odgovor na ovo tvoje pitanje će se znati danasTracy3McGrady je napisao/la:Prerano ste počeli otpisivati belgiju. Nije da oni ne mogu dobiti krnjave ruse ili francuze. O nama da ne pričam, biće to dvije tijesne tekme.mercurial je napisao/la:Nama je dovoljno pobijediti jednom Belgiju i prolazimo dalje. Samo ako ne pobijedimo nocas, tesko da cemo u drugu fazu prenijeti vise od 2 boda. U drugoj fazi imamo 6 utakmica, tako da je u igri 12 bodova. Ako se opet bude igralo sa ovako osiromasenim sastavima moguce je da tu bude svasta. Sve zavisi hocemo li pobijediti Francusku nocas i prenijeti 4 boda dalje.
Penny Hardaway #1
ako rusi dobiju belgiju (a mislim da hoće) i ako dragi BOG da da mi uzmemo francuze TREBALO bi biti dovoljno jer mislim da čak i da izgubimo od belgije u februaru (a ne vjerujem) onda idemo (opet aBd) njima sa Jusufom, Mirzom i Wilbekinom i ako sa takvom ekipom ne budemo u stanju uzeti belgiju šta čemo onda na SP dok će prije toga Belgijanci igrati protiv kompletne rusije
summa summare ako večeras aBd pobjedimo 75% smo prošli u 2 krug (sa pobjedom u Sarajevu protiv belgije i 99%), a šanse za prolazak u drugom krugu nam rastu preko 50%
znači velik ulog večeras, mada ponavljam ako budu igrali onako muški kao protiv rusije, onda neču biti razočaran jer znam da su dali sve od sebe!

Znaci kljuc ce biti kontrola defanzivnog skoka i mislim da bi dosta vremena mogli igrati sa Stipanovicem i Kikanovicem u paru. Sreca pa i mi imamo visine i misica u petorci sa Gegicem, Musom i Adinom.
 Znaci kljuc ce biti kontrola defanzivnog skoka i mislim da bi dosta vremena mogli igrati sa Stipanovicem i Kikanovicem u paru. Sreca pa i mi imamo visine i misica u petorci sa Gegicem, Musom i Adinom.