Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

chily-rz
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la chily-rz » 29 nov 2017, 14:53

Naravno,sad ce opet krenuti spinovanje pa ce ovaj ispasti još žrtva i heroj,ubio se zbog nepravde :mrgreen:

RTL i Nova tv vec oplakuju,suosjecaju se s porodicom a žrtve zbog kojih i jeste osuđen ni da spomenu,.Licemjerstvo svuda oko nas,.Sad ce se naravno i predsjednica Kolindica da se oglasi,da i ona malo spinuje na ovu temu ali to što joj građane cija je predsjednica sada po standardnom šablonu izbacuju na ulice i uzimaju im imovine,e to je se valjda ne tice,.

Tužan li je ovaj Balkan,toliko tog sranja se desilo devedesetih u ovoj napacenoj zemlji a kad gledaš ove reakcije na presude reko bi covjek da tu niko nije mrava zgazio,svi heroji,njihovi i naši a toliko zlocina nad civilima pocinjeno,.

Hrvati su usrali stvar kad su i sami poželjeli komad Bosne,tacnije Hercegovine za sebe,.Sukubi u srednoj Bosni i pokolj u Ahmicima su zvanicni pocetak sranja izmedju HVO-a i Armije RBiH,.Cilj je bio izazvati sukobe u srednjoj Bosni kako bi došlo do protjerivanja Hrvatskog naroda iz centralne Bosne u Hercegovinu gdje bi se grupisalo Hrvatsko stanovništvo i stvarala tzv Herceg Bosna,.Nije im uspjelo,dovoljno je da odu do Viteza,Busovace,novog Travnika,Žepča,Fojnice ,Kiseljaka gdje su mahom i danas Hrvati nastanjeni,.

filip13

Post Postao/la filip13 » 29 nov 2017, 14:54

praljak umro,pise na txt HRT

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 nov 2017, 14:55

rio_Ferdy88 je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Tek se sad vidi koliko je Srbija dobro prosla. Yebeni Haag :roll:
Oni su pametnije odigrali od Hrvata, u tome je poenta, žrtvovali su Mladića i Karadžića za to, što je minorna stvar u odnosu na to da su proglašeni agresorom kao država.
Oni su slali vecinom ove kriminalce i neke paravojne jedinice i onda se izvukli svi. Vec u startu mislili na to da ucestvuju ali da se izvuku..
A sto se tice vojnih lica pustili su ove sto su se zatekli ovdje i one koji su iz BIH da prave pometnju i zlocine.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 29 nov 2017, 14:58

Sad me živo zanima je li se fakat htio ubit ili je htio napravit ono malo drame da ispadne faca i mučenik :lol: pošto je već danas debil mogao na slobodu kontam da se nije malo preračunao :lol:

Ako je pak namjerno jbg kapa dole ljudino, umro si za svoje ideale ma koliko kretenski bili.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 29 nov 2017, 14:59

Sto se medija tice, njima heroji ali sta da se radi. Meni to nije ok taman nekog mog bliznjeg osude ali haj to se i moze progutati. Ali dodje lik i prica kako ce ovom presudom poceti neko protjerivanje Hrvata iz BiH i slicno. Sta imas ti iz toplog Zagreba bacati kost **** ti majku bezobraznu

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 nov 2017, 15:03

Vijadukt je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Besic na aparatima :kafa:

Moguće i ljevak :mrgreen:
aferim

nekaad nacista, sad ovo, cekam jos da budem cetnik :opaopa:

Dantes, mogu li u Srbe? Imat ce me ko braniti.
Uvijek. Pametne rado primamo..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

tutankamon1905
Kontakt:

Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la tutankamon1905 » 29 nov 2017, 15:04

HZ_ilidzaa je napisao/la:Nije umro već krepo.
Nemoj zezat

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 29 nov 2017, 15:06

Lillard je napisao/la:
Ne, fašistom te čini oksimoron kojim kažeš da bez presuđenog agresora ne bi bilo samostalne BiH. Ja nemam problem da svim tvojim istomišljenicima saspem isto u lice. Nađi snimke iz Ahmića pa vidi šta su tvoji borci za samostalnost uradili. Ili mostarskog Heliodroma. Još će ispasti da su nam uslugu učinili spaljujući nas žive i tjerajući nas mučenjem da ih molimo da nas pobiju. Tada se Oluja i '95. o kojoj pričaš nije ni nazirala. Mani se Pavelićkine retorike. To nikome nije donijelo dobra.

Ako je sud valjao kad je oslobođen Gotovina, neka valja i danas. Ja nemam problema s tim. Ako se sutra Mahmuljinu dokaže krivica za sranja koja su se dešavala na Vozućoj '95. neka odgovara kao i svi ostali.

Ako ti je teško ovo prihvatiti onda još uvijek nismo spremni na suživot i bolje je da znamo na čemu smo. Ko se jednom o mlijeko opeče, taj i u jogurt puše. Nas Bošnjake ili Muslimane sa velikim M kako su nas voljeli zvati u dodijeljenom etničkom toru je opeklo više puta. Zovi me kako hoćeš, ali ja one koji podržavaju osuđene zločince mogu zvati samo onako kako i zaslužuju da se zovu - fašistima. Ako nisi jedan od njih prihvatit ćeš odgovornost svog naroda bez jeftine relativizacije i stati na stranu žrtve ma kojoj etničkoj grupi pripadala.

Toliko i od mene.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 29 nov 2017, 15:08

Forumaš godine.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 nov 2017, 15:08

chily-rz je napisao/la: Hrvati su usrali stvar kad su i sami poželjeli komad Bosne,tacnije Hercegovine za sebe,.Sukubi u srednoj Bosni i pokolj u Ahmicima su zvanicni pocetak sranja izmedju HVO-a i Armije RBiH,.Cilj je bio izazvati sukobe u srednjoj Bosni kako bi došlo do protjerivanja Hrvatskog naroda iz centralne Bosne u Hercegovinu gdje bi se grupisalo Hrvatsko stanovništvo i stvarala tzv Herceg Bosna,.Nije im uspjelo,dovoljno je da odu do Viteza,Busovace,novog Travnika,Žepča,Fojnice ,Kiseljaka gdje su mahom i danas Hrvati nastanjeni,.
Ne znam koliko ti je svaki detalj tocan, ali je cinjenica da su htjeli preseliti Hrvate iz Bosne u Hercegovinu. Po Zepcu znam momke i cure rodjene za vrijeme rata po Hercegovini sto znaci da se to dijelom i pocelo. Znam i jednog koji je imao naum da se sve preseli negdje kod Dubrovnika. Danas ni on nije preseljen. A sto se mene tice, ne obaziruci se na taj rat u koji se ne zelim mijesati, draze mi da sam ostao na ovoj bosanskoj zemlji nego da sam na hercegovackom ili dubrovackom kamenu :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 nov 2017, 15:09

Po meni častan odlazak, nečasnog čovjeka. Njegova je bila zadnja. Treba imati muda za ovo. On ne bi dugo sjedio u zatvoru. Ali je ovim poslao jaku poruku. Niotkuda postaće mitska ličnost. Šešelj možda dobija ideje neke. Njega ionako ubija rak.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 29 nov 2017, 15:10

Zvanični Zagreb je najsmiješnije nešto što postoji zadnjih 25 godina :rol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 29 nov 2017, 15:11

samocelik je napisao/la:Zvanični Zagreb je najsmiješnije nešto što postoji zadnjih 25 godina :rol:
Ne samo Zagreb nego i Beograd i Sarajevo. Sve su to ista **** koja su željna samo vlastitog uspjeha i svoj narod koriste kao sredstvo da do toga dođu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 29 nov 2017, 15:11

Oni su slali vecinom ove kriminalce i neke paravojne jedinice i onda se izvukli svi
Politika i njeni realizatori koji su usvojili i dopunili stavke memoranduma se izvukla, al ostat ce zabiljezen zlocin.

Sjetimo se nekih stvari: Borisav Jovic - BiH se nece izvuci kao drzava a ocuvanje teritorija bez krvi je skoro nezamislivo.

Zna se kad smo medjunarodno prizanti a isto tako se tacno zna politika Srbije, koja je svoju dominaciju ostvarivala preko MuP-a, JNA te paravojnih jedinica na podrucju BiH. Dovoljno je pogledati organizaciju i napad na Zvornik.

Pogledaj strukturu JNA u kojoj je bilo 60 % Srba. Milosevic naredjuje Karadzicu, tacnije preko ovog naoruzanje 5. Korpusa u B. Luci u cilju RAM operacije. U aprilu prizanti a u maju 1992. npr. kroz Tuzlu prosla kolona od 1500 vozila tj. 83 vojne kolone JNA.

Onda, Aco Vasiljevic, general JNA je priznao da je Milosevic preko MUPa i vrha JNA rukovodio pripremama agresije na BiH, znaci finansirao i logisticirao napad.

U 31 rezoluciji UNa se daje podrska nezavisnosti BiH, 16 rezolucija poziva SRJ da obustavi podrsku bosanskim Srbima, 21 rezolucija govori o etnickom ciscenju...

Aliji zamjeram situaciju oko razoruzanja teritorijalne odbrane jer direktivama nije bilo obuhvaceno oruzje kalibra preko 12,7 mm, a to je ovaj u Beogradu potpisao zbog cega su otisli mnogi zivoti.

Epilog - ovo su cinjenice od kojih se ne moze pobjeci, a pocinioci su se dijelom izvukli al je jednom za sva vremena ostala zapisana ljaga o stravicnom zlocinu koji ce i generacija 3017. godine znati u detalje.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 29 nov 2017, 15:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 29 nov 2017, 15:11

DANTES je napisao/la:Po meni častan odlazak, nečasnog čovjeka. Njegova je bila zadnja. Treba imati muda za ovo. On ne bi dugo sjedio u zatvoru. Ali je ovim poslao jaku poruku. Niotkuda postaće mitska ličnost. Šešelj možda dobija ideje neke. Njega ionako ubija rak.
Treba imat muda da odes kao kukavica i napustis sve svoje? :rol:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 nov 2017, 15:17

Sad ispadosmo mi Bošnjaci krivi što su ih osudili i što je ovaj skončao kako je skončao, traže osvetu za ovo na nama, iako mi veze nemamo sa Haagom :crazy:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 nov 2017, 15:18

Marsal je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Zvanični Zagreb je najsmiješnije nešto što postoji zadnjih 25 godina :rol:
Ne samo Zagreb nego i Beograd i Sarajevo. Sve su to ista **** koja su željna samo vlastitog uspjeha i svoj narod koriste kao sredstvo da do toga dođu.
Nismo ista, i nemoj nas sa ljudima koji podržavaju ratne zločince poistovječivati. Tek kad i naši budu to radili imaš pravo da kažeš da smo isti a do tad ne.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 nov 2017, 15:18

4040deuce je napisao/la:Sta je balijice mrtve sta ste se nahajcali :)
Imal za ovog trajnog bana, provlaci se vec duze vrijeme po temama PL. Navijac Zrinjskog naravno, pricaju kako postuju sve vjere i nacije :urnebes:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 29 nov 2017, 15:18

rio_Ferdy88 je napisao/la:Sad ispadosmo mi Bošnjaci krivi što su ih osudili i što je ovaj skončao kako je skončao, traže osvetu za ovo na nama, iako mi veze nemamo sa Haagom :crazy:
Jesi to citao index forum
Tamo pola ljudi bi opet u rat islo da nas kolje

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 nov 2017, 15:19

MElloo je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Sad ispadosmo mi Bošnjaci krivi što su ih osudili i što je ovaj skončao kako je skončao, traže osvetu za ovo na nama, iako mi veze nemamo sa Haagom :crazy:
Jesi to citao index forum
Tamo pola ljudi bi opet u rat islo da nas kolje

Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Index je mala maca za hercegbosna forum.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.