Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Kažu da su danas i navijači Rivera bili na derbiju, da vide kako Manijaci slave rođendan. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
I ovaj transparent kuc kuc banditen postoji zbog jednog degeneka koji su dobili sa braćom iz Drezdena u Guinness pabu, možeš pretpostaviti šta se desiloGuest007 je napisao/la:haha, nakon te frke kad su ostali bez patika, sledece njihovo gostovanje kod nas u Tuzli, a tad je Fukara bilo dosta vise, cijeli kop je u jednom momentu, znaci svi koji su bili u kopu su skinuli svoju patiku i podigli je, steta sto to niko nije snimioVirtu4l je napisao/la:Ovo se furamo na tuzlake, 'vako su im oni patike okačili![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:I ovaj transparent kuc kuc banditen postoji zbog jednog degeneka koji su dobili sa braćom iz Drezdena u Guinness pabu, možeš pretpostaviti šta se desiloGuest007 je napisao/la:haha, nakon te frke kad su ostali bez patika, sledece njihovo gostovanje kod nas u Tuzli, a tad je Fukara bilo dosta vise, cijeli kop je u jednom momentu, znaci svi koji su bili u kopu su skinuli svoju patiku i podigli je, steta sto to niko nije snimioVirtu4l je napisao/la:Ovo se furamo na tuzlake, 'vako su im oni patike okačili![]()
![]()
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Vise majica nego manijaka na jugu.Zeljo92 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ponovo sam pročitao ovo saopštenje i ponovo oplakah, pa jel' moguće da ozbiljna navijačka grupa ovo objavi 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Neko je tražio

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
To je bilo posljednji put da su ugostili DrezdenovceGuest007 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:I ovaj transparent kuc kuc banditen postoji zbog jednog degeneka koji su dobili sa braćom iz Drezdena u Guinness pabu, možeš pretpostaviti šta se desiloGuest007 je napisao/la:haha, nakon te frke kad su ostali bez patika, sledece njihovo gostovanje kod nas u Tuzli, a tad je Fukara bilo dosta vise, cijeli kop je u jednom momentu, znaci svi koji su bili u kopu su skinuli svoju patiku i podigli je, steta sto to niko nije snimio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ljudi, Virtual ima Parkinsa, nemojte mu zamjerit'.
- MocMahale444
- Neandertalac
- Kontakt:
Na toj stranici je Đipke admin. Olovni lajkaVirtu4l je napisao/la:Ponovo sam pročitao ovo saopštenje i ponovo oplakah, pa jel' moguće da ozbiljna navijačka grupa ovo objavi
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Hoće Virto opet kantu da nosa....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
wobly92 je napisao/la:Neko je tražio
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jel to bio live stream?Virtu4l je napisao/la:To je bilo posljednji put da su ugostili DrezdenovceGuest007 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:
I ovaj transparent kuc kuc banditen postoji zbog jednog degeneka koji su dobili sa braćom iz Drezdena u Guinness pabu, možeš pretpostaviti šta se desilo![]()
![]()
![]()
![]()
neće švabo više kročiti u šeher
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj ovog i policijske akcijeGuest007 je napisao/la:haha, nakon te frke kad su ostali bez patika, sledece njihovo gostovanje kod nas u Tuzli, a tad je Fukara bilo dosta vise, cijeli kop je u jednom momentu, znaci svi koji su bili u kopu su skinuli svoju patiku i podigli je, steta sto to niko nije snimioVirtu4l je napisao/la:Ovo se furamo na tuzlake, 'vako su im oni patike okačili![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Čuj kako se o sarajevskim tučama zna na obroncima Durmitora. Daleko je stigao glas o junačkim pohodima rikverc-brigade.
kuc kuc banditen
i pravac Dojčland
i pravac Dojčland
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E vidi seljaka po zelenom terenu stavili crvenu loptu hahahahahahaa Oj majko mila Jel moguće
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
23 stranice smo ispisali
jeste bruka jbt, imate srece sto vasi guzni haveri fukare nece da se prikljuce jer bi tek tad ispisali preko 50 stranica 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- Neandertalac
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
100 UD doslo i svi su imali tesko naoruzanje. 3 hrabra manijaka su ih prebila i skinula im sve sa njih, tako se prica po njihovim mahalama.skoroalen je napisao/la:Čuj kako se o sarajevskim tučama zna na obroncima Durmitora. Daleko je stigao glas o junačkim pohodima rikverc-brigade.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 27 nov 2017, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.