Samo ti zajebajiZeljo92 je napisao/la:dobar ti avatarEvolution87 je napisao/la:Hahahhahaha ovaj je garant neki zulicev dandar
Sent from my iPhone using Tapatalk

Hahahhahahahhahhahahahahha
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Samo ti zajebajiZeljo92 je napisao/la:dobar ti avatarEvolution87 je napisao/la:Hahahhahaha ovaj je garant neki zulicev dandar
34 godine i razmislja o fakultetuuNbx je napisao/la:Mora da je joge joškan, čim mu je Popara glavna zanimacija.Laznjak je napisao/la:Cuj parola hahhahahaha gdje ti vidis parolu?
Joge jesi to ti?
Popara nema auto
Koliko zula prima platu od zeljeznicara?
Brat moj.MocMahale444 je napisao/la:Dovoljna su 3 boda.uNbx je napisao/la:[emoji144]MocMahale444 je napisao/la:@UnBX ljudina si skidaj avatar i potpis.
Sljedeći put kad vizitam Ams, donosim ti maksuziju zulejhe mi.
Postedit cu i Skoru nije beg cicija.
Tacno, ipak je Siroki favorit. Zamisli oni te spaseskoroalen je napisao/la:Brat moj.
Al valja prvo Škoru pobijedit. [emoji106]
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Nema platu nego procenat, to nesto sto se kao nije znali? Treba se kriti to?Laznjak je napisao/la:Ako mi kaze koliku zula ima platu u zeljim vjerovat cu ti da si mu drug
Dugo do kraja. Valja vam u Lišticu, Zapadni Mostar i Krupu. Valja Permanentnog s obrazom dočekat.MocMahale444 je napisao/la:Tacno, ipak je Siroki favorit. Zamisli oni te spaseskoroalen je napisao/la:Brat moj.
Znam sta im je uradio, ne sta su mu uradili. Sta cu na tebi nakurnjaku mali pricati zbog cega se bilo u Lukavici. Ccc...dynamodresden1 je napisao/la:tmdbr kad vec njega potenciras pitaj ga nedavno sta su mu ljudi u lukavici uradili
haha ubi se milutineTMDbr je napisao/la:Znam sta im je uradio, ne sta su mu uradili. Sta cu na tebi nakurnjaku mali pricati zbog cega se bilo u Lukavici. Ccc...dynamodresden1 je napisao/la:tmdbr kad vec njega potenciras pitaj ga nedavno sta su mu ljudi u lukavici uradili
Evolution87 je napisao/la:Samo ti zajebajiZeljo92 je napisao/la:dobar ti avatarEvolution87 je napisao/la:Hahahhahaha ovaj je garant neki zulicev dandar
skoroalen je napisao/la:Dugo do kraja. Valja vam u Lišticu, Zapadni Mostar i Krupu. Valja Permanentnog s obrazom dočekat.MocMahale444 je napisao/la:Tacno, ipak je Siroki favorit. Zamisli oni te spaseskoroalen je napisao/la:Brat moj.
CHARITY FIELD??Evolution87 je napisao/la:
**** mu komplet fam...Vucevich je napisao/la:
ej grbavice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.