Derdiyok je napisao/la:Tebi samo to u glavi ccc.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: RE: Re: Chat
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Re: Chat
fala.Kawhi je napisao/la:Ljep.
steta sto ne iskoristih priliku pa da se orodim sa njim tad
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
uNbx je napisao/la:Agresori ne spavaju.![]()
Ja ulazim na forum, reko samo minut da vidim ima li sta medju 'novim postovima', kad ono ovo.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- BernardBarnjak
- Kontakt:
LeBron James isključen prvi put u karijeri nakon 1.082 odigrane utakmice
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Šta je ovo ljubim ti kolač, uđem na forum a dočeka me komunistička zvijezda na logu?
Kocka je bačena
Hendo je napisao/la:Šta je ovo ljubim ti kolač, uđem na forum a dočeka me komunistička zvijezda na logu?
Onako brate realno, kada vidis zvijezdu na nebu jel se naljutis na boga? Ili vanzemaljce?Hendo je napisao/la:Šta je ovo ljubim ti kolač, uđem na forum a dočeka me komunistička zvijezda na logu?
Nema ovaj logo veze s komunizmom. Ali se slazem u jednom, ona sijelica je bila ljepsa.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Shodno mišljenju Žalbebnog vijeća ostaje prvostepena odluka da je Hrvatska učestvovala u agresiji na BiH i da je Tuđman bio udruženog zločinačkog poduhvata zajedno sa čelnicima Herceg-Bosne.
Tužbu odmah podignuti i tražiti odštetu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ali sacekati malo. Daj narodu vremena da "prodise" jer trenutno nije vrijeme za nove optuznice. Imamo vise problema u drzavi od toga. Doci ce vrijeme i za nove optuznice ali ne kada ova generacija bude vladala. Oni moraju imati druge prioritete, npr ljudi iz Banja Luke idu raditi u Slovacku 12 sati za 500e. Navodim samo primjer.rio_Ferdy88 je napisao/la:Shodno mišljenju Žalbebnog vijeća ostaje prvostepena odluka da je Hrvatska učestvovala u agresiji na BiH i da je Tuđman bio udruženog zločinačkog poduhvata zajedno sa čelnicima Herceg-Bosne.![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nema se šta čekati, to je velika stvar, u slučaju Srbije nije to potvrđeno, a sad imamo crno na bijelo, i to je odlična osnova i temelj za tužbu za naknadu štete.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nema se tu sta cekati sto se prije rascisti to bolje. Po nekima treba ostavljati generacijama koje nece ni znati sta je bilo.
Naravno da je Hrvastka izvršila agersiju na BiH to se znalo već 20g sad će Čović reći kako je ovo sramna presuda baš kao Dodik neki dan za Mladića.Jedino u državi Bosni se pale svijeće za ratne zločinice dan te yebo u kakvom mi okruženju živimo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Chat
Na sta cekati?Rooney88 je napisao/la:Ali sacekati malo. Daj narodu vremena da "prodise" jer trenutno nije vrijeme za nove optuznice. Imamo vise problema u drzavi od toga. Doci ce vrijeme i za nove optuznice ali ne kada ova generacija bude vladala. Oni moraju imati druge prioritete, npr ljudi iz Banja Luke idu raditi u Slovacku 12 sati za 500e. Navodim samo primjer.rio_Ferdy88 je napisao/la:Shodno mišljenju Žalbebnog vijeća ostaje prvostepena odluka da je Hrvatska učestvovala u agresiji na BiH i da je Tuđman bio udruženog zločinačkog poduhvata zajedno sa čelnicima Herceg-Bosne.![]()
Rio de nam sad neki njihov forum hahaha
Ne mozes srljati u tako ozbiljnu pricu. Srljao je Bakir samo zbog ybnih izbora u optuznicu protiv Srbije pa se obrukao. Svi su vidjeli da nema ni blizu dovoljno dokaza. O tom fijasku nismo toliko pricali a morali smo. Ne mozes dozvoliti da ti se isto desi opet. To pokazuje tvoju neozbiljnost. Prije vrhunske pripreme za koju ti za takvu optuznicu treba jako dugo ne mozes trcati prebrzo, pripremi se za maraton umjesto za sprint.Goalgetter je napisao/la: Na sta cekati?
Druga je stvar sto imamo u drzavi X drugih prolema koje bih volio prije rijesiti prije nego se upustimo u takve optuznice. Pogledaj stanje u obrazovanju, privredi i ekonomiji, pa i drustvu, i vidjet ces o cemu govorim. Prioriteti trebaju biti jasni. Ne moze mi nikako optuznica protiv Hrvatskeili Srbije biti vaznija od kvaliteta zivota u BiH.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ne mogu da otvorim ss.ba aplikaciju na telefonu. Ne znam sta je u pitanju, izbrisao pa opet instalirao i isti vrag. Ako neko zna kako pomoci unaprijed se zahvaljujem.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bez jasne prošlosti nema ni bolje budućnosti. Dok se ne riješi 100% prošlost i ne bude 100% jasno koje kriv i ko nije kriv nećemo dobiti bolju budućnost. Tako da, nema se ovdje šta čekati. Naravno, ne treba srljati već detaljno analizirati, skupiti odličan tim advokata i krenuti ovaj proces. Jer ono što se ostavi neće se nikad uraditi.Rooney88 je napisao/la:Ne mozes srljati u tako ozbiljnu pricu. Srljao je Bakir samo zbog ybnih izbora u optuznicu protiv Srbije pa se obrukao. Svi su vidjeli da nema ni blizu dovoljno dokaza. O tom fijasku nismo toliko pricali a morali smo. Ne mozes dozvoliti da ti se isto desi opet. To pokazuje tvoju neozbiljnost. Prije vrhunske pripreme za koju ti za takvu optuznicu treba jako dugo ne mozes trcati prebrzo, pripremi se za maraton umjesto za sprint.Goalgetter je napisao/la: Na sta cekati?
Druga je stvar sto imamo u drzavi X drugih prolema koje bih volio prije rijesiti prije nego se upustimo u takve optuznice. Pogledaj stanje u obrazovanju, privredi i ekonomiji, pa i drustvu, i vidjet ces o cemu govorim. Prioriteti trebaju biti jasni. Ne moze mi nikako optuznica protiv Hrvatskeili Srbije biti vaznija od kvaliteta zivota u BiH.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!