EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koje mjesto u kvalifikacijama očekujete:

1.
212
32%
2. (najbolji drugi)
122
18%
2. (prolaz u baražu)
159
24%
2. (ispadamo u baražu)
60
9%
3.
47
7%
4.
29
4%
5.
9
1%
6.
23
3%

Ukupno glasova: 661

harishp
Kontakt:

Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Post Postao/la harishp » 07 sep 2010, 08:40

_dreamer_ je napisao/la:odigrate 2 na francuze i radujete se u svakom slucaju! :D
Sta ako pukne iksac,Svi naebali,jedino ce se u kladionici grohotom smijati. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bhfanaticos25
Kontakt:

Post Postao/la bhfanaticos25 » 07 sep 2010, 10:40

harishp je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:odigrate 2 na francuze i radujete se u svakom slucaju! :D
Sta ako pukne iksac,Svi naebali,jedino ce se u kladionici grohotom smijati. :mrgreen:
Ma zbog pobijede Bjelorusije, najrealnije je nekaako ocekivati X, ali da Bog da ja pogrijesio i bude nasa pobijeda

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 sep 2010, 12:06

Omerbavarac je napisao/la:Dovoljna je nama pobjeda protiv Francuza a ostali neka odigraju kako hoce, jer sa nasom eventualnom pobjedom, mi diktiramo tempo u grupi.
Hm, ne bih se ovdje složio:

BiH - FRA: 1
BLR - ROM: 1
ALB - LUX: 1

Mislim da bi u ovom slučaju zapravo Bjelorusi diktirali tempo, a pratili bismo ih mi i Albanci. Ipak, mi smo apsolvirali samo najlakšeg u grupi dok je BLR apsolvirala najteže gostovanje (FRA) i jakog protivnika (ROM) kući. Isto vrijedi za Albaniju, koja je uzela bod sa vrućeg gostovanja u Rumuniji.

Ova grupa je odlična, ako budemo igrali kako smo igrali sa Ćirom prvo mjesto se neće izmaknuti.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 07 sep 2010, 14:58

rracunaj da bjelorusaija ce sigurno kikasti na pa r laganih utakmica jer su takva repka...posebno sa slabim protivnicima,a francuzi ce im vratiti za ova 3 boda ....vidjet ces
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 07 sep 2010, 15:06

johnnyHZ je napisao/la:rracunaj da bjelorusaija ce sigurno kikasti na pa r laganih utakmica jer su takva repka...posebno sa slabim protivnicima,a francuzi ce im vratiti za ova 3 boda ....vidjet ces
Slazem se sa tobom,prvi put u necemu :D Samo sto cemo i mi kiksat.
...nisu mogli da te ugase!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2010, 15:07

johnnyHZ je napisao/la:rracunaj da bjelorusaija ce sigurno kikasti na pa r laganih utakmica jer su takva repka...posebno sa slabim protivnicima,a francuzi ce im vratiti za ova 3 boda ....vidjet ces
Jok,pogresno i neupuceno misljenje.
Mlada repka Bjelorusije je igrala vrlo dobro na Evropskom prvenstvu u Svedskoj.Sto je nama nedosanjani san.
A sada okosnica tog tima su u A repci.Plus oni uspjesi i dobri rezultati Bate Borisova u LP nisu slucajno.
To za vracanje bodova,francuska kad bude kompletna ili barem u vecini.Naravno da ce proci grupom kao tornado.
E zato treba sto vise nakupiti bodova i iskoristiti ovaj behut Francuske.Pa u Parizu,mogu i borbene pjevati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 07 sep 2010, 15:36

Jesul Bunoza i Subasic pozvani za ovaj match? :?

edomeh
Kontakt:

Post Postao/la edomeh » 07 sep 2010, 15:47

sta ima raja... jel mi neko moze dati dobar jedan website/link za danasni utakmicu protiv francuza.. imam ja par sajtova koje usuvjek koristim ali kvalitet i koneksija mi navalja K___ca.. i stvarno hocu da gledam ovu utakmicu bez problema jeli me moze neko pomoci molim vas

Poz brace

tarikbu
Kontakt:

Post Postao/la tarikbu » 07 sep 2010, 15:50

harishp je napisao/la:
Mlada repka Bjelorusije je igrala vrlo dobro na Evropskom prvenstvu u Svedskoj.Sto je nama nedosanjani san.
A sada okosnica tog tima su u A repci.Plus oni uspjesi i dobri rezultati Bate Borisova u LP nisu slucajno.
To za vracanje bodova,francuska kad bude kompletna ili barem u vecini.Naravno da ce proci grupom kao tornado.
E zato treba sto vise nakupiti bodova i iskoristiti ovaj behut Francuske.Pa u Parizu,mogu i borbene pjevati.
Slažem se, ako noćas dobijemo Francuze, oni će odraditi sve ostalo za nas do kraja kvalifikacija... :twisted:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 07 sep 2010, 17:21

tarikbu je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Slažem se, ako noćas dobijemo Francuze, oni će odraditi sve ostalo za nas do kraja kvalifikacija... :twisted:
zivi bili pa vidjeli! i prosle kvalifikacije su isto tako velikima bodove otkidali a sa malima kiksali!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

BiHSoccer
Kontakt:

Post Postao/la BiHSoccer » 07 sep 2010, 17:24

Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 07 sep 2010, 18:16

Sretno Ljiljani, ako Bog da 2:0 za nas veceras !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 07 sep 2010, 18:23

Naša velika šansa je što su Francuzi uvijek bili arogantni i nadobudni. Sada su došli u situaciju da se "vade" protiv nas. A obično kada to želiš ide teško, fali ti "ono nešto".

Ivica Osim

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 07 sep 2010, 19:59

koji neslani komentari,cuj kad francuzi budu kompletni proci ce grupom ko tornado ??? Ma francuzi su uvijek bili ofucani,uvijek rezultati 1:0,2:1,0:1,1:1,0:0 ... Jest da imaju poznatih imena ali posljednjih par godina oni nisu ni f od francuske ... I jos nesto,ako ne vjerujete u nase momke,da su jaci ,i da su cak rapvnopravni francuskoj repki i u punom sastavu,oni koji su pesimistcni prema nasim igracima,oni koji nemaju vjere u njih,mars odavde sa ovog foruma jer niste vrijedni sebe nazivati Bosancima i Hercegovcima...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 07 sep 2010, 21:53

Bjelorusi - Rumuni, nula nula.
Samo još da izdržimo protiv Francuza.
100% sportski i krajnje opušten potpis

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 07 sep 2010, 21:55

Valjda ce biti bolje u nastavku, ovo nije nikako dobro !

Mujdza najbolji.....

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 sep 2010, 22:32

Eto već mogi vidjeti kako kladionica trlja šake ... :D :(

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 07 sep 2010, 22:37

E moj Sušiću, pa veze ti nemaš. Mrš u 3 pizde materine zajedno sa Ibiševićem i ostalim manekenima :evil:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 07 sep 2010, 23:31

Šta mašta uradi od čovjeka.Prije utakmice čuli smo izjave o sigurnoj pobjedi, o krizi Francuske koja je više administrativne prirode,a večeras smo se vratili iz Alisine zemlje čudesa.Luksemburg je ipak samo amaterski Luksemburg i ništa više.Adil Rami je večera odradio fenomenalan posao.Reklo bi se da je uramio drvenog Dzeku koji svojom kretnjom neodoljivo podsjeća na Emira Hadžihafizbegovića u tzv. "Audiciji" i statiranju u kukuruzu.Elem igračima se nema šta zamjeriti osim što su morali malo više trčati i vraćati se kod izgubljenih lopti.Sasvim je normalno i realno da nas jedna Francuska pobjedi.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 08 sep 2010, 00:06

Et' Albanija ode direktno na EP, a Bjelorusi u baraž...
slika
Smirite strasti, ima još do kraja...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.