FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Izgubio se pitar, pojma nema šta priča.
Baš je ružno kad su komentatori ovako pristrasni.
Baš je ružno kad su komentatori ovako pristrasni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Mozel ova sto je Asim objavio na svom profilu ako nije beddLjoZee je napisao/la:Je li ok ovako ?Neymar11 je napisao/la:Ljoze ajde postavi ako ti nije mrsko ovu trecu sliku zadnja ako ti nije mrsko ovo sa navijacama i hvalaLjoZee je napisao/la:Eto vam slika [emoji38] [emoji38]
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Elsner i Blagojevic fulili loptu kod njihovog gola. Glup gol ko noga.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
scudetto89
- Kontakt:
Sto mi obrisaste post ja dosao da cestitam bez ikakve provokacije, ne mogu da vjerujem 
04.10.2009 !
- Neandertalac
- Kontakt:
2:2. Škoro u nadoknadi vremena. U pmVirtu4l je napisao/la:Daj pričajte, za nas što nemamo BHT
joj brace![]()
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ma suti dobar je bod koliko su nas razvalili. Nismo ni to zasluzili, ali dobro je.
Btw nasi jutros otputovali za Medjugorje.
Btw nasi jutros otputovali za Medjugorje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Koji smo sad na tabeli, nakon tekme na BHT?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dosta zezancije, sad ih treba maksimalno podrzati ovih par utakmica sto je ostalo, stvarno su to zasluzili. Bilo bi dobro kada bi i posjeta bila kako treba u ove dvije domace utakmice, posebno protiv Radnika.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Obrati se moderacijiscudetto89 je napisao/la:Sto mi obrisaste post ja dosao da cestitam bez ikakve provokacije, ne mogu da vjerujem
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Nasi u Međugorju sve do nedjelje.
Onda revans i domaca sa Radnikom pa zimska pauza.
Onda revans i domaca sa Radnikom pa zimska pauza.
- Zeljeznicar -
fibonacci je napisao/la:... još nisu izjednačili
odavno nisam tako lijepo spavo ko noćas
Ja sam cekao babuku u prvoj, obzirom da ga nije bilo do poluvremena stigli smo dati gol, dok se on u drugom zagrijao mi vec na 2:0, ostalo je historija 
Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk
Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ovi nam sad dođu ko Olimpik
sigurica kakvi god da smo i gdje god da igramo 
Pravila su jasna, ovo je tema samo za navijače Željezničara. Npr. ja postavim stream na temu Sarajeva, a hilmo odmah briše čim vidi da je moj nick.scudetto89 je napisao/la:Sto mi obrisaste post ja dosao da cestitam bez ikakve provokacije, ne mogu da vjerujem
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ratobornagljiva
- Kontakt:
Ode i Stevo, baš me zanima koliko smo zaradili na raskidu ugovora 
Ovi drugi su bas debili, fol prodaju igrače, čekaš ponude, pa koliko ćeš dobiti para, hoće li te isplatiti, jel odmah plaćanje ili u ratama umjesto te pegle bolje zarađivati na raskidima. Sigurna para, nema fule
Ovi drugi su bas debili, fol prodaju igrače, čekaš ponude, pa koliko ćeš dobiti para, hoće li te isplatiti, jel odmah plaćanje ili u ratama umjesto te pegle bolje zarađivati na raskidima. Sigurna para, nema fule
-
scudetto89
- Kontakt:
Virtu ja te cijenim kao ozbiljnog forumasa mozda smo i sa godina jednaki ne vazno, cestitao sam pobjedu svim normalnim navijacima fkz, a aco obrise post no nema veze uredu jeVirtu4l je napisao/la:Pravila su jasna, ovo je tema samo za navijače Željezničara. Npr. ja postavim stream na temu Sarajeva, a hilmo odmah briše čim vidi da je moj nick.scudetto89 je napisao/la:Sto mi obrisaste post ja dosao da cestitam bez ikakve provokacije, ne mogu da vjerujem
@ merhaba nema potrebe jer odlicno znam moderatora koji ne voli nas pitare kad pisemo ovdje
04.10.2009 !
Pošto svaka religija ima dva praznika a svi znamo da je ljubav prema ŽELJI poput religije red bi bio da i mi ŽELJINI NAVIJAČI pored ZUBANDANA koji slavimo 05.06. imamo još jedan praznik koji će se obiljezavati dvodnevno 26 i 27.novembra i koji bi se zvao BLAGDAN OFARBANIH LOPTI, a ofarbane lopte tokom trajanja tog blagdana ćemo tucati lopatama

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Stevi želim sve najbolje, zaradio je svaki fening.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo sutra ceferina u sarajevu, nek nam zavrsi teren 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.