Jesi ziv ljudino, brinu se ovdje za tobom.MortemHz je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne moraš farbat raju ovdje da je "zvanično saopštenje" ako već ne znaš. Obična fb stranica nastala u doba početka fejsbuka na ovim prostorima i skupila lajkove, a tu dominira raja od 40+ godina koja iz Beča voli Sarajevo i misle da su Nedim Hadžić i Damir Hadžić ista osoba. Ništa lično protiv bilo kojeg našeg navijača al' kad se ovako ofiraju...Zeljo92 je napisao/la:Bas mene zanima koja vam je prava stranica, vidjeh preko 16k lajkova i ovo zadnji post...ja kao navijac Zeljeznicara trebam znati glavnu stranicu hordi zla? [emoji38]
Ko god ovo vodi bruka vas
Odlican valaMocMahale444 je napisao/la:Jesi ziv ljudino, brinu se ovdje za tobom.MortemHz je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Treba l' ti crtat da je ovo obični fb fanpejdž koji održava Bog zna ko?Virtu4l je napisao/la:E vidi im saopštenja braćo moja mila, k'o da ga je bhfanatic14 pisao [emoji38]
bujrum udji..koga nam to nosis?Virtu4l je napisao/la:kuc kuc banditen
haha, nakon te frke kad su ostali bez patika, sledece njihovo gostovanje kod nas u Tuzli, a tad je Fukara bilo dosta vise, cijeli kop je u jednom momentu, znaci svi koji su bili u kopu su skinuli svoju patiku i podigli je, steta sto to niko nije snimioVirtu4l je napisao/la:Ovo se furamo na tuzlake, 'vako su im oni patike okačili
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, invincible1921, jurisicduska, ventilateur i 32 gosta.