FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Joj pitara kaze za Harisa momak od 17 godina, a ovaj ima 19 godina. [emoji38]
Stvarno je dobro odigrao. Borbeno i bez puno gresaka. Volio bih da pocne i u Kupu, ali treba se i njega odmoriti malo. Odigrao je jako u BL, LP i u derbiju.
Stvarno je dobro odigrao. Borbeno i bez puno gresaka. Volio bih da pocne i u Kupu, ali treba se i njega odmoriti malo. Odigrao je jako u BL, LP i u derbiju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
https://fkzeljeznicar.ba/obavijest-za-c ... car/29712/ evo i skupstine 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- MocMahale444
Koliko je volja i borba bitan faktor, da onako igraju svaku pa kad bi izgbili neku ne bi bio problem.
Najveci nam je problem kad primimo gol izgubimo se i pocinjemo da panicimo.
Najveci nam je problem kad primimo gol izgubimo se i pocinjemo da panicimo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
E da su odigrali svaku ko derbi ne bi bilo remija protiv Viteza i poraza od Slobode koju su skoro svi pobijedili. Mogu dobiti svakog kad im je cejf, a Boga mi i napraviti kiks protiv svakog u ligi.
- MocMahale444
Imamo problem kad igramo sa "malim ekipama" na papiru. Mozda nemaju dovoljno motivacije ili upisu bodove ranije.LjoZee je napisao/la:E da su odigrali svaku ko derbi ne bi bilo remija protiv Viteza i poraza od Slobode koju su skoro svi pobijedili. Mogu dobiti svakog kad im je cejf, a Boga mi i napraviti kiks protiv svakog u ligi.
Eksperimentise se tad s igracima i to moze dovesti do pometnje.
Jos nesto sto skoro niko nije obratio paznju je sebicnost, svako hoce da zabije da se proslavi ali opet bitna je pobjeda ne pojedinac.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne trebo zaboraviti da je on oduzeo loptu na njihovoj polovini kod prvog gola i lopta je došlo do Voje koji je asistirao.LjoZee je napisao/la:Joj pitara kaze za Harisa momak od 17 godina, a ovaj ima 19 godina. [emoji38]
- Jaozinho22
- Kontakt:
Nek' im babuka napiše plan i program za prelazni rok, nek se ne zahebaju više.Zeljo92 je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/obavijest-za-c ... car/29712/ evo i skupstine
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Nemoj Bgti, vidis da se lobotomci upalili vec, vec se piprema hajka na "nas" neprijatelje kluba, sta bude bude mada znamo da ce 2 napustit klub, Misimovic nece nigdje.Jaozinho22 je napisao/la:Nek' im babuka napiše plan i program za prelazni rok, nek se ne zahebaju više.Zeljo92 je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/obavijest-za-c ... car/29712/ evo i skupstine
- Jaozinho22
- Kontakt:
Razlika između nas ovdje i njih tamo je u ''namjerama'', naravno ne svi, ima tamo dosta dobre raje al i ima par karcinoma koji stalno forsiraju tu priču i koji sve više i više normalnu raju tjeraju s onog foruma... Iskreno hebe mi se šta će oni pisat i mislit' tamo uđem ponekad zbog brata @Leona,@PlavePorodice i da pročitam šta korisno od još par momaka da ih ne imenujem sadZeljo92 je napisao/la:Nemoj Bgti, vidis da se lobotomci upalili vec, vec se piprema hajka na "nas" neprijatelje kluba, sta bude bude mada znamo da ce 2 napustit klub, Misimovic nece nigdje.Jaozinho22 je napisao/la:Nek' im babuka napiše plan i program za prelazni rok, nek se ne zahebaju više.Zeljo92 je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/obavijest-za-c ... car/29712/ evo i skupstine
Ozbiljno,nek se posavjetuju s najvećim a po meni neki od prioriteta prelaznog roka su :
Raskid ugovora s Bekrićem,Markovićem.
Rješavanje statusa Dženisa,Mujagića,Hasanovića i Hrvanovića
Ne produžiti ugovor Siniši,Bogiju do kraja sezone i Stani na još jednu godinu.
Velića,Šehića(desni bek) i Beširevića povesti na pripreme i dozirati im minutažu
Dovest 2 do 3 TOP IGRAČA koji će unaprijediti igru
Dati Zebi i Kajkutu doznanja da su rezerve i da pomognu ako hoće ako neće nek i oni kupe prnje i
Ronaldu ponuditi novi ugovor uz neku solidnu klausulu gdje smo dobri i mi i on...
Otprilike to bi bilo to
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Jaozinho22 je napisao/la: Razlika između nas ovdje i njih tamo je u ''namjerama'', naravno ne svi, ima tamo dosta dobre raje al i ima par karcinoma koji stalno forsiraju tu priču i koji sve više i više normalnu raju tjeraju s onog foruma... Iskreno hebe mi se šta će oni pisat i mislit' tamo uđem ponekad zbog brata @Leona,@PlavePorodice i da pročitam šta korisno od još par momaka da ih ne imenujem sada ove ostale kao da ih Bog nije ni dao...
Ozbiljno,nek se posavjetuju s najvećim a po meni neki od prioriteta prelaznog roka su :
Raskid ugovora s Bekrićem,Markovićem.
Rješavanje statusa Dženisa,Mujagića,Hasanovića i Hrvanovića
Ne produžiti ugovor Siniši,Bogiju do kraja sezone i Stani na još jednu godinu.
Velića,Šehića(desni bek) i Beširevića povesti na pripreme i dozirati im minutažu
Dovest 2 do 3 TOP IGRAČA koji će unaprijediti igru
Dati Zebi i Kajkutu doznanja da su rezerve i da pomognu ako hoće ako neće nek i oni kupe prnje i
Ronaldu ponuditi novi ugovor uz neku solidnu klausulu gdje smo dobri i mi i on...
Otprilike to bi bilo to
Sumnjam,Wagner najvjerovatnije od prve minute,igrac koji je zabio najvise golova Zelji u povijesti sto se tice PlBIH a mozda i inace..tako da mislim da bi mogao opet rijesiti jer nije jos za baciti..al u svakom slucaju neka bolji pobjedi. Sportski poz ZeljovciLjoZee je napisao/la:Da je sad izvuci dva remija na Pecari. To bi bilo vrh. [emoji772] [emoji772]
Samo jedno ime
Re: RE: Re: FK Željezničar
Wagner vs Bogicevicpenke je napisao/la:Sumnjam,Wagner najvjerovatnije od prve minute,igrac koji je zabio najvise golova Zelji u povijesti sto se tice PlBIH a mozda i inace..tako da mislim da bi mogao opet rijesiti jer nije jos za baciti..al u svakom slucaju neka bolji pobjedi. Sportski poz ZeljovciLjoZee je napisao/la:Da je sad izvuci dva remija na Pecari. To bi bilo vrh. [emoji772] [emoji772]
Zajedno preko 70 godina otprilike. [emoji23]
Pa do kad taj dušman misli igrati 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ja sam davno se presto ibretit tom Wagneru , on će ovu našu juniorku generaciju ispratit u penziju kako je krenulo.
A kao da gledam opet ce nam kornjaca zavalit gol. I prosle sezone je zabio kad smo one precke pogadjali. Vakat mu je za penziju.
Vala poslije nedavnog gola Livaje protiv nas sad me boli qrac i da nam Ismeta Dervoz zabije škaricama, a ne Wagner... Livaja nam dade go yebem ti...LjoZee je napisao/la:A kao da gledam opet ce nam kornjaca zavalit gol. I prosle sezone je zabio kad smo one precke pogadjali. Vakat mu je za penziju.
Drzi se covjek samo zbog svog nacina zivota,odlicnoo ga poznajem i taj decko se nije 5x u zivotu napio,pazi na sve zato i traje,da nije imao probleme s koljenima u karijeri prosao bi na lijecnickom u Krasnodaru i napravio vecu karijeru, al sta je tu je legenda je ove ligebraco je napisao/la:Ma ja sam davno se presto ibretit tom Wagneru , on će ovu našu juniorku generaciju ispratit u penziju kako je krenulo.
Samo jedno ime
https://sportsport.ba/fudbal/u-sirokom- ... lem/260169
Nas ubijedjivase da je nemoguce pokriti teren zastitnim najlonom
ah lobotomijo....
ah lobotomijo....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Taj najlon kosta 150k eura ko sto bi izlija rekaoirfo je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/u-sirokom- ... lem/260169
ah lobotomijo....
mi svi ludi, samo oni pametni...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 17 gostiju.