FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Smiješno je uopšte govoriti da "od titule nema ništa," "da se ne treba nadati, da je to u domenu naučne fantastike" i te slične gluposti.
Šest bodova je u ovoj ligi ništa, nije ti to španska liga pa da ima neku težinu. Zrinjski je 11 boba zijanio u roku od par kola i govorite da je nešto nemoguće. Željo recimo nije dobio Viteza, tako da nije utakmica ovdje nije sigurica. Najbitnije je da igramo dobro, da se vidi veliki napredak u igri, šteta za ovaj poraz, ali idemo dalje. Na redu su orangutani iz Banja Luke.
Šest bodova je u ovoj ligi ništa, nije ti to španska liga pa da ima neku težinu. Zrinjski je 11 boba zijanio u roku od par kola i govorite da je nešto nemoguće. Željo recimo nije dobio Viteza, tako da nije utakmica ovdje nije sigurica. Najbitnije je da igramo dobro, da se vidi veliki napredak u igri, šteta za ovaj poraz, ali idemo dalje. Na redu su orangutani iz Banja Luke.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sta ti pratis smradu jedan, idi zapali se negdje...bordospartanac je napisao/la:Nabijem na **** sve one koje su uz danasnjeg trenera.
Idi mu se na guzi.
Prozivanja direktna ili kakva god za sebe ostavite.
Prije pola godine sam rekao da on i prethodni trener polahko prolaze a dao sam sansu da mu mogu vjerovati i to iz ljubavi po ko zna koji put do sada i to beskonacnu.
Mozemo nije problem da ispitamo ko sta zna o fudbalu ili ti tom sokeru djecije price. Ja godinama pratim pjetlice pa gore kisa snijeg nebitno.
Ja nisam ovdje da bih drugima dokazivao nesto znam gdje sam do sada svih ovih godina bio dok neki nisu bili u planu da se rode, kada je ovaj smetljarski klub od danas u pitanju.
Klub koji je pun licemjera lazova narkomana komunjara pa prodanih dusa iz sistema u sistem itd.
Prije pola godine pitam dragog prijatelja koji je malo reci mrtvi pitar malo je reci kojem su mnogi treneri donosili karte da ide na utakmicu sto govori kakav je zaljubljenik kluba, daj ba ne zezaj me sto ne ides na utakmicu kaze nikada vise rahmeta mi.
Sada i ja kazem pridruzujem ti se nikada vise i bice nas akobogda takvih valjat ce iole zdravlja sacuvati sto ga covjek ima.
Razumijem frustracije al vrijedjat radi toga sve oko sebe moze samo g*vno od covjeka, tolike si godine sprco u guz*cu a ponasas se ko balavac, dobar si primjer navijaca nema dalje...
Da te pitam, jesul te puskama tjerali da pratis klub ? Zasto nama pricas o tom "mrtvom" "velikom" pitaru kojeg vise na zanima FK Sarajevo ? Meni to nema logike sekunde jedne. Vi ste "veliki i naj" al ne zelite da gledate ono sto volite, pa sta ovi svi ljudi rade na forumu ? Dolaze da citaju kako si ti "veliki", da im ti kazes kako su budale zato sto I dalje prate, gledaju... Pogledaj Husrefa, onog kojeg si dobro izvrijedjao "veliki" pitaru i uporedi se sa njim. On je taj koji bi dao i zivot, na svakom treningu, utakmici, to svi znamo... A veze nemam ko si ti i ko je tvoj prijatelj, i cisto sumnjam da ce neko bit zabrinut ako vas nema...
Pun mi je ku*ac ovih "mrtvih" i "velikih" pitara kojim svaki post pocinje sa "ja pratim 40 godina" haman ko da je sam na stadionu bio, ko nakav heroj se predstavlja stali... Valjda mu to dodje ko dobra podloga za gov*a koja misli izbacit ovde.. Ko moze mu se, on je "veliki", samo ne znam sta...
Na kraju ja ti se zahvaljujem sto neces pratit FKS vise, to je veliko pojacanje za nas, uostalom bolje ti je sa onim plavim ciganima, uklapas se u njihovu koncepciju...
Tacno me stid ovakvih likova..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Jos ce mentalni i beskarakterni patuljci sada usrati i protiv Borca i vratiti nas u nasu surovu realnost. Ali neka treba njih podrzati,jos bi im trebali i sabrati sta za kakve premije ybg.,ipak su oni sustigli veliki minus za Zrinjskim (koji su sami napravili) i nabili raspadnuti Celik 5:0.
mensur55 je napisao/la:Imam osjecaj da ce sutra Rahman ili Hebib oplodit bazu, nekako u derbijima znaju ovi iz drugog plana proradit.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
Historicar
- Kontakt:
Šta je tu je, idemo dalje.Prioritet prioriteta, da bi se uopšte moglo i pomisliti na titulu je osvajanje 6 bodova protiv Borca i Viteza. Zaostatak na pauzi za vodecim ce biti između 4 i 6 bodova (remi sirokog i željo bi bio idealan), što je naravno dostižno, čekaju nas još po dvije utakmice sa zeljom i zrinjskim, te još tri sa sirokim.E sad, kako će uprava pristupiti prelaznom roku, veliko je pitanje. Neko je gore super napisao, da Husrefa neće moci praviti budalom, kao neke prethodnike, i da Husref nece klimnuti glavom i reci da je zadovoljan igračkim kadrom, ako nije.Samo spominjanje zimskog prelaznog roka, u mnogima izaziva gađenje, s obzirom da su zadnja dva zimska prelazna roka bila najgora u klupskoj historiji (teško ćemo u narednih 1000 godina imati gori od Jesicevog 2016).Vjerujem da Hustef već zna prioritete, ko mu od pojačanja treba i vjerujem da će se ista što prije dovesti.Igramo na samo jednom frontu i vjerujem da će ih Husref maksimalno spremiti za teške proljetne bitke.
Stanojevic i Hodzic poslije tekme prisli onom momku u kolicima i zagrlise ga nekako srcano. Stanojevic mi je postao najdrazi igrac. Smiren, stalozen, majstor pravi. Puno me podsjeca na Jajala.
Sad samo pojacat tempo i zavrsit ovu polsezonu sa dvije pobjede. Puna podrska protiv Borca..
Sad samo pojacat tempo i zavrsit ovu polsezonu sa dvije pobjede. Puna podrska protiv Borca..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Velkoski da ima obraza,sam bi uzeo ispisnicu jos veceras.
Kurcis se nesta,a na terenu pichka teska bio. Jos napravis materijala da se sprdaju sa nama mjesec dana. Idi malo do Splita kurvo makedonska!!!
Kurcis se nesta,a na terenu pichka teska bio. Jos napravis materijala da se sprdaju sa nama mjesec dana. Idi malo do Splita kurvo makedonska!!!
Rekoh ti ja paša da oni nas najviše karnu kad su daleko lošiji od nas. U pobjedu na derbiju se ne bih smio zaklet da mi igramo LP a oni kantonalnu.AlfredNobel je napisao/la:Smiješno je uopšte govoriti da "od titule nema ništa," "da se ne treba nadati, da je to u domenu naučne fantastike" i te slične gluposti.
Daj što više da nas se skupi protiv Borca, ako tu kiksnemo, nema nas na mapi.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
belosevic28
- Kontakt:
Da su odigrali pichkasto i bezmudno jesu. Da boli praz, boli brate, sere svak ko kaze da nije tako... Ali ovo je ista ona ekipa i isti onaj HUSREF koje smo u zvijezde zakivali do juce ! Ja Husrefu nikad pola rijeci necu reci jer znam koliki je strucnjak, uz to on ovu ekipu nije selektovao...
Nije nista izgubljeno, ima fore da se sve nadoknadi, ali ovo nam treba biti jedan samar svima kolektivno, da malo prizemljimo...
Nije nista izgubljeno, ima fore da se sve nadoknadi, ali ovo nam treba biti jedan samar svima kolektivno, da malo prizemljimo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nemojte zayebavat oko tih priča "da su se borili ne bi mi bilo krivo". Derbi kad je Stevanović dao gol smo bili bolji 10 puta, milion šansi imali, sudije nas sasjekle (jedini put da sam rekao da su nas sudije masakrirale u nekoj tekmi) i šta se desilo na kraju? Igračima se okrenula leđa poslije tekme. A tad su baš izgorili na terenu. Qrac, poraz u derbiju nosi posebnu težinu i meni bi bilo krivo da se igra zadnje kolo na Grbavici, mi prvi na tabeli sa 4 boda prednosti, i da izgubimo tekmu a proslavimo titulu, bilo bi mi krivo, nema tu borba, zalaganje. Al' daleko od tog da ću psovat nekog. Šta je tu je, do juče su nam valjali svi. Ovo nam je samo pokazatelj da trebamo izbacit iz upotrebe riječi mašinerija i slično, ima ovdje još propusta.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Evolution87
- Kontakt:
Sramota kako su odigrali, ali sta je tu je. Idemo dalje!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- escobarpablo
- Kontakt:
Pričao je svojevremeno da Pirića traži Atalanta.SiouxLukavac je napisao/la:Onaj lažni menadžer priča da bi nas se Tan mogao riješiti.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Ma pitarluk klasični, beli. Dok ide dobro prvaci smo svemira, bude loša tekma, i odmah sve treba tjerat.belosevic28 je napisao/la:Da su odigrali pichkasto i bezmudno jesu. Da boli praz, boli brate, sere svak ko kaze da nije tako... Ali ovo je ista ona ekipa i isti onaj HUSREF koje smo u zvijezde zakivali do juce ! Ja Husrefu nikad pola rijeci necu reci jer znam koliki je strucnjak, uz to on ovu ekipu nije selektovao...
Ko je očekiv'o da ćemo ih odučit od lopte, slijep je za hiljadu života.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nek ovo bude lekcija i nama i igračima da se nikad ne uzdižemo i ponižavamo nekog, po ko zna koji put.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
belosevic28
- Kontakt:
@uNbx slazem se u potpunosti, mozemo se mi kurchiti i zahebavati ali realnost je da na derbiju nema favorita, nema pravila... Dobiti ove dvije do kraja pa onda u borbu opet. Bojac ako bude onakav kao protiv kona nmze nam puno problema napraviti.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nek je uprava dobrazagorski je napisao/la:Velkoski da ima obraza,sam bi uzeo ispisnicu jos veceras.
Kurci se zato sto je izbacio sliku ? Hvala mu do neba za to, napravio je materijala da se sprdamo sa njima bar 3 godine...
Mozda nije karma mozda su nam sihire bacili, ko zna... Izgubili i sta sad ?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Jednostavno se vratilo. Vratilo se Star in the car kad smo ih ubili u pojam, a sad nas "mutavi" Zakarić posra poštenski. Vratili se storyji, najave, bahatost, kur.čenje... baš kao što smo mi njima vratili za 100 tisuća ispred Vječne. Titulu u aprilu upisali, e kara jarane. U svijetu fudbala se ove stvari dešavaju non stop, ko prati instagram profile Dortmunda i Schalkea mogao je vidjet najsvježiji primjer.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ja im tada rijeci nisam rekao! Igrali solidno,borili se,sudija nas drasticno ostetio...svaka cast i idemo dalje. Ovo danas je slicno onoj predstavi kad su nas dobili kad ih ke onaj majmun sablja vodio. Mi lafo jaki,odigrali bez muda,bez zelje,a oni nabrijani i borbeni klepise nas.skoroalen je napisao/la:Nemojte zayebavat oko tih priča "da su se borili ne bi mi bilo krivo". Derbi kad je Stevanović dao gol smo bili bolji 10 puta, milion šansi imali, sudije nas sasjekle (jedini put da sam rekao da su nas sudije masakrirale u nekoj tekmi) i šta se desilo na kraju? Igračima se okrenula leđa poslije tekme. A tad su baš izgorili na terenu. Qrac, poraz u derbiju nosi posebnu težinu i meni bi bilo krivo da se igra zadnje kolo na Grbavici, mi prvi na tabeli sa 4 boda prednosti, i da izgubimo tekmu a proslavimo titulu, bilo bi mi krivo, nema tu borba, zalaganje. Al' daleko od tog da ću psovat nekog. Šta je tu je, do juče su nam valjali svi. Ovo nam je samo pokazatelj da trebamo izbacit iz upotrebe riječi mašinerija i slično, ima ovdje još propusta.
I tada,bas kao i sada,zasluzuju svaku kritiku i psovku koji su dobili!!!
A tek uprava je dno dna! Znaju staviti sliku crvene lopte na fb,a ne znaju i ne mogu dovesti stopera kako treba,da ne nabrajam dalje.simidobar je napisao/la:Nek je uprava dobrazagorski je napisao/la:Velkoski da ima obraza,sam bi uzeo ispisnicu jos veceras.
Kurcis se nesta,a na terenu pichka teska bio. Jos napravis materijala da se sprdaju sa nama mjesec dana. Idi malo do Splita kurvo makedonska!!!![]()
Kurci se zato sto je izbacio sliku ? Hvala mu do neba za to, napravio je materijala da se sprdamo sa njima bar 3 godine...
Mozda nije karma mozda su nam sihire bacili, ko zna... Izgubili i sta sad ?
Zamalo da ti post bude obrisan...uNbx je napisao/la:Ma jašta ba, yebat im sve od reda, sutra ih sviju po gradu tražit i dijelit im šamare.![]()
![]()
Nije tačno da se nisu danas borili, samo su smotani do zla boga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.