Cim dodjem kuci posaljem ti avatarEvolution87 je napisao/la:Evo naguzio sam se i podmazao da manje boli. Udri!Zeljo92 je napisao/la:Ja cekam evolutiona, hocu mu ga zabiberit sa avatarom [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Odavno slabija ekipa nije dosla na Grbavicu, bez zajebancije..
Životni saputnik! 1921
Eto probaj ga ti stavit. Ne seri, nisam pitchka, svaku sam opkladu ispoštov'o. Daj mi avatar koji se može stavit i nosiću ga. Potpis je već tu.MocMahale444 je napisao/la:Jok udure je ziv bio. Ovo je samo skola drugim Manijacima da se nikad s vama ne klade.uNbx je napisao/la:Daj drugi avatar, ovaj neće, nemoj da ti moram slikat.MocMahale444 je napisao/la:Kaze kladi se s pitarimaljudi bez obraza.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
Sariel1987
- Kontakt:
Gleaj sad filizofa.a kad je jutros i juce trebalo lopatat ni jednog junaka.
Djeda poslali da lopata koji nehljebari
Kaljacica bojsi hehehe
Djeda poslali da lopata koji nehljebari
Kaljacica bojsi hehehe
Da nije ovo alibi za našu opkladu? Ne vjeruješ nam aa? Daj kapare avatar i potpis, 10 dana nosim. Ostalih 13 dana kad (ako) fakat dobiješ.MocMahale444 je napisao/la:Jok udure je ziv bio. Ovo je samo skola drugim Manijacima da se nikad s vama ne klade.uNbx je napisao/la:Daj drugi avatar, ovaj neće, nemoj da ti moram slikat.MocMahale444 je napisao/la:Kaze kladi se s pitarimaljudi bez obraza.
A ako ja dobijem, ostaje 23 dana ti, je l' udure? Nemoj mi tih priča, pitari ne smiju, pa kasnije kad te opucam da ne pronosaš Velkoskog na profilu. Znamo svi kako ovo zna yebavat oko dimenzija, boja, pichki maternih, nema Boga da utrefiš sliku kako treba.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Evolution87
- Kontakt:
Pa zadnji put je bila protiv mladosti, sta hoces viseEisenbahner1921 je napisao/la:Odavno slabija ekipa nije dosla na Grbavicu, bez zajebancije..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
lako je žabama u močvari 
-
Sariel1987
- Kontakt:
Sace siroki.vise putaelamalakia je napisao/la:Wobly na aparatima, jucer vadi zakone dan te yebo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dol nema kaljuge
Stipu ba @skoro, eto nek se jave ovi željovci što su se prije kladili sa mnom. Svaki put sam ispoštov'o, i muhamed meni našo srat.
Hoće nazor da spinuje da smo šupci.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sto se igralo danas s crvenom loptom ona je za snijeg da se bolje vidi danas blato ne vidi se lopta . stvarno ne zezam se ozbiljno mislim 
- MocMahale444
Nije frka ba, ja kad se kladim to je to. Evo drugi put da se krijete ozbiljno, ganjam ga kao ko pijaciskoroalen je napisao/la:Da nije ovo alibi za našu opkladu? Ne vjeruješ nam aa? Daj kapare avatar i potpis, 10 dana nosim. Ostalih 13 dana kad (ako) fakat dobiješ.
A ako ja dobijem, ostaje 23 dana ti, je l' udure? Nemoj mi tih priča, pitari ne smiju, pa kasnije kad te opucam da ne pronosaš Velkoskog na profilu. Znamo svi kako ovo zna yebavat oko dimenzija, boja, pichki maternih, nema Boga da utrefiš sliku kako treba.
uNbx je napisao/la:

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
@MocMahale444 ja ću bit dobar domaćin pa ću ti i skalirat sliku i podesit sve parametre, tvoje je samo da je ubaciš na avatar. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Evo i ovo sam mor'o prepravljat, ovu sliku s Brkom kad spustiš na dozvoljene dimenzije, ništa se ne vidi. Ako ti je merak da Brku nosim, daj drugu sliku koja se može normalno spustit na dimenzije.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- elamalakia
- Kontakt:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Al kad udje babuka i prvi kontakt sa loptom i nabi je u aut 50 metara 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
skoroalen je napisao/la:@MocMahale444 ja ću bit dobar domaćin pa ću ti i skalirat sliku i podesit sve parametre, tvoje je samo da je ubaciš na avatar.
Opet ponavljam nije frka, da mi je fino rekao nece slika zbog toga i toga jbga desava se. Nego hinjski me napada kao da sam ja sad kriv. Eto ni ova mu nije ko bajagi mogla pa je podesio.
Mislio sam da je gotiva.
Sto se tice tebe nadam se da ces odma staviti avatar, nisi valjda kao ovi tvoji. Ugledaj se na Jokera ljudinu.
@UNbx kristis ovo za avatar da se ne pise o vasoj igri
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- themaniaks
- Kontakt:
Zahvalite se terenu sto niste peticu fasovali
MARS U RUPE ODAKLE STE IZASLI! DO PROLJECA
MARS U RUPE ODAKLE STE IZASLI! DO PROLJECA
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.