FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne moze se ta ko psovati ni Husrefu ni igračima.Pa do juče ste pisali kako on treba biti doživotni trener, a gledaj poslije prvog poraza sta pričate.
Sabrine mi moje!
Nije mi sekunde nesto krivo, znao sam da nece na dobro. Juce smo ih sexali sa svih strana, vrati to Bog sve.
a i ako izgubis, nece ostat' nevjera, ja te volim Sarajevo, cut' ce se sa sjevera.
ZIVIO SARAJEVSKI DERBI !!!
a i ako izgubis, nece ostat' nevjera, ja te volim Sarajevo, cut' ce se sa sjevera.
ZIVIO SARAJEVSKI DERBI !!!
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ganjati evropu u tisini i nekoj mirnoj atmosferi s 1500-2000 ljudi na stadionu i to je to do kraja sezone. Taman vratiš malo nadu raji, a onda opet restart i šamar realnosti. Odoh glavu odmoriti, yebo ti nas kad smo vnago!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
**** ih bog glupi
Ja ga **** ko god kaze nesto protiv Husrefa, eto usta ga ****. Jel vas stid pacenici, nemojte ni navijat za Sarajevo retardi. Treba vas maljem udarat, sve strucnjaci,a na sokeru formaciju ne znate napraviti
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Nema psovanja, niko od igraca nije rekao da ce im dati 3 gola, nego vecina navijaca ma ovom forumu. A teren je bio katastrofa , da smo prvi poveli druha prica bi bila, jer se sve svodilo na nabijanje i tako je tesko stizati rezultat.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Iz krajnosti u krajnost, again. Evo ovaj Zagorski veze nema šta piše. Svaki put je tako..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Memara je napisao/la:Na početku sam znao da će Adukor danas biti igrač manje. Lik uopšte nije ušao u utakmicu. Izgubljen u prostoru i vremenu sigurno i šokiran gdje je došao. Svaka duga lopta Željkana je bila opasna al' svaka. Kako su samo lahko dolazili do našeg gola to je smiješno. Zakarić odlučio derbi, igrač poteza a mi takvog trenutno nemamo u napadu. Komplet nova odbrana nama treba, komplet. Što prije zaboraviti.
To je to nemamo tog igraca koliko samo dulja fali i pored toga smo hendikepirani u odbrani na krilima...
- robertkosar
- Kontakt:
Lose smo igrali totalno nema price ni psovanja
Idemo dalje ako neko hoce da trazi razlog malo veci nek poglda 71 min i veliku (namjerni) gresku linijskog suca. Ne treba psovati ni vredjati nikog i porazi mogu biti velika skola u daljem toku prvenstva 
Zadnja izmjena: robertkosar, dana/u 27 nov 2017, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Bezmudo odigrali, ocekivano da se oni malo bolje snadju, ali sam ocekivao vise zalaganja od nasih. Jbg sta je tu je, ganjat evropu o tituli nisam ni mastao. Bojac pa Vitez, uzet 6 boba i ganola na pauzu.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ekipa bez karaktera + uprava bez vizije = brukanje
Nadam se ogromnim finansijskim kaznama za prikazano
bar ce sada ovi debili iz uprave da uvide da nam je odbrana katastrofa
Nadam se ogromnim finansijskim kaznama za prikazano
bar ce sada ovi debili iz uprave da uvide da nam je odbrana katastrofa
Ništa još nije izgubljeno, daleko od toga.
- f0rest1946
- Kontakt:
Mihojevic iz utakmice u utakmicu sve gori i gori, sta se desava s njim jbt
Hilmo brate, kako poraz ko poraz? Ono nije Sarajevo nego nekakvi bezmudni kvazi igrači.hilmo je napisao/la:Ovo što prije zaboraviti, poraz ko poraz, idemo dalje.
I da se osvrnem na anam njih. Vidim @virtual4 ili tako nešto kod njih piše da se okrenu " svojim sportskim prijateljima " koji su ispali " gospoda "
Puuuu m...r im je..m!
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
Nema veze igraj Sarajvoo
Od kad je nisam cuo
Od kad je nisam cuo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Uz Hodžića najgori igrač od početka sezone.f0rest1946 je napisao/la:Mihojevic iz utakmice u utakmicu sve gori i gori, sta se desava s njim jbt
Ma nemamo odbranu, tu se sve zavrsava. Treba nam zadnja linija kompletna, ovo je cirkus. Pa primili prvi gol nakon sto su nasi debili jedan drugom loptu otimali. Elem oni su bili bolji, sudija korektan, ne bi vala bilo posteno ni da smo danas X izvukli.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ocekivao sam da ce se zeljeznicar bolje snaci al da cemo ovako biti inferiorni sramota . ni jednog skoka ,duela nismo dobili . stvarno nevjerovatno koliko su imali vise zelje nego mi . hvala nasim ****
Ma sve ok, ali da papci psuju Husrefu koji je jedini svijetla tacka ovog Sarajeva i koji izvlaci maximum iz ublehasa koji su mu dovedeni, nema smisla, naso se papak da psuje, brate ****, nemoj ni gledat Sarajevo sad, ali nemoj ni kad ih tata sastavi na proljece. Budi mudonja pa nemoj dolaziti kad bude euforija kad ih mlatnemo 2x sad za prvaka. Fute futave, juce svi su nasi bolji imamo najjacu elipu, a danas pljuju po svemu. Balije odvratne. Ljudi poslije zeljeznicara najvise mrze Sarajevo. **** takvog navijaca, ne trebas nam, ****. Sad se okrenuti Borcu samo da tu ne kiksamo, kone ce se same okliznut sad. Poletili su puno, a nemaju razloga.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sega mi je da sve ono sto smo mi za njih govorili, nasi su danas radili. Zeljo igrao od noge do noge, nasi nabijali cijelu tekmu. Zasluzena pobjeda. Odbrana cijela, na celu sa zlatnim kur.cem a ne kokoskom treba da leti, tuzno je da je Bekic od njih 4 najbolje izgledao. Hodzicu zabranit vise da igra za nas nakon danasnje utakmice 
1946~