Safet Sušić - Pape

KONGO
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la KONGO » 07 sep 2010, 23:12

Cinjenica je da su i navijaci izdali ! Bukvalno mozes cuti sta igraci govore na terenu, a njih 20.000 ili koliko vec na tribinama. SRAMOTA, KAO DA SU POMRLI TI LJUDI !

Svugdje u svijetu kad se utakmica prenosi slika je dobra ! Samo kod nas neko crnilo, jel to do reflektora ili medijske kuce koja prenosi tekmu ?

Gledo sam jednom prenos iz Turkemistana, slika za 10....ovo kod nas jadno ! Ma nismo ti mi za fudbal, :lol: cuj jedan korner i jedan sut na gol u cijeloj tekmi. Da Pjanic nije imao muda pa sutao sa 40 metara nebi imali ni jedan.

OPASNI ZMAJEVI !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 07 sep 2010, 23:15

Susic: Francuska zasluzeno pobjedila!

"Treba priznati i reći da su Francuzi bili bolji. Znao sam i to sam govorio, Francuska je snažna momčad i to je večeras pokazala. Ostaje nam samo da čestitamo našim gostima i da krenemo dalje", rekao je Sušić i dodao:

"U prvo poluvrijeme Francuzi su ušli mnogo bolje. Imali su više od igre, dominirali su i stvarali prilike. Imam osjećaj da smo previše respektovali naše goste. U poluvremenu sam rekao momcima da se opuste i po meni smo u drugi dio ušli bolje. Nekako mi se čini da smo pogodak primili kada smo možda i igrali najbolje."

Nebuloza do nebuloze. Ovaj covek nema srama.
Luzeru, odlazi!!!
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 07 sep 2010, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 07 sep 2010, 23:16

On je postavio defanzinu taktiku a igrao sve sa ofanzivnim igracima.Nigdje veze.
Po meni igraci nisu krivi,iskljucivi krivac je ovaj selektor od kojeg je bolji svaki prosjecan trener u PL.Ovi isti igraci letili su po terenu dok ih je vodio Ciro,ekipa koja je imala glavu i rep,borbenost,efikasnost,disciplinu sve sto ova ekipa od kako je preuzeo Susic nema.Jednostavno sve je do selektora.

huracan
Kontakt:

Post Postao/la huracan » 07 sep 2010, 23:18

Safete glupane,napusti bolan sam,nemoj se vise ofirat "stručnjak".

mujica
Kontakt:

Post Postao/la mujica » 07 sep 2010, 23:18

Dobro smo igrali...

...od 45' do 55'

:mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 sep 2010, 23:20

Mrs Safete odakle si dosao,moram na ignore onoga hairshipa jer zbilja nemam zivaca citati kako neko brani takticara,a mislim da osim njega nema budale koja bi to uradila :evil:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 07 sep 2010, 23:22

RUTA

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 07 sep 2010, 23:22

safete neznalico blesava odlazi sto prije sram te i stid bilo :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 07 sep 2010, 23:23

Grijeh je da se toliki ljudi kupe sa stadiona k'o posrani, pored tolikih igračkih imena. Nije Pape kriv što ne zna, k'o što nije ni dijete kad mu daš ferrarija pa se zabije u jedino drvo pored autoputa. Nema druge nego zavući ruku u kasu i dovesti kakvog trenera sa trenerskom reputacijom, ove njegove birgli, dizli i sporove što je trenirao, ni u Turskoj niko ne benda.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2010, 23:24

Neka nam je Bog na pomoci s tobom kao selektorom ove repke.

Smatrao sam da si covjek od rijeci, al' sto nas bolan izlevati?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 07 sep 2010, 23:25

cole-ch je napisao/la:Susic: Francuska zasluzeno pobjedila!

"Treba priznati i reći da su Francuzi bili bolji. Znao sam i to sam govorio, Francuska je snažna momčad i to je večeras pokazala. Ostaje nam samo da čestitamo našim gostima i da krenemo dalje", rekao je Sušić i dodao:

"U prvo poluvrijeme Francuzi su ušli mnogo bolje. Imali su više od igre, dominirali su i stvarali prilike. Imam osjećaj da smo previše respektovali naše goste. U poluvremenu sam rekao momcima da se opuste i po meni smo u drugi dio ušli bolje. Nekako mi se čini da smo pogodak primili kada smo možda i igrali najbolje."

Nebuloza do nebuloze. Ovaj covek nema srama.
Luzeru, odlazi!!!

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 07 sep 2010, 23:25

Dylan Dog je napisao/la:Mrs Safete odakle si dosao,moram na ignore onoga hairshipa jer zbilja nemam zivaca citati kako neko brani takticara,a mislim da osim njega nema budale koja bi to uradila :evil:
potpis! nebi potpisao 0-0 a igra defezivno!!!

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 07 sep 2010, 23:27

aris je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Mrs Safete odakle si dosao,moram na ignore onoga hairshipa jer zbilja nemam zivaca citati kako neko brani takticara,a mislim da osim njega nema budale koja bi to uradila :evil:
kakav pape takticar,covjek ko igrac,nikad nije robovao taktici.pa nisu mu dzaba govorili i pjevali ne sam safete.kakav on i taktika on bi uzeo loptu i sam igrao .
VOLIM TE ŽELJO

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 07 sep 2010, 23:27

aris je napisao/la:
drugim recima, nek sve ide u propast, ako je ovo nas naj trener u zemlji!

K.R.C
Kontakt:

Post Postao/la K.R.C » 07 sep 2010, 23:29

pa ljudi moji ko je njega doveo na mjesto trenera, Savezna mafija
po cemu bi on trebao biti bolji od njih?

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 07 sep 2010, 23:31

Jle mi se cini da Bazdarevic nije zauzet..SAVEZ UCINITE PRAVU STVAR DOVEDITE BAZDAREVICA DA SPASIMO OVE KVALIFIKACIJE...a nece nas diskfalifikovat jer ce Fr biti prva ;)
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 07 sep 2010, 23:32

šta god da kažes ispasti će pametovanje al et jadno od taktike pa do navijanja ...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 07 sep 2010, 23:34

K.R.C je napisao/la:pa ljudi moji ko je njega doveo na mjesto trenera, Savezna mafija
po cemu bi on trebao biti bolji od njih?
Ja vam odgovorno tvrdim da u BH fudbalu nije problem savez, vec drzava. Drzava kao sistem ne postoji!
Da to postoji lako bi se izaslo na kraj sa savezom, dodikom, mujkickom, susicima i ostalim kvislinzima.

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 07 sep 2010, 23:34

pa dajte, sta sad svi po safetu ;/

pa sta ako je postavio 4-1-5 formaciju

pa sta ako smo igrali sa 3 poluspica i 2 napadaca, a nijedan od njih nije igrao presing

pa sta ako su francuzi jednom loptom preskakali nasih 5 igraca

i na kraju, pa sta ako sa 5 napadaca nismo uspijeli opucati po golu.

e ozbiljno sada, odavno pratim reprezentaciju ali ovo je definitivno najgora utakmica ikada. Ne sto smo izgubili, nego sto sa taktikom od 4-1-5 ili 4-2-3 , kako god, nismo imali nijedan (??!?!?) sut iz igre u 92 minute.

pa covjece, ovo je bila neka defanzivna verzija valjda, s tim da je samo 5 igraca ucestvovalo u defanzivi.

stvarno, ali stvarno neznam sta vise da kazem, pa mi lopte u 90 minuta posteno nismo uzeli. Uzeli bi je jedino kada francuzi pogrijese, a o nasim napadima da ne govorimo. Da neko igra sa 3 poluspica i 2 napadaca i da ne uspije napraviti prilike u citavoj utakmici... e cisto sumnjam da se to ikada prije dogodilo. Pa za boga miloga, luksemburg se branio sa 10 igraca protiv nas pa su nam napravili 2,3 prilike iz kontri.

:evil:
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 07 sep 2010, 23:35

Veceras si pokazao svoju nestrucnost i neznanje....
Odlazi........
Jedini krivac za poraz si ti Safete i niko vise..... :evil: :evil:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.