PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
pa ne idu manjejaki dole? belaja moze biti samo sa navijanjem, a fizicki obracun nista. a ima i isprazniti dio tribine ako budu orgijali...valjda savez ima muda da to uradi?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Cega ba legenda? Izvukli ga iz podruma da nam pieva o Grbavici i Vikicu. Ne budalite djeco i ne pravite cirkus. Tifa ce za lajnu vise istetovirati HVO na ramenu sta je vama? Cuj legenda. Pa stvarno nasa djecq danas nosu normalno. Dok god tako mislimo da nam je Mladen blizi od Mehe desavat ce se svako 50 godina ono sto se desava svakih 50 godina.Eisenbahner1921 je napisao/la:Svako ko je ostao kad je bilo najteze, a ne sirio istinu po svijetu.mma_hz je napisao/la:Kome je ba Tifa legenda?Znas li ti sta znaci legenda?
Da mi jos jednom ispricamo legendu o turneji.
- TobeYarabi
- Kontakt:
praljak je umro od zlocinacke rukejoker90 je napisao/la:Da je znao da će mu svih 15 Škripara pružiti podršku, ne bi se čovjek ni ubio..

joker90 je napisao/la:Da je znao da će mu svih 15 Škripara pružiti podršku, ne bi se čovjek ni ubio..

Jesam ja to negdje procitala da je muha fin il' mi se pricinilo. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- TobeYarabi
- Kontakt:
fin, pripitomljenrasavoje je napisao/la:Jesam ja to negdje procitala da je muha fin il' mi se pricinilo.

Muha voli sprajt, ovo posl'o nekog mačića da te zayebava. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- TobeYarabi
- Kontakt:
voli sprajt, ludi od fanteuNbx je napisao/la:Muha voli sprajt, ovo posl'o nekog mačića da te zayebava.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koja sprdancija, odaje se pocast kukavici koja je pobjegla od zivota. Provalio se pred citavim svijetom i onda nekom padne da ode zapaliti svijecu za njegaVucevich je napisao/la:joker90 je napisao/la:Da je znao da će mu svih 15 Škripara pružiti podršku, ne bi se čovjek ni ubio..

- TobeYarabi
- Kontakt:
Najbolje tek dolazi, sutra u utakmici Siroki - Zeljotuzlak1987 je napisao/la: Koja sprdancija, odaje se pocast kukavici koja je pobjegla od zivota. Provalio se pred citavim svijetom i onda nekom padne da ode zapaliti svijecu za njega

Re: RE: Re: PL prepucavanja
Stavi brnjicu za svaki slucajTobeYarabi je napisao/la:fin, pripitomljenrasavoje je napisao/la:Jesam ja to negdje procitala da je muha fin il' mi se pricinilo.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MocMahale444
Škoro mi je kralj, prije par dana mi sedam puta objašnjava da ono nije zvanični FB profil Hordi Zla, a ja vidim da je plodan teren, pa zapeo k'o junac da su ono pisale HZjoker90 je napisao/la:Alene, isključit ću te tačno s ove teme! Ne treba ti admin/admiM! Da ti dodje iskusni lisac Virto i napiše da je njegov stari jači od tvog, ti bi mu počeo argumentovano objašnjavati što bi ga tvoj razbio.

Nije on za ovu temu

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nazdravite drugovi
Samnom i sa tugom
Pijem da je zaboravim
Još jedna čašica
Prije spavanja
Pio sam i pit ću
I zaboravit ću
Nisam pio
Kad sam mlad bio
Al sam juče sve
Nadoknadio
Čaša gore
Čaša dole
Iz te čaše svi
Su pili
Samo meni
Podvalili
Svi na trg da zajedno zapjevamo
Samnom i sa tugom
Pijem da je zaboravim
Još jedna čašica
Prije spavanja
Pio sam i pit ću
I zaboravit ću
Nisam pio
Kad sam mlad bio
Al sam juče sve
Nadoknadio
Čaša gore
Čaša dole
Iz te čaše svi
Su pili
Samo meni
Podvalili
Svi na trg da zajedno zapjevamo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pantelija koliko puta si se u životu pokajao što si pitar? Ne bih mogao spavati da sam na tvom mjestu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Evolution87
- Kontakt:
Daj Boze jednu kisa granata, da u skutoriji ne ostane zivog hrvata
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ovo je jedna od najmorbidnijih stvari koje sam procitao u zadnje vrijeme. Nadam se da ce te @admin nagraditi jednim banom. Bez obzira sto su ovo prepucavanjaEvolution87 je napisao/la:Daj Boze jednu kisa granata, da u skutoriji ne ostane zivog hrvata
EKONNP
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, AVNOJ, BeYaZ, club21, Direktorcic, Fudo, JavierBosnia, jurisicduska, MikiPirs, mosarajvosa83, senad82, supervizor, xinxee, Zigazaga i 93 gosta.