Ja bi razumio da je idmah prizno da je on zadnji igro i cao, a ne kloc pustio da nasi dodju na skok i onda fol nakav fer play potez , nelogicno al etTobeYarabi je napisao/la:sejfudin i fer plejSabinho je napisao/la:Ko je na kraju suspendovan za mec protiv Borca?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
I ja mislim da je on, zadnje dvije je požutio, a mora da je imao jedan i od ranije.uNbx je napisao/la:I Stanojević, ako se ne varam.TobeYarabi je napisao/la:sejfudin i fer plejSabinho je napisao/la:Ko je na kraju suspendovan za mec protiv Borca?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

tako nešto
eventualno Kadušića mjesto Duleta od prve odnosno Herić mjesto Radovca...
Klupa:Adilović,Kadušić(Dule),Mujakić,Bekić,Herić,Lelić,Hadžić
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Herića bi trebalo u prvu a i Lelića bih volio vidjet na krilu. Nije bio loš kad je dobijao priliku ove sezone.DenchiNL je napisao/la:
tako nešto
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
DenchiNL je napisao/la:
tako nešto
Ja zaboravio da je Radovac i dalje u klubu
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Mjera.DenchiNL je napisao/la:
tako nešto
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
moguće, Herić je malo defanzivniji od Samira, zavisi i od terena a i kako šef bude htio počet, napasti od prve ili ne...skoroalen je napisao/la: Herića bi trebalo u prvu a i Lelića bih volio vidjet na krilu. Nije bio loš kad je dobijao priliku ove sezone.
Lelić mi je najkonkretniji između njega,Miće, Lije i Liivaka...ne oklijeva odmah ide u priliku i prema golu, ne grli vanjsku kao Lija i Mićo a dosta je brži od Liivaka...plus snalazi se i na desnoj strani poprilično...mislim da je odlaskom Crnkića treći/četvrti izbor na krilu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vise prilike dati Lelicu definitvno.
FK SARAJEVO.
ja očekujem da se ovi iz Borca koliko sutra saberu, tj. da im daju bar po platu....i onda će se napet protiv nas....normala
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Lelić ima kvalitet da igra češće, ima brzinu, jak je na nogama, ne znam što nikad ne dobiju pristojnu minutažu. Šteta mladog momka.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zato što je i on uskoro bivši.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Lelić ima kvalitet da igra češće, ima brzinu, jak je na nogama, ne znam što nikad ne dobiju pristojnu minutažu. Šteta mladog momka.
O jbt
'oce li ko ostati?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
i ko još ode?Memara je napisao/la:Zato što je i on uskoro bivši.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Lelić ima kvalitet da igra češće, ima brzinu, jak je na nogama, ne znam što nikad ne dobiju pristojnu minutažu. Šteta mladog momka.
Kadušić, Lelić, Anđušić, Liivak, Bekić, Babuka, Radovac, Novaković, Sarić...
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 29 nov 2017, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ostaje pravi babuka aka video skaut.Sabinho je napisao/la:O jbt'oce li ko ostati?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
sad na zimu? pa exodus jbtMemara je napisao/la:Kadušić, Lelić, Anđušić, Liivak, Bekić, Babuka, Radovac, Novaković, Sarić...
Zrinjski će bit beton
Ne nego će to ići postepeno. Lagano se čisti. Dosta mladih će na posudbe. U Velež, Visoko i Igman. Sadiku, Smajlagić, Pidro, Mujakić itd...DenchiNL je napisao/la:sad na zimu? pa exodus jbtMemara je napisao/la:Kadušić, Lelić, Anđušić, Liivak, Bekić, Babuka, Radovac, Novaković, Sarić...
Zrinjski će bit beton
Ako će i Mujakić i Sadiku na posudbu, mi onda moramo dovest tri štopera. Jednog za prvih jedanaest, druga dva za klupu i zaoštravanje konkurencije.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Sadiku mora ostatiuNbx je napisao/la:Ako će i Mujakić i Sadiku na posudbu, mi onda moramo dovest tri štopera. Jednog za prvih jedanaest, druga dva za klupu i zaoštravanje konkurencije.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: bvsic, haklamas, johntravolta123, Laganini1986, Napapijri, PingoFTW, Terreasilver, Vanja8 i 38 gostiju.