Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Odbrana dobra,napad ocajan moramo pogadjati trojke jbg
Ma haj milosevicu vise u ...
ovaj djaba uzima mjesto mladjima los kontra rusije lose veceras
ovaj djaba uzima mjesto mladjima los kontra rusije lose veceras
Dobro je, napad se konsolidovao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- prisonbreak
- Kontakt:
Opet kazem ovo mozemo dobiti! Gordic sjajan! Odbrana nije dobra.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Uvezasmo ih par, evo egala, hajmo momciii
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Mora Musa probat vise razigravat bezpotrebno prangija trice....
Milosevic uz Gordica najbolji veceras, protiv Rusa borben i koristan, a ovaj kvazi strucnjak kaze los i uzima mjesto mladjima
Ovo nisu istine.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tačno nijedan link ne radi, još imam i EON i tamo stavili da nije dostupan SK1 za ovu teritoriju, a otkupili prava za ovu teritoriju, wtf 
Kakva je to logika, plaćam uslugu i onda ti zacrne kanal jer nije dostupan za ovu teritoriju, isto kao da živim na Marsu

Kakva je to logika, plaćam uslugu i onda ti zacrne kanal jer nije dostupan za ovu teritoriju, isto kao da živim na Marsu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- firefirefirely
- Kontakt:
E moj Musa... Trebo bi malo i odbranu igrati napuhani stvore...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Meni radi bez problema SK1 na EON, mada mi se jednom pojavio taj "bug"rio_Ferdy88 je napisao/la:Tačno nijedan link ne radi, još imam i EON i tamo stavili da nije dostupan SK1 za ovu teritoriju, a otkupili prava za ovu teritoriju, wtf
probaj ovdje
http://koprenosi.com/stream/?p=1858
Don't believe the hype.
Re: RE: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Šta ako ti slikam da radi sk1 na eonu?rio_Ferdy88 je napisao/la:Tačno nijedan link ne radi, još imam i EON i tamo stavili da nije dostupan SK1 za ovu teritoriju, a otkupili prava za ovu teritoriju, wtf
Musa treba par laganih poena, otvorenih suteva sto prije, da ojaca malo samopouzdanje a onda ce poceti ulaziti, trebale bi
Sve je ovo dobro dok je manje od 10 prije poluvremena..

Yebo majku sta se sve kao faul u ovom sportu karakterise
naprijed rejal
Pa nisu upisali ova zadnja nasa 2 poena... samo 1 iz dodatnog slobodnog? Il je do mene?
piše 30 : 26 a treba 30 : 28
Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 27 nov 2017, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php? ... =2027&si=3rio_Ferdy88 je napisao/la:Tačno nijedan link ne radi, još imam i EON i tamo stavili da nije dostupan SK1 za ovu teritoriju, a otkupili prava za ovu teritoriju, wtf
Probaj, nije zašetkao do sad
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
rio_Ferdy88 je napisao/la:Tačno nijedan link ne radi, još imam i EON i tamo stavili da nije dostupan SK1 za ovu teritoriju, a otkupili prava za ovu teritoriju, wtf
Ja na mobitelu ovdje gledam, odlicna slika i ne stopa
http://www.sport247.live/en/player/5a1b ... na/768/432
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Šta ako ja tebi slikam da mi ne radiarelinho je napisao/la:Šta ako ti slikam da radi sk1 na eonu?rio_Ferdy88 je napisao/la:Tačno nijedan link ne radi, još imam i EON i tamo stavili da nije dostupan SK1 za ovu teritoriju, a otkupili prava za ovu teritoriju, wtf

Koja logika, kažem kod mene ne radi, ispade ja živim na jbnom Marsu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
moze li neko odgElddar je napisao/la:Pa nisu upisali ova zadnja nasa 2 poena... samo 1 iz dodatnog slobodnog? Il je do mene?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, Napapijri, TripleThreat, Vaya i 53 gosta.