Mozda grijesm jedino ako nije bilo kontakta al ako ga je zakacio faul nema sta...pa nije ni pokuso doc do lopte dirketno u njegauNbx je napisao/la:U pravu si za Stanojevića, a ovo za Zeca nisi. Na snimku se vidi da govora nema o prekršaju.invincible1921 je napisao/la:ma po meni odlican sudija,,,, drzao kriteriji pogrijesio par puta al niko nije ostecen. Po jedan penal zakinuti i mi i piatri...ako se oni vec zale evo i ja cu napisat za Stanojevica.
Covjek je sa zutim kartom prvo namjerno udario laktom stevanovica d ote mjere da mu je raskrvario nos, zatim je krajnje bezobrazno sa dvije noge s ledja startovo na zeca i kao slag na tortu bez ikakve potrebe s ledja kod korner zastavice srusio zakarica....moro je dobit crveni makar za nesto od ovog al haj
Onda ono kad je zec iso 1na1 ne znam ko mu je uletio znaci skolski primjer prekrsaja...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
=\_1921_/=
- TobeYarabi
- Kontakt:
ni savez vise ne krije..postalo je i zvanicno

Ma nije ga uopšte dotak'o, samo proletio...invincible1921 je napisao/la:Mozda grijesm jedino ako nije bilo kontakta al ako ga je zakacio faul nema sta...pa nije ni pokuso doc do lopte dirketno u njegauNbx je napisao/la:U pravu si za Stanojevića, a ovo za Zeca nisi. Na snimku se vidi da govora nema o prekršaju.invincible1921 je napisao/la:ma po meni odlican sudija,,,, drzao kriteriji pogrijesio par puta al niko nije ostecen. Po jedan penal zakinuti i mi i piatri...ako se oni vec zale evo i ja cu napisat za Stanojevica.
Covjek je sa zutim kartom prvo namjerno udario laktom stevanovica d ote mjere da mu je raskrvario nos, zatim je krajnje bezobrazno sa dvije noge s ledja startovo na zeca i kao slag na tortu bez ikakve potrebe s ledja kod korner zastavice srusio zakarica....moro je dobit crveni makar za nesto od ovog al haj
Onda ono kad je zec iso 1na1 ne znam ko mu je uletio znaci skolski primjer prekrsaja...al mozda ga i nije diro
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
I sto su klubovi i repke 100x uspjesniji od nasih.skripar96 je napisao/la:Ja ne znam sto se svi ugledaju u HNS.miky_hz je napisao/la:Gledam sad Hrvati odlucili da sve pare umjesto u neki kamp uloze u terene prvoligasa,jel im je to potrebnije i prioritet.
I onda se sjetim ovi nasih koji su napravili onaj fucking kamp u Zenici ili sta je ono (koji niko ziv ne koristi,igraci nece dole da budu itd itd) . Umjesto da daju tereni da se poprave u pm sto je goruci problem od kad postoji ovaj fudbal u ovoj drzavi.
Tamo veca skupina lopova i mafijasa nego vamo. Dobili pare za kamp,skontali ne mogu preko kampa nista oprat,pa ce ovako. Nisu oni ništa bolji od naših,samo sto vece pare okrecu
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
To je stvar iskljucivo kapitala. Ili privatnog kao Osijek i Rijeka,ili onog o navijaca kao Hajduk ili drzavnog kao Dinamo. Da u nas drzava pare gura samo u 1 klub isto bi bilo. Naravno stvar je i talenta igraca.Sabinho je napisao/la:I sto su klubovi i repke 100x uspjesniji od nasih.skripar96 je napisao/la:Ja ne znam sto se svi ugledaju u HNS.miky_hz je napisao/la:Gledam sad Hrvati odlucili da sve pare umjesto u neki kamp uloze u terene prvoligasa,jel im je to potrebnije i prioritet.
I onda se sjetim ovi nasih koji su napravili onaj fucking kamp u Zenici ili sta je ono (koji niko ziv ne koristi,igraci nece dole da budu itd itd) . Umjesto da daju tereni da se poprave u pm sto je goruci problem od kad postoji ovaj fudbal u ovoj drzavi.
Tamo veca skupina lopova i mafijasa nego vamo. Dobili pare za kamp,skontali ne mogu preko kampa nista oprat,pa ce ovako. Nisu oni ništa bolji od naših,samo sto vece pare okrecu
EKONNP
- Branchester
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ima tu i do sustava, u hrvatskoj se puno bolje radi sa mladim igračima, država nije podijeljena itd. itd.skripar96 je napisao/la:To je stvar iskljucivo kapitala. Ili privatnog kao Osijek i Rijeka,ili onog o navijaca kao Hajduk ili drzavnog kao Dinamo. Da u nas drzava pare gura samo u 1 klub isto bi bilo. Naravno stvar je i talenta igraca.Sabinho je napisao/la: I sto su klubovi i repke 100x uspjesniji od nasih.
18.11.1991
Barem ce uraditi nesto.skripar96 je napisao/la:Ja ne znam sto se svi ugledaju u HNS.miky_hz je napisao/la:Gledam sad Hrvati odlucili da sve pare umjesto u neki kamp uloze u terene prvoligasa,jel im je to potrebnije i prioritet.
Kod nas i peru pare i cijede klubove, a jos nista konkretno nisu uradili za bolji fudbal.
Trening kamp je ispunjen 95 % vremenamiky_hz je napisao/la:Gledam sad Hrvati odlucili da sve pare umjesto u neki kamp uloze u terene prvoligasa,jel im je to potrebnije i prioritet.
Ali eto danas moze svako da pise sta hoce ma koliko bio pametan.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
UltrasZenica
- Kontakt:
Ma pusti ga vidis da prdi, nema pojma.avenija je napisao/la: Trening kamp je ispunjen 95 % vremena![]()
![]()
Ali eto danas moze svako da pise sta hoce ma koliko bio pametan.
Ne zna da kamp koriste sve mladje selekcije (okupljanja,teninzi,prijateljske) pa i zenska reprezentacija,organizuju se turniri za mladje,okupljaju se sudije, kurci palci...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Neće uraditi ništa, kao što nisu u prethodnih 20+ godina. Samo se kupuje mir. Više, stoput više je napravio ovaj jadni, siromašni NFSBIH od lopova iz HNS-a. Toliko love je ušlo u HNS, infrastruktura je nuletina. U centru Zagreba su prije tri godine raskopali sportske terene koje je koristila raja i od toga ništa, stoji kao ruglo pored najjadnijeg stadiona na svijetu, a trebao je biti jedan od pet obećanih kampova prije četiri godine (nacionalni + četiri regionalna), kad su bili prošli izbori. Sad, četiri godine poslije, kao fol tu lovu za kamp ulažu u terene jer su odustali od kampa, a u međuvremenu je ušla nova velika lova. Gdje je, što je s njom, ne zna se, osim što se kupuju glasovi za izbore, a kampa i dalje nema.kuma je napisao/la:Barem ce uraditi nesto.skripar96 je napisao/la:Ja ne znam sto se svi ugledaju u HNS.miky_hz je napisao/la:Gledam sad Hrvati odlucili da sve pare umjesto u neki kamp uloze u terene prvoligasa,jel im je to potrebnije i prioritet.
Kod nas i peru pare i cijede klubove, a jos nista konkretno nisu uradili za bolji fudbal.
Nemojte, ljudi, da vam ta kriminalna hobotnica bude uzor.
Hayley <3
- Zeljeznicar -
"sa nasim zlotvorima" - a on isti samo profinjen i vise namazan pa je uspio doci i do vrha UEFA 
Upravo.AnelZ je napisao/la:"sa nasim zlotvorima" - a on isti samo profinjen i vise namazan pa je uspio doci i do vrha UEFA
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- egocentrik
- Kontakt:
Kakvo spinovanje u ovom tekstu na naslovnoj, ne znam je li ko primjetio
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
jaci sigurno jesu, ali takvih nema puno u ostatku Evrope, zato i ne mogu isplivati iz ove nase kaljuze..uNbx je napisao/la:Upravo.AnelZ je napisao/la:"sa nasim zlotvorima" - a on isti samo profinjen i vise namazan pa je uspio doci i do vrha UEFAOvi naši da nisu ološ i nepismeni papci, mogli bi dogurat do vrha kriminalnih ekipica svjetskog razmjera. Možda su čak i jači sa marifetlucima.
Volim te Bosno!!!
Tereni su goreci problem nase lige, pa tek onda tribine i ostali objekit. Sto se tice reprezentacije tu ostaju Bilino Polje, Grbavica, Kosevo, kapacitet tribina uz ali isti problem terena mimo Bilinog Polja."BiH ima dobru i talentovanu fudbalsku ekipu, ali lošu infrastrukturu. Vrlo je bitno da lokalna zajednica učestvuje u tome. Bez infrastrukture ubuduće neće biti moguće ništa. Spremni smo pomagat, imamo stručnjake koji će predložiti rješenja. Većina stadiona je na granici regularnosti. Reprezentacija ima problem gdje da igra utakmice. Infrastruktura se mora razvijati po cijeloj BiH. Ako se ne bude radilo na tome, nećete imati nijednog talenta, ", kazao je Čeferin.
Covjek kaze sto mi na forumima piskarimo godinama. lokalna zajednica mora da pomogne klubovima u ovome.
- Zeljeznicar -
-
Sariel1987
- Kontakt:
eh sad da smo na mjestu lokalnih zajednica, i imas precih i vaznijih gorucih problema za rjesavat od osnovne infrastrukture ili da krhas lovu u objekte koji okupljaju par hiljada najgorih od najgorih
mjesta na kojim se siri mrznja vise negoli preko fejsbuka, podstice mito korpucija, utaje poreza, neplacanja, i sl. mjesta gdje nemas osnovna ljudska prava, gdje policija izgirava strogocu kako stigne, gdje se brani odlazak u wc, zabrtana tocenja pica, i sta sve ne..
da sam na mjestu lokalne zajednice to bih se ja upito...
da sam na mjestu lokalne zajednice to bih se ja upito...
Ma sta im treba 10-tak miliona eura da srede terene barem u PL a 12 terena ne bi kostalo ni toliko.
Drzava ima te pare cak i nasa.
Prvo drzava mora stati iza toga pa tek onda lokalna zajednica opstine gradovi.
Yebo tribine i beton kome ba. .....
Samo tereni i drugi aspekti vazni za razvoj za beton je lakse.
Napravi jednu tribinu od 3000 ali napravi je po standardima nemora biti od 10 000. ...
Drzava ima te pare cak i nasa.
Prvo drzava mora stati iza toga pa tek onda lokalna zajednica opstine gradovi.
Yebo tribine i beton kome ba. .....
Samo tereni i drugi aspekti vazni za razvoj za beton je lakse.
Napravi jednu tribinu od 3000 ali napravi je po standardima nemora biti od 10 000. ...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Bez problema buđeti opstina mogu da ucestvuju u pomoci klubovima samo da zele, da ne pricamo za gradove, kantone pa na kraju drzava.
- Zeljeznicar -
-
Sariel1987
- Kontakt:
tu dolazis do pitanja vlasnickih odnosa samih klubova i trosenja budzetskih sredstava svih nas.Zenzo je napisao/la:Bez problema buđeti opstina mogu da ucestvuju u pomoci klubovima samo da zele, da ne pricamo za gradove, kantone pa na kraju drzava.
naravno ko i sve ostalo u drzavi nesredjeno.
daleko precih i vaznijih stvari za finansirat u drustvu imamo. i za daleko veci procenat populacije.
naravn ako se gleda iskljucivo navijackim ocima to je nebitno...sto donekle i rauzmijem..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.