FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Burberry46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Burberry46 » 27 nov 2017, 15:29

Borbenost 0 bodova, oni vise zeljeli pobjedu i bolje se snasli u blatu i pokazali nasim manekenima kako se treba igrati po onakvom terenu.
Husrefu dati vremena da to poslozi sve na zimu.

Idemo dalje
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 27 nov 2017, 15:29

Nabijem na **** sve one koje su uz danasnjeg trenera.
Idi mu se na guzi.
Prozivanja direktna ili kakva god za sebe ostavite.
Prije pola godine sam rekao da on i prethodni trener polahko prolaze a dao sam sansu da mu mogu vjerovati i to iz ljubavi po ko zna koji put do sada i to beskonacnu.
Mozemo nije problem da ispitamo ko sta zna o fudbalu ili ti tom sokeru djecije price. Ja godinama pratim pjetlice pa gore kisa snijeg nebitno.
Ja nisam ovdje da bih drugima dokazivao nesto znam gdje sam do sada svih ovih godina bio dok neki nisu bili u planu da se rode, kada je ovaj smetljarski klub od danas u pitanju.
Klub koji je pun licemjera lazova narkomana komunjara pa prodanih dusa iz sistema u sistem itd.
Prije pola godine pitam dragog prijatelja koji je malo reci mrtvi pitar malo je reci kojem su mnogi treneri donosili karte da ide na utakmicu sto govori kakav je zaljubljenik kluba, daj ba ne zezaj me sto ne ides na utakmicu kaze nikada vise rahmeta mi.
Sada i ja kazem pridruzujem ti se nikada vise i bice nas akobogda takvih valjat ce iole zdravlja sacuvati sto ga covjek ima.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 27 nov 2017, 15:30

Kao sto rekoh, prosla sezona propala zbog odbrane (i pucanja penala). Ove godine Gosk, Krupa, sad ovo

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 nov 2017, 15:30

AlfredNobel je napisao/la:Iz krajnosti u krajnost, again. Evo ovaj Zagorski veze nema šta piše. Svaki put je tako..
Pichkasto odigrali i izgubili! Kurcili se na instagramu,umislili sebi da su zvijezde,nimalo srca i volje se nije vidjelo kod njih i zelje da dobiju utakmicu. I kao takvima im J*** sve od-do!
Sta je tu nejasno?

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 27 nov 2017, 15:31

Posteno bolji su bili , nema veze morali smo kad tad podbacit , okrenut se Borcu

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 27 nov 2017, 15:32

Ovdje neki fakat zamisljaju da smo mi barca sa tia takom pa nam teren ne odg( mislim svakako da bi bolje bilo i za jedne i druge bolji teren) al nasa odbrana je katastrifalna cijelu polusezonu, nana ne treba 1 stoper nego sva 4 igraca u odbrani, ne zna se koji je gluplji od kojeg sa onim narkomanom napusenim na golu, a losem terenu se mozemo zahvaliti sto nam 3 u drugom nisu zabili
Ova derbi se izgubio jer smo ko picke igrali i svaki put kad budemo ovako igrali izgubit cemo ga tamam da su nam u ekipi bajernovi igraci
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 nov 2017, 15:33

Šta je problem ba? Murinjo je Murinjo pa dobije peticu od Barce, kasnije se piša po njima. Guardiolu silovali neki Di Matteo i kompanija, Ferguson od plastičara 1:6 izgubio. Zamisli da mu je tad pola Mančestera yebalo mater jer je et izgubio utakmicu. A valjao nam je šef prije 24 yebena sata. Desi se, imali oni veću želju, bolje igrali, nama bahatost došla glave. Je l' ćemo opet dronove prizivat? Il' Ješića da otjera ljenguze i da uspostavi autoritet pa nam dovede neke golgetere iz Džibutija. De ba smirite se, sve je ovo sport.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 27 nov 2017, 15:35

Laznjak je napisao/la:Ma sve ok, ali da papci psuju Husrefu koji je jedini svijetla tacka ovog Sarajeva i koji izvlaci maximum iz ublehasa koji su mu dovedeni, nema smisla, naso se papak da psuje, brate ****, nemoj ni gledat Sarajevo sad, ali nemoj ni kad ih tata sastavi na proljece. Budi mudonja pa nemoj dolaziti kad bude euforija kad ih mlatnemo 2x sad za prvaka. Fute futave, juce svi su nasi bolji imamo najjacu elipu, a danas pljuju po svemu. Balije odvratne. Ljudi poslije zeljeznicara najvise mrze Sarajevo. **** takvog navijaca, ne trebas nam, ****. Sad se okrenuti Borcu samo da tu ne kiksamo, kone ce se same okliznut sad. Poletili su puno, a nemaju razloga.
Nabijem i ja tebe slobodno kazes na koga mislis.
Moj ti je babo pravio stadion na koji danas dolazis a reci cu ti ko je ocrtavao linije 1982. A danas je 2017 pa ti vidi koliko sam ja a ti navijac.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 27 nov 2017, 15:35

bordospartanac je napisao/la:Nabijem na **** sve one koje su uz danasnjeg trenera.
Idi mu se na guzi.
Prozivanja direktna ili kakva god za sebe ostavite.
Prije pola godine sam rekao da on i prethodni trener polahko prolaze a dao sam sansu da mu mogu vjerovati i to iz ljubavi po ko zna koji put do sada i to beskonacnu.
Mozemo nije problem da ispitamo ko sta zna o fudbalu ili ti tom sokeru djecije price. Ja godinama pratim pjetlice pa gore kisa snijeg nebitno.
Ja nisam ovdje da bih drugima dokazivao nesto znam gdje sam do sada svih ovih godina bio dok neki nisu bili u planu da se rode, kada je ovaj smetljarski klub od danas u pitanju.
Klub koji je pun licemjera lazova narkomana komunjara pa prodanih dusa iz sistema u sistem itd.
Prije pola godine pitam dragog prijatelja koji je malo reci mrtvi pitar malo je reci kojem su mnogi treneri donosili karte da ide na utakmicu sto govori kakav je zaljubljenik kluba, daj ba ne zezaj me sto ne ides na utakmicu kaze nikada vise rahmeta mi.
Sada i ja kazem pridruzujem ti se nikada vise i bice nas akobogda takvih valjat ce iole zdravlja sacuvati sto ga covjek ima.
Ubij se debilu
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 27 nov 2017, 15:36

Husrefa ostavit dok god zeli nek bude trener, zasluzuje to i najbolji je trener u ovoj pisljivoj ligi
Ovaj gore sto nam klub naziva smetljarskim nek se svima napusi i ti i taj sto je dobijo karte pa sad ne ude kako ih valjda vise ne dobija
Svi smo mi svjesni kakvih govana imamo u klubu al ovaj post ne moze napisati navijac Sarajeva
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 27 nov 2017, 15:38

Ti da imas karakter danas bi to odmah uradio smradu lazni, okruzen istim takvima.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 27 nov 2017, 15:39

6 bodova do pauze a onda se moramo pojačati bolje od ostalih. Ovaj put imamo čovjeka na klupi koji neće reći da je zadovoljan igračkim kadrom ako nije.
Zadnja izmjena: Tele33, dana/u 27 nov 2017, 15:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo naprijed Saraj'vo!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 27 nov 2017, 15:39

Niko da napiše slovo za penal? Onaj hadalj nam čist gol poništi. Dosta je i Velkoski kriv za ovaj poraz. Pogledajte samo komentar Stevanovića nakon utakmice, to dosta govori. Ona slika na insta. je u rangu "Samo je pitanje..."

Naši danas bez motivacije, bez želje, izgubljeni ... ma ovo danas se uopšte nije trebalo odigrati...

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 27 nov 2017, 15:40

bordospartanac je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Ma sve ok, ali da papci psuju Husrefu koji je jedini svijetla tacka ovog Sarajeva i koji izvlaci maximum iz ublehasa koji su mu dovedeni, nema smisla, naso se papak da psuje, brate ****, nemoj ni gledat Sarajevo sad, ali nemoj ni kad ih tata sastavi na proljece. Budi mudonja pa nemoj dolaziti kad bude euforija kad ih mlatnemo 2x sad za prvaka. Fute futave, juce svi su nasi bolji imamo najjacu elipu, a danas pljuju po svemu. Balije odvratne. Ljudi poslije zeljeznicara najvise mrze Sarajevo. **** takvog navijaca, ne trebas nam, ****. Sad se okrenuti Borcu samo da tu ne kiksamo, kone ce se same okliznut sad. Poletili su puno, a nemaju razloga.
Nabijem i ja tebe slobodno kazes na koga mislis.
Moj ti je babo pravio stadion na koji danas dolazis a reci cu ti ko je ocrtavao linije 1982. A danas je 2017 pa ti vidi koliko sam ja a ti navijac.
Sta sad hoces? Da mu dignemo spomenik? Moj tata je bolji od tvog tate. Daj stidi se godina i takvog razmisljanja.
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 27 nov 2017, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 nov 2017, 15:42

Smirite dozivljaj, pregledajte sanse i snimak poslije
Imali smo cistu akciju ponistenu na pocetku i cist penal...
To je eto vodstvo i drugacije bilo igrat da smo poveli...
Padamo psihicki i gubimo se nakon gola, oni nam nabijaju njihov tempo i nacin igre...
Nekontrolisana igra i kontre gore-dole...dosta igraca nije imalo sta trazit na danasnjem terenu
Hebib, bekic, said, krste...apsolutna fula to nisu igraci koji se zarove i bore....

Sredina nam je trebala bit neprelazna a bila suplja ko i svaki segment ekipe

Spic nam je potreban nadam se da je svakom jasno nakon Krstine fule zicera, koja je ovo vec?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 nov 2017, 15:42

Onaj lažni menadžer priča da bi nas se Tan mogao riješiti.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 nov 2017, 15:43

Ko govori nešto protiv Husrefa, treba ga biti stid i sram za čitav život. Slobodno neka počne pratiti šah.

Ja sam prvi govorio da bi me bilo sramota da me onakav jedan Željo dobije, prvi sam govorio. Ali, nije me nimalo sramota zato što smo svi vidjeli kakav je teren bio, po onom ne možeš hodati, a kamoli loptu kontrolisati. Drugo je to što su pojedinci operisani od fudbala, što nisu loptu dva puta u životu dotakli, pa misle da je lako po onoj kalji igrati. Oni su se bolje snašli, više su bili našpanovani i to je to. I dalje stojim iza svojih riječi, mi smo jači od njih. Da se igramo recimo na "Bilinom Polju", uzeli bi ih. Jednostavno, skontajte da su se oni bolje snašli, njima to ide, jer svakako nemaju igre, dok je za nas druga priča jer ne možeš razviti igru na onakvom terenu.

Vazda iz krajnosti u krajnost.. Nigdje trunke racionalnosti i malo razmišljanja. Nego frajer odmah udari po Husrefu, yebu se mame Mihojeviću i Ahmetoviću, ovom, onom. Kaže "Adukor se nije snašao".. Pa kako će se snaći, čovjek prvi put vidi snijeg i onakav teren, ako se tako može nazvati. Još kad krenu mesari da udaraju po nogama, šta da očekuješ?

Ja bi se svakako zahvalio sljedećim igračima (svjedeno i da smo dobili ovu tekmu, njima se zahvaliti):

1. Novaković
2. Hodžić
3. Kadušić
4. Anđušić
5. Liivak
6. Crnkić (ne zahvaljivati se)
7. Lelić/Kuzmanović
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 27 nov 2017, 15:45

Inijesta je napisao/la:Husrefa ostavit dok god zeli nek bude trener, zasluzuje to i najbolji je trener u ovoj pisljivoj ligi
Ovaj gore sto nam klub naziva smetljarskim nek se svima napusi i ti i taj sto je dobijo karte pa sad ne ude kako ih valjda vise ne dobija
Svi smo mi svjesni kakvih govana imamo u klubu al ovaj post ne moze napisati navijac Sarajeva
Jesmo svjesni smo parazita koji su zatrovali klub takvi kao ti sa tribina a oni drugi iznutra oni koji ga puse takvi su kao ti.
Pogledaj strukturu ljudi u i oko pa ces se prepoznati.
A da te podsjetim covjek koji je dobijao karte kasnije ih je odbio a ne da mu je bilo krivo sto nije vise dobijao vec ih je sa zahvalnoscu odbio od onih koji prodaju maglu.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 27 nov 2017, 15:45

Bemu misa kad god neki trener odvede nase igrace u karentin mi zijanimo :hmmmmm: :thumbdown:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 nov 2017, 15:46

Ti si debilčina jedna teška.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Serha, StarmoCity i 33 gosta.