Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Pa mora li ovo uci Boze
Cini mi se da ovi uvijek ulaze protiv nas... protiv Armenije, protiv Slovacke...
Minja pogada slobodna idemo do pobjede..Musa igra kao Baba,valjda se probudi..
Pa daj ruku u facu. Logično da će ispucavati trice kad imaju slobodan šut.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
da mi je neko pricao da cemo igrati egal utakmicu sa bilo kakvim francuzima u Francuskoj rekao bi mu da laze i da se blamira....i to bez Mirze,Jusufa i amera 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
A oni bez 55 igraca, daj ba ljudidelinjo je napisao/la:da mi je neko pricao da cemo igrati egal utakmicu sa francuzima u Francuskoj rekao bi mu da laze i da se blamira....i to bez Mirze,Jusufa i amera
tacno mi zao sto ne u plati cenera na nas.. dobit cemo ovo 
ispravio sam post malo ...Ziggs je napisao/la:A oni bez 55 igraca, daj ba ljudidelinjo je napisao/la:da mi je neko pricao da cemo igrati egal utakmicu sa francuzima u Francuskoj rekao bi mu da laze i da se blamira....i to bez Mirze,Jusufa i amera
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Raspucani Mirza, Wilbeking, ovako dobar Nurkić i mogli bi parirati prvoj postavi francuza. Ne vidim u čemu je problem. 
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Nisu ni Francuzi sto su bili, ali ovaj Diaw je uvijek igracina i sa vinskim stomakom, sreca je pa na 3 fauladelinjo je napisao/la:ispravio sam post malo ...Ziggs je napisao/la:A oni bez 55 igraca, daj ba ljudidelinjo je napisao/la:da mi je neko pricao da cemo igrati egal utakmicu sa francuzima u Francuskoj rekao bi mu da laze i da se blamira....i to bez Mirze,Jusufa i amera![]()
Daj budi realan, Francuzi bi nas ubili 15ak razlikeAjsKjub je napisao/la:Raspucani Mirza, Wilbeking, ovako dobar Nurkić i mogli bi parirati prvoj postavi francuza. Ne vidim u čemu je problem.
https://****.com - Live Local Dating - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com] Women Near Me [/url]
Precjenjuješ trenutnu "najjaču" Francusku.Bassha je napisao/la:Daj budi realan, Francuzi bi nas ubili 15ak razlikeAjsKjub je napisao/la:Raspucani Mirza, Wilbeking, ovako dobar Nurkić i mogli bi parirati prvoj postavi francuza. Ne vidim u čemu je problem.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ziggs je napisao/la:A oni bez 55 igraca, daj ba ljudidelinjo je napisao/la:da mi je neko pricao da cemo igrati egal utakmicu sa francuzima u Francuskoj rekao bi mu da laze i da se blamira....i to bez Mirze,Jusufa i amera
da,fali im 9 igraca sa eurobasketa cini mi se,plus jos neki koji nisu ni bili na eurobasketu a igraju u nba
Nama fali 3-4 igrača njima 15... rudy gobert bolji od nurkica a od druge dvojice imaju bar po 2 bolja igrača na njihovim pozicijama.AjsKjub je napisao/la:Precjenjuješ trenutnu "najjaču" Francusku.Bassha je napisao/la:Daj budi realan, Francuzi bi nas ubili 15ak razlikeAjsKjub je napisao/la:Raspucani Mirza, Wilbeking, ovako dobar Nurkić i mogli bi parirati prvoj postavi francuza. Ne vidim u čemu je problem.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ako nista Musa ce shvatiti da je "zaustavljiv"...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Musa prava picka danas nakon promasaja trazi izmjenu

- akisarajevo92
- Kontakt:
Muci ga povredalumani je napisao/la:Musa prava picka danas nakon promasaja trazi izmjenu![]()
Kako Atica ne uzme bar neki osrednji klub iz Aba lige nikako mi nije jasno
Don't believe the hype.
akisarajevo92 je napisao/la:Muci ga povredalumani je napisao/la:Musa prava picka danas nakon promasaja trazi izmjenu![]()
Ako je povrijeden neka ne igra.
Meni nije jasno kako se aek zaletio i dao mu 3mil za 6 godina, a ovaj bio super problematican u mladjim kategorijama. Vjerovatno ga niko i ne uzima jer zna za njegove minuseakisarajevo92 je napisao/la:Muci ga povredalumani je napisao/la:Musa prava picka danas nakon promasaja trazi izmjenu![]()
nema potpisa
Dobra stara treca cetvrtina 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.