Ne, krivo zakljucujes jer polazis od pogresnih premisa, al neda mi se sad ni pisati niti imam vremena..Marsal je napisao/la:Pa i Hrvati su to isto radili. Tjerali narod gdje su oni bili većina pa uprkos svemu taj narod nije promijenio svoj identitet naglo.dubrava je napisao/la: Rođen, odrastao, sve je točno što si napisao. Ali ako je tako kako ti kažeš zašto me onda taj moj isti narod otjerao i očistio? Zašto je ubio moga djeda i moje rođake, civile stare 60 i više godina? Uglavnom, to nije bitno, al eto..
Uvijek se brkaju ti isti pojmovi..
Moja nacionalnost i pripadnost je Hrvat (bosanski Hrvat), ali sam ja podjednako Bosanac isto kao i ti ili netko drugi iz Sarajeva ili Vareša ili ne znam kojeg drugog mjesta.
Moja zemlja je također i Bosna i Hercegovina i kakva god da jest ona je moja i tu moju pripadnost mi nitko nikad neće oduzeti niti mi nametati neku drugu.
Ne znam sad u kojem si selu oko Zenice, ko je tvoj pobijen i šta i kako... ali znači ti si sad iz inata Hrvat jer su tvoji rođaci pobijeni. Drago mi je što Hrvati u Zenici ne razmišljaju kao ti, barem onih 99% kojih ja poznajem, veće su patriote od pola "naših" i svi obožovaju Bosnu i Hercegovinu i svoj grad.
Belmin i chilly nek mi ne daju lagat.
Na kraju krajeva ne namećem ti ništa nit želim, osjećaj se kako hoćeš ali jako mi je glupo da pišeš post "u ime mog/svog naroda".
Pozdrav.