lisander je napisao/la:irfo je napisao/la:braco je napisao/la:Ako planiraju dovesti zamjenu za Sinišu, onda to mora biti opet neko van naše lige ili rješenje imamo u svojim redovima. Rješenje u našem redovima podrazumjeva Stanić ili eventualno Aldin Šehić. U našoj ligi je tanak izbor desnih bekova:
https://www.transfermarkt.com/premijer- ... lasse=alle
Koga lazemo? Znamo da ce tvoj neki menadjerski igrac na kraju pokriti tu poziciju

Ovo juniore sto sam gledao 7-8 utakmica, Sehic je maicon za vecinu bekova u ligi
Pitanje je samo jedno, kakav je fizički, može li se nositi sa krkanima iz seniora, ako može - sve jasno.
Šta bih još uradio, mali Besirevic je slabašan ( zbog fizičke konstitucije ) lijevi bek, al sam ga gledao protiv Lokomotive, on je bolji od većine lijevih krila koja smo imali u zadnje tri godine.
Kažu ne mogu djeca, eno Hajdarevica - čim ne može da igra mi možemo reci da smo oslabljeni.
Treba se riješiti ovih što ne mogu i lagano u borbu za titulu.
Bekric, Zeba, Marković, Elsner, Fejzic, Stevanovic, Projic ( znam da neće otići, al je i on jako tanak ), Kajkut su igrači od kojih nemamo koristi, nisu jeftini, a ne možemo ih prodati.
Hasanovic, Beganovic, Mujagic, Zajmovic su nasa djeca pa bi im dao još jednu priliku. Sindikalca ostaviti, jeb.iga, treba nam za lige.
Nama trebaju dva beka ( desni i lijevi ), stoper, veznjak umjesto Blagojevica i lijevo krilo. Dvojica iz juniora, tri igrača dovedeš sa strane i to je to. Realna priča. Ova trojica sa strane moraju biti pojačanja i dosta smo jači u drugom dijelu lige.