Kawhi je napisao/la:![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
tek kad ode u forumsku penziju skontat ćemo koliko će falit
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Shitposter in chief.Sarmelino je napisao/la:Nesto se usutise svi kad poče ozbiljno raditi i biti bolji od ObameKawhi je napisao/la:Jedini shitposter na planeti je Donald. Glupo je ikog porediti s njim. Jesi vidio šta uradi Nancy i Chucku?Sarmelino je napisao/la: Pa ni bolji shitposter nije

legenda reala je napisao/la:Kawhi je napisao/la:![]()

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Sad od kako moze pisati duplo duže tweetoveKawhi je napisao/la: Shitposter in chief.![]()

To ti mislis da je coincidence da je forum bio na visokom nivou zadnjih 14 dana i onda drasticno pao?Lillard je napisao/la:tek kad ode u forumsku penziju skontat ćemo koliko će falit

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- legenda reala
- Kontakt:
Otkud sad to pa vi ste stari jaraniAerials je napisao/la:Za planetu.kobe24 je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Besic je sramota za bošnjake.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja nisam toliko ozbiljan koliko ostali, ali eto nek se zna ko je alfa kanta brosalegenda reala je napisao/la:
Otkud sad to pa vi ste stari jarani

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Kome se tačno obraćaš?legenda reala je napisao/la: Otkud sad to pa vi ste stari jarani

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Twitter ga pokušava syebati, a sve što urade samo ide u njegovu korist.Sarmelino je napisao/la:Sad od kako moze pisati duplo duže tweetoveKawhi je napisao/la: Shitposter in chief.![]()
![]()

- legenda reala
- Kontakt:
Ma dobar je Besko momakSarmelino je napisao/la:Ja nisam toliko ozbiljan koliko ostali, ali eto nek se zna ko je alfa kanta brosalegenda reala je napisao/la:
Otkud sad to pa vi ste stari jarani
Vama imenjakinjoAerials je napisao/la:Kome se tačno obraćaš?legenda reala je napisao/la: Otkud sad to pa vi ste stari jarani

Jesi upratio onaj tweet o news kanalima?Kawhi je napisao/la:Twitter ga pokušava syebati, a sve što urade samo ide u njegovu korist.Sarmelino je napisao/la:Sad od kako moze pisati duplo duže tweetoveKawhi je napisao/la: Shitposter in chief.![]()
![]()

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
otkako klocinoSarmelino je napisao/la: Sad od kako moze pisati duplo duže tweetove![]()
Za pokolj u jednom selu na Vjetrenicama (nmg se fakat sjetit imena tacno, moguce je da je to selo upravo to koje ti spominjes da ti je tatino) mi je dido rahmetli pricao jer je on poslan bio da izvidi sta se desilo (on i stari bili dio zeljezarske brigade, veziste obojica) i kaze da sebi nije mogao doci sta je tu sve vidio. Od mrtvih zena od 80+ godina pa nadalje. Zna se dobro ko je to uradio (7. muslimanska i mudzahedini) al nikad niko nije za to odgovarao kao ni za muzicku skolu jer su same te ublehe branile gradskoj vlasti da uopce istrazuju te slucajeve. Stari mi je glavu mogao izgubit u ratu od mudzahedina kad su **** bradata moju majku rahmetli (njegovu mamu) izvrijedjali da je ku.rva i slicno kod Dzananovica tadasnjeg na Mokusnicama jer je preko ljeta bila u obicnoj haljini. Isto mi je pricao i za onaj slucaj s onim doktorom Spasojevicem ako nije.dubrava je napisao/la:
zato sto su ugledni Zeničani srpske i hrvatske nacionalnosti prisilno odvođeni u muzičku školu (znate gdje se nalazi) i tamo bili mučeni, zlostavljani itd. (naravno, ista stvar je bila i drugim gradovima, samo u obrnutim situacijama bemti sunce)
Zato sto su ti isti Zeničani koji su čitav zivot, radni vijek, proveli u Zenici, stvorili obitelj, bili primorani otici zbog prijetnji i ubojstava koja su se dogadala u gradu u okrilju noci!
Zato sto je konkretno u tatinom selu, udaljenom svega 12km od grada, 7.muslimanska brigada, u sastavu Armije BiH 08.06.1993. počinila zločin ubivsi 14, a na citavom csirem podrucju preko 80 ljudi (civila, najstariji je imao 90, a najmladi 20 godina) zbog kojih su odgovarali u Hagu trojica generala, a jedan je tijekom sudenja umro (osudeni zbog pljackanja, necinjenja i palezi, za ubojstva nitko nije odgovarao).
Zbog svih tih razloga smo otisli. Ne sto smo htjeli, ne jer se promijenilo godisnje doba, vec sto smo bili primorani. Mi, koji smo voljeli taj grad, tu zemlju, koju volimo i danas. I **** se meni tko je sta, ali nemojte onda pricati neke stvari koje ne znate.
U p.m. sad samse iznervirao.
Izmorilo me pregovaranje, maj apolođisDonnie Darko je napisao/la:otkako klocinoSarmelino je napisao/la: Sad od kako moze pisati duplo duže tweetove![]()
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Koji sad?Sarmelino je napisao/la: Jesi upratio onaj tweet o news kanalima?![]()

Kako te ono izyebao u tradeu?Donnie Darko je napisao/la:otkako klocinoSarmelino je napisao/la: Sad od kako moze pisati duplo duže tweetove![]()

Kawhi je napisao/la:Koji sad?Sarmelino je napisao/la: Jesi upratio onaj tweet o news kanalima?![]()
![]()

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
I ja sam nekad organizirao Zlatnu kantu na forumu. Vidi se da isto razmišljamo.Sarmelino je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Koji sad?Sarmelino je napisao/la: Jesi upratio onaj tweet o news kanalima?![]()
![]()

- Donnie Darko
- Kontakt:
zamolio me lijepoKawhi je napisao/la:Koji sad?Sarmelino je napisao/la: Jesi upratio onaj tweet o news kanalima?![]()
Kako te ono izyebao u tradeu?Donnie Darko je napisao/la:otkako klocinoSarmelino je napisao/la: Sad od kako moze pisati duplo duže tweetove![]()
Great minds think alike.Kawhi je napisao/la: I ja sam nekad organizirao Zlatnu kantu na forumu. Vidi se da isto razmišljamo.![]()
your favorite president (me)

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Dobar si čovjek. Meni niko u prvoj neće da pomogne. Viceprvak sam, a ispašću sad zbog Kawhija.Donnie Darko je napisao/la: zamolio me lijepo
Kakav car.Sarmelino je napisao/la:Great minds think alike.Kawhi je napisao/la: I ja sam nekad organizirao Zlatnu kantu na forumu. Vidi se da isto razmišljamo.![]()
your favorite president (me)

Trenutno korisnika/ca: AmirBvB, Giuseppe1, MaroonBjelave, tiketoke i 10 gostiju.