FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pobjeda i poraza ce biti jos, vrlo brzo ce se zaboraviti kao i one prije, ali ona jucerasnja zajebancija ostaje da ih prati kroz citav zivot
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
- sarajevo46
- Kontakt:
Kakvi oni. Jučer im propala koreografija, jedan dio ekipe im na sjeveru, najavljuju proslavu rođendana i zapale nekoliko dimnih...dynamodresden1 je napisao/la:al danas digose parolu "na nasem rodjendanu niste sto ste nam dragi,nego da vidite kako se to radi" hahahha pa koja je to komedija od grupe ja neznam sta se moglo vidjeti u ova dva dana za 29 godina im
Ma nije ovo toliko ni strašno, previše paničite. -6 bi svako od nas potpisao prije Husrefa do proljeća. Mnogo važnije je da Husref na pauzi riješi roster i dovede 3-4 igrača po svojoj želji, odbrana prije svega se mora srediti. I to kompletna. Bekovi su haotični, Marka treba malo zakucat na klupu da se dozove i naći mu konkurenciju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ovo je i dalje vrh, bitno je dobiti Borac i Vitez i ja cu biti prezadovoljan, bas prezadovoljan.bodi123 je napisao/la:Ma nije ovo toliko ni strašno, previše paničite. -6 bi svako od nas potpisao prije Husrefa do proljeća. Mnogo važnije je da Husref na pauzi riješi roster i dovede 3-4 igrača po svojoj želji, odbrana prije svega se mora srediti. I to kompletna. Bekovi su haotični, Marka treba malo zakucat na klupu da se dozove i naći mu konkurenciju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
nukleusmember
- Kontakt:
ne treba praviti dramu od ovoga ali ne treba ni svršavati na lažni kvalitet,nikome više ništa ne vjerujem dok ne dokaže suprotno,nema više unaprijed kredita nikome taman da mi je rodjena majka pa ni husrefu,ahmetu,krletu,marku,hebibu(šaranović 21 vijeka),ma nikojoj pičci materinoj
VVVBK
VVVBK
Hajte vi kladionicari malo na odmor. Kvarite temu.
Meni se nikad ni'e svidjalo to sto se Krste vratio. I ne samo on. Nego bilo ko, ko ode. Osim Milosa, al' on se svakako nece nikad vratiti.
Nemamo mi kvalitet. Mi smo mrtvi prosjek. I to je maksimum ove nase lige. I nikad se nista nece promijeniti, bar ne na bolje.
Meni se nikad ni'e svidjalo to sto se Krste vratio. I ne samo on. Nego bilo ko, ko ode. Osim Milosa, al' on se svakako nece nikad vratiti.
Nemamo mi kvalitet. Mi smo mrtvi prosjek. I to je maksimum ove nase lige. I nikad se nista nece promijeniti, bar ne na bolje.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Baš tako. Šta se desi našim igračima pa kad izađu na grbavicu, malo kad meda mogu u posljednje vrijeme, a na drugim tekmama toga ne fali. Slučaj za jače psihološko istraživanje.belosevic28 je napisao/la:@uNbx, tako smo i igrali danas - kukavicki.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kompletna liga je mrtvi prosjek. Zvuci glupo ali to je tako. Nisam se uopce iznervirao radi ovog poraza toliko jer smo se fenomenalnim pobjedama vratili u borbu za sami vrh. Nije sramota izgubiti jednom u 10 utakmica, da hoce stalno tako biti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Prepali se nasi, vidjeli trake minsko polje 
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Govorim baš haveru, ovo mi je najlakši poraz bez ikakve dileme u derbijima. Skoro da i ne osjećam nikakvu bijes, onaj pokušaj od terena je jedan od razloga jer se danas fudbal nije mogao igrati, a vi pričajte šta hoćete, a drugi je činjenica da će već u narednom kolu ova razlika u odnosu na gurbete se vratiti na 3 ili 4 boda. Zrinjski je idalje jedini kandidat za titulu.MortemHz je napisao/la:Kompletna liga je mrtvi prosjek. Zvuci glupo ali to je tako. Nisam se uopce iznervirao radi ovog poraza toliko jer smo se fenomenalnim pobjedama vratili u borbu za sami vrh. Nije sramota izgubiti jednom u 10 utakmica, da hoce stalno tako biti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma svima nam je lakse zbog jucerasnje sprdnje. Ono tesko da se moze ponoviti.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Meni nimalo nije lahko, odoše na +2 u međusobnim. Ne pamtim kad se ko odlijepio toliko, a kakvi su naši derbiji, još će puno Miljacke proteć dok Sarajevo opet bude bordo.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
hrn je napisao/la:Kakav je ovo bio sukob medju navijacima ?
Trci trci i tako do 88
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Baš to, nisam iznerviran uopšte jer znam kako smo dobar pos'o uradili u zadnje vrijeme. Sad, druga je stvar što mi je krivo drama, poraz u derbiju se teško podnosi jbg. U svakom slučaju se pokazalo da su šprdnja od kluba i od 'navijačke' skupine.MortemHz je napisao/la:Kompletna liga je mrtvi prosjek. Zvuci glupo ali to je tako. Nisam se uopce iznervirao radi ovog poraza toliko jer smo se fenomenalnim pobjedama vratili u borbu za sami vrh. Nije sramota izgubiti jednom u 10 utakmica, da hoce stalno tako biti.
Idemo dalje skupljat bodove, ako uzmemo Borca - na konju smo!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zamolicu admina da ovog otprati na opste diskusije. Hvala.uNbx je napisao/la:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
I jos ima ovih par novih sto su se danas"- registrovali "sve ovo banovat i sklonit 
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 27 nov 2017, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hajd i ti po avatar, čeka te lik.FrancescoTotti je napisao/la:Zamolicu admina da ovog otprati na opste diskusije. Hvala.uNbx je napisao/la:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Rekao sam mu da posalje u pp. nista ne salje jos uvijekuNbx je napisao/la:Hajd i ti po avatar, čeka te lik.FrancescoTotti je napisao/la:Zamolicu admina da ovog otprati na opste diskusije. Hvala.uNbx je napisao/la:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
bodi123 je napisao/la:Govorim baš haveru, ovo mi je najlakši poraz bez ikakve dileme u derbijima. Skoro da i ne osjećam nikakvu bijes, onaj pokušaj od terena je jedan od razloga jer se danas fudbal nije mogao igrati, a vi pričajte šta hoćete, a drugi je činjenica da će već u narednom kolu ova razlika u odnosu na gurbete se vratiti na 3 ili 4 boda. Zrinjski je idalje jedini kandidat za titulu.MortemHz je napisao/la:Kompletna liga je mrtvi prosjek. Zvuci glupo ali to je tako. Nisam se uopce iznervirao radi ovog poraza toliko jer smo se fenomenalnim pobjedama vratili u borbu za sami vrh. Nije sramota izgubiti jednom u 10 utakmica, da hoce stalno tako biti.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Zamolit ću vas da se više ne kladite sa komšijama, otežavate mi posao. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.