalazimo se u ovom blatu nikako. Jbg idemo dalje
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
Je l' moguće da će nas ove kurve raspale opet uzet?
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Izjednacit cemo aBd imali smo sanse al j.ebes ga.
Adukor se s.**** realno,lose igra,konta dje sam ovo ja dosao.
Adukor se s.**** realno,lose igra,konta dje sam ovo ja dosao.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 27 nov 2017, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma nema opravdanja, svi se snalaze samo mi ne. Daj igraj i sutiBordo79 je napisao/la:ne snalazimo se u ovom blatu nikako. Jbg idemo dalje
90% igraju po ovakvim i slicnim terenima, nisu dosli sa Old Trafforda
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ma u Krstea je ušo Hebibov sindrom, lik je u zadnjih 5 utakmica promašip najmanje isto toliko praznih golova, strašnomiky_hz je napisao/la:Izjednacit cemo aBd imali smo sanse al j.ebes ga.
ne valja ovo ništa realno, morali smo zabit gol najmanje, sad će se cigani zatvorit i valja u ovom blatu cijeli drugo poluvrijeme i pišaj ga
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 27 nov 2017, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
ccccccc, izbi nabi, jedina moguca igra na ovom kropiristu. Ma nije ni krompiriste, svinjac je bolji naziv. Necu da opravdavam nesto i njima je isti teren, al jednostavno ne moze se igrati niti igra moze doci do izrazaja, ko se bolje snadje u ovom blatu !? 
U novi boj ...
Adukor, Hodic, Krste losi totalno za sad, mjenjaj husrefe na poluvremenu, igramo samo nabijanja hajde spustite loptu.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Što dobi Stanojević žuti?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Adukor i Hodzic katastrofa . zeljo odlucni agresivniji bolje se snalaze na ovakvom terenu ,nasi mekani gube duele a to je glavno na ovakvom terenu . okljevamo treba sutirati ,izbijati ,klizati , nema cekanja i peljanja lopte
-
ajdohordas
- Kontakt:
Mi kao da nikad lopte nismo igrali dan te ****. Samo nabijamo naprijed, nikog nema pred golom, oni šalju neke duge lopte. Nismo loši nego vidi se da se ne snalazimo na ovom blatu, sa Husrefom nismo navikli nabijat lopte a to sad moramo radit jer po ovakvom terenu nemoguće je nešto kombinovat.
Budimo realni, rasturili su nas. Zatvorena nam krila, maknut ne možemo. Ponavlja se 2015. i lažni Brazilac. Nije džaba Ješić zabranio društvene mreže.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
mora ovo na duge lopte, jedva se po ovom krmetnjaku igra...
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
belosevic28
- Kontakt:
Sarica, Hebibovica i ostale sto fer play glume nabiti nogom nek igraju fer pley ligu sa onim vehabijama u dvorani...
Nego gdje je ekipa na celu sa pantelijom da jos jednom popljuje Novakovica :O Nama treba 6 odbramenih igraca u januarskom prelaznom roku...
Nego gdje je ekipa na celu sa pantelijom da jos jednom popljuje Novakovica :O Nama treba 6 odbramenih igraca u januarskom prelaznom roku...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Apsolutno se slazem.belosevic28 je napisao/la:Sarica, Hebibovica i ostale sto fer play glume nabiti nogom nek igraju fer pley ligu sa onim vehabijama u dvorani...
ZZ
Bekić i Hodzic su cirkus, ne zna se koji je gori, Adukor se ne snalazi po blatu lik je totalno izgubljen sjeban treba ga izvadit ubacit guzu i Sarića vratit nazad i to je to, pokušat bod izvuć
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
nukleusmember
- Kontakt:
e jbg a znao sam,karma is a bitch,poseravali ste novakovića frajer spasio čisti gol,pa moj mihojeviću šta glumiš?kada uzmeš loptu nabij je do crkve one šta je cariniš koje pm
VVVBK
VVVBK
Pa rekao sam iznad da su podlegli navijackom prepucavanju. Ako ne mogu bar remi izvuci sve po dzepu opaliti i cao.skoroalen je napisao/la:Budimo realni, rasturili su nas. Zatvorena nam krila, maknut ne možemo. Ponavlja se 2015. i lažni Brazilac. Nije džaba Ješić zabranio društvene mreže.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.