Ko te ne zna, na ranu bi te privio.MocMahale444 je napisao/la:Ne kontam jel nas Siroki pobjedio par tekmi u zadnje vrijeme? Sta sam to slagaoili da ga navlacim. Jesu prvi na tabeli? Jesu, zato wtf.
Iole realna osoba vidi to.

Ko te ne zna, na ranu bi te privio.MocMahale444 je napisao/la:Ne kontam jel nas Siroki pobjedio par tekmi u zadnje vrijeme? Sta sam to slagaoili da ga navlacim. Jesu prvi na tabeli? Jesu, zato wtf.
pitaj ljubicicu jesam li realan pravo, ja se na nasoj temi zakacim s nekima zbog realnosti. Ne znam o cemu pises Skoro kralju.skoroalen je napisao/la:Ko te ne zna, na ranu bi te privio.MocMahale444 je napisao/la:Ne kontam jel nas Siroki pobjedio par tekmi u zadnje vrijeme? Sta sam to slagaoili da ga navlacim. Jesu prvi na tabeli? Jesu, zato wtf.
Šalim se bolan, što si nervozan.MocMahale444 je napisao/la:pitaj ljubicicu jesam li realan pravo, ja se na nasoj temi zakacim s nekima zbog realnosti. Ne znam o cemu pises Skoro kralju.skoroalen je napisao/la:Ko te ne zna, na ranu bi te privio.MocMahale444 je napisao/la:Ne kontam jel nas Siroki pobjedio par tekmi u zadnje vrijeme? Sta sam to slagaoili da ga navlacim. Jesu prvi na tabeli? Jesu, zato wtf.
Nije valjda da se saznalo.sviunapad1010 je napisao/la:@wobly jel se to bojis sarajlica pa ne smijes frontalno handrit i jedne i druge ili je nesto drugo u pitanju?wobly92 je napisao/la:Jašta evo gledaj pored cijelog regiona i seoskog fudbala, evo i čitavom svijetu nogice vireVirtu4l je napisao/la:Tuzlaci i dalje ulaze u anale![]()
Jel te je*e Zulic... Ne izlazis mu iz guzova... To sa sabanima u BG pa prosipaj papcicu ako smijes naravno.. Bogati jel se to furate na Pinkija i Svabu ?TMDbr je napisao/la:Ma sta saban zna, imali jesmo, ne svi. Vadio niko nije!kontra je napisao/la:e cuj mitomana hahahaha , uletili sa puskama , cudi me da niste zvali muriju , sto vam je u zadnje vrijeme obicajEvolution87 je napisao/la:Kad se vec toliko kurcite tim Ginisom zasto ne napisete kako ste dosli do tih trofeja? Jel ona standarnda mitomanska goloruka masa ili je krimos zulic uletio sa utokama u pub?smekeri
Amidja je to ponio samo za svaki slucaj, ali ga niko nije vadio. Jedan jedini Amar Zulic!
Ako mi ostavis ime i prezime, mozda i vidimo hocel i koga ce **** amidja. To sto vas maltretira na svakom koraku, ne smijete nista osim skidati po tramvajima djecu id 16 godina, dok Popari skacemo po autu pred vama je druga prica. Klocu, manijaci nisu Zeljo, Mi smo Zeljo i Manijaci i Misimovic i Siljak, kad budemo htjeli sve cemo poskidati u zelji, kao sto smo i Delalica. Ne mjesaj se gdje ti nije mjesto. Da nije nas bilo, ove balerine nebi ni pobijedile vas uhljupe. Mi kad dodjemo rijesimo motivaciju i bez para. Haj zdravo.simidobar je napisao/la:Jel te je*e Zulic... Ne izlazis mu iz guzova... To sa sabanima u BG pa prosipaj papcicu ako smijes naravno.. Bogati jel se to furate na Pinkija i Svabu ?TMDbr je napisao/la:Ma sta saban zna, imali jesmo, ne svi. Vadio niko nije!kontra je napisao/la:
e cuj mitomana hahahaha , uletili sa puskama , cudi me da niste zvali muriju , sto vam je u zadnje vrijeme obicajsmekeri
Amidja je to ponio samo za svaki slucaj, ali ga niko nije vadio. Jedan jedini Amar Zulic!
Cudni navijaci sa oruzjem, jedinstveni u svijetu... Dok se po Evropi skupi po 20 najjacih da se posaketaju i fino razidju ti se debilu kurcis sa tim sto maltretirate djecu sa vatrenim oruzjem... Ko naki heroji...
Dok je Ismet B. bio oko hordi I furao kocije na Kosevu nasi su ga navijaci gadjali sa tribina a valjda znas ko je covjek bio, mangupcina i lafcina... Toliki mangup da pocasti komplet objekat sa navijacima i jednog i drugog tima... Takav je i rahmetli Djilda bio, znaci mangup, covjek, drug, spreman da pomogne u svako doba ali i da se posaketa... Mojne dizat klosara na njihov nivo ociju ti.. To cim se ti hvalis je jadno i zalosno, niste mafija al se furate da jeste, kao opasni ste al napadate navijace, ne opasne momke, da su njih dvojica zivi vi bi realno bili misevi, sreca vasa pa zivimo u nerealnom vremenu pa imate prostora za glumu...
dobar ti avatarEvolution87 je napisao/la:Hahahhahaha ovaj je garant neki zulicev dandar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zna se koji idioti su cuvali tu parolu. Oni su svoje dobili, a i vi iste nociLaznjak je napisao/la:AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA joj sta sam procitao sad. Sinak dugo si budan, jel to nemas sutra prva dva?
MocMahale444 je napisao/la:@UnBX ljudina si skidaj avatar i potpis.
sta si ti vjezbo internet huligan **** ti zulic nanu u supakTMDbr je napisao/la:Tako ste i pred Guinesom pricali da vjezbamo. Pa izvjezbasmo na vama. Ende macak
Dovoljna su 3 boda.uNbx je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:@UnBX ljudina si skidaj avatar i potpis.![]()
Sljedeći put kad vizitam Ams, donosim ti maksuziju zulejhe mi.
Mora da je joge joškan, čim mu je Popara glavna zanimacija.Laznjak je napisao/la:Cuj parola hahhahahaha gdje ti vidis parolu?
Joge jesi to ti?
Popara nema auto
Koliko zula prima platu od zeljeznicara?