bavaracmujo je napisao/la:Trenutnu situaciju sa ovolikim povredama niko al bas niko nije mogo predpostaviti povrede milera koji nikad nije bio teze povrijedjen pa tiago roben riberi pa i koman i na poluvremenu hames, to niko nije mogo predpostaviti, znaci nama je citava ofanziva u bolnici.
Ne očekivati povrede Riberya i Robbena je kao da te iznenadi minus u januaru. Također očekivati da iznesu sezonu je suludo. Nama nisu problem povrede Mullera, a pogotovo ne Thiaga i Jamesa. Nedovođenje klasnog krila ili čak dva je poražavajuće. Depay bi kod nas proigrao i postao zvjerka od igrača ali eto bolje dovesti Jamesa

ili još gore Tolissa
bavaracmujo je napisao/la: mislim da im i sad treba pruziti podrsku je ipak i oni su ljudi i dese se greske.
Nikakva podrška, Robben i Ribery su ljudi za 10-15 ključnih utakmica u sezoni ne više, pogotovo ovaj drugi jer su ga godine itekako sustigle. Ovdje je Bayern na prvom mjestu a ovakve greške štete klubu. Ostvaruju se rekordni prihodi a škrtari se, kao što bi rekao jedan politčar "Ma hajte molim vas."
Da se razumijemo Bayern je ostvario odlične rezultate pod Juppom, ali ovakva nonšalantnost uprave je poražavajuća. Daš čovjeku da popravlja auto bez alata, gdje to ima. Lijepo je to da se izgradila akademija i da se radi na pravljenju sopstvenih igrača ali nema ništa bez kapitalaca. I prije smo imali Badstubera, Schweinija, Alabu ili Mullera ali oni ne bi mogli ništa bez Robbena i Riberya. Dosta klubova ima odlične akademije pa im opet rijetko ko uopšte zaigra u prvom timu. City ima odllčnu akademiju pa niko ne dobije priliku, Chelsea isto, kod Barce se probije 1 od 15 igrača itd. Ne može se samo sa akademijom ostati u vrhu, ne ide.
Također, ja nisam pljuvač već ukazujem na propuste koji nas koštaju.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.