Meni nije nista platio, a ako hoce moze jednu stoju baciti na kafuScof1eld je napisao/la:Koliko vam placa tmac da mu saljete ove superstar igrace
SS.BA Fantasy Basketball liga - 8. sezona
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 8. sezona
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
KCP i Gallinari za Conleya
Fournier za Drummonda
Conley i Wiggins za Townsa
Kanter i J. Simmons za Schrodera
Drummond i Davis za Duranta i Nurkica
Dedmon i Gilchrist za Bradleya i Zboa
Holiday i Nurkic za Drummonda i Brogdona
Porzingis, Bradley i Brogdona za Westbrooka i Brooka
Ovi filleri sto sam ih preskocio manje-vise nisu bitni tako da vas je momak skolovao u svakom tradeu i sad smo dosli do toga da ima Duranta, Westbrooka, Townsa, Isaiahu, Drummonda i Schrodera. Mozda sam ja budala pa odbijem Porzingisa za Paula 1 za 1, a kamoli da mu Russa pustim s obzirom na to sta je vec uspio izgraditi.
Fournier za Drummonda
Ovi filleri sto sam ih preskocio manje-vise nisu bitni tako da vas je momak skolovao u svakom tradeu i sad smo dosli do toga da ima Duranta, Westbrooka, Townsa, Isaiahu, Drummonda i Schrodera. Mozda sam ja budala pa odbijem Porzingisa za Paula 1 za 1, a kamoli da mu Russa pustim s obzirom na to sta je vec uspio izgraditi.
ser del barça es el millor que hi ha !
Hoce neko Adamsa?
Sent from my FRD-L09 using Tapatalk
Sent from my FRD-L09 using Tapatalk
Ovaj za Townsa trade je jedina krađa. U tradeu sa mnom i sa Adrianom je čak gore prošao.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kakva sezona.Dewayne Dedmon (leg) will be out 3-6 weeks due to a left tibia stress reaction.
Zadnjih 13 tekmi

Nije bas sve
Ovaj drugi me uzeo na foru al hajd jbg
Ovaj drugi me uzeo na foru al hajd jbg
3 top 10 igrača u ekipiScof1eld je napisao/la:KCP i Gallinari za Conleya
Fournier za Drummonda
Nadam se iduće sezone protiv Tracya u prvoj
- Vainglorious
- Kontakt:
I meni neko kaze da je krađa dobiti KAT-a za Embiida i Marcusa Morrisa. Kapa dole za tradeove drug.Scof1eld je napisao/la:KCP i Gallinari za Conleya
Fournier za Drummonda
Samo mi nije jasna neprincipijelnost TMaca, koji na topicu treće lige govori da nisu dozvoljeni tradeovi u kojem nije uključen isti broj igraća sa obje strane (2 za 1, 3 za 2), a koliko vidim sam se ne pridržava toga.
I ovdje su bili isti trejdovi samo nisu nabrojani igrači tipa Ross jer su bezvrijedni u trejdu.Ubačeni samo da se ispuni 2 za 2,3 za 3 forma.
Napisao sam da nisam navodio sve igrace jer su vecinom zavrsavali ili su zreli za otpad. Svi su tradeovi sa istim brojem igraca.Vainglorious je napisao/la: Samo mi nije jasna neprincipijelnost TMaca, koji na topicu treće lige govori da nisu dozvoljeni tradeovi u kojem nije uključen isti broj igraća sa obje strane (2 za 1, 3 za 2), a koliko vidim sam se ne pridržava toga.
ser del barça es el millor que hi ha !
Nemam ove godine vremena detaljnije pratiti pa je samovolja komesara ocigledno poprimila nesagledivo bezobrazne dimenzije.
Nije ovo prvi put da Adriano i isti ucestvuju u malverzacijama.
dalo mu se 3 igraca iz prvog kruga drafta
Nema veze, opet ce bit' po usima.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 8. sezona
Tvoje kukanje opet uhvatilo maha, čudno jer kažeš da nemaš vremena. :/work je napisao/la:Nemam ove godine vremena detaljnije pratiti pa je samovolja komesara ocigledno poprimila nesagledivo bezobrazne dimenzije.
[emoji38] dalo mu se 3 igraca iz prvog kruga drafta [emoji38]
Tebe sam dobio i bez malverzacija ako se sjećaš prvog kola
I još samo da mi ti daš Hardena za J. Johnsona i bit će to to, što se malverzacija tiče, obećavam.
Što se mene tiče, i dalje sam otvoren za trejdove. Sa mnogima sam redovno na chatu, ali nikako da se dogovorimo. Pogotovo sa Scof1eldom i Bayhawksima, ali doći će valjda i to na svoje.
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
I ja sam otvoren za tradeove. 
- majestic24
- Kontakt:
Moja pocetna ekipa. Moja trenutna ekipa
1. (4) Karl-Anthony Towns (Min - C----------------------------------------1.Paul George
2. (25) Klay Thompson (GS - SG,SF)-----------------------------------------2.Andrew Wiggins
3. (32) Gordon Hayward (Bos - SG,SF)--------------------------------------3.Evan Fournier
4. (53) Andre Drummond (Det - PF,C)--------------------------------------4.Lou Wiliams
5. (60) Jrue Holiday (NO - PG,SG)-------------------------------------------5.Trevor Ariza
6. (81) Lou Williams (LAC - PG,SG)------------------------------------------6.Kyle Kuzma
7. (88) Dwyane Wade (Cle - PG,SG)-----------------------------------------7.Jordan Clarkson
8. (109) Markieff Morris (Was - SF,PF)---------------------------------------8.Dario Saric
9. (116) Tyreke Evans (Mem - SG,SF)----------------------------------------9.Courtney Lee
10. (137) Kenneth Faried (Den - PF,C)---------------------------------------10.Markief Morris
11. (144) Jordan Clarkson (LAL - PG,SG)-------------------------------------11. Sam Dekker
--------------------------------------------------------------------------------------12.Zach Lavine
Uradjeni trade-ovi
Holiday/Towns za Wigginsa/Conleya
Drummond za Fourinera
Conleya za Barnesa
Klay/Barnes za Georgea/Ibaku
Ibaka za Arizu
Iz FA sam pokupio
Kyle Kuzma
Dario Saric
Courtney Lee
Sam Dekker
Zach Lavine
Jos 1-2 tradea da mi je napraviti i bio bih prezadovoljan sa ekipom.
I da,prvi pick mi se ozlijedio nakon 5 minuta sezone i za njega nisam dobio nista
1. (4) Karl-Anthony Towns (Min - C----------------------------------------1.Paul George
2. (25) Klay Thompson (GS - SG,SF)-----------------------------------------2.Andrew Wiggins
3. (32) Gordon Hayward (Bos - SG,SF)--------------------------------------3.Evan Fournier
4. (53) Andre Drummond (Det - PF,C)--------------------------------------4.Lou Wiliams
5. (60) Jrue Holiday (NO - PG,SG)-------------------------------------------5.Trevor Ariza
6. (81) Lou Williams (LAC - PG,SG)------------------------------------------6.Kyle Kuzma
7. (88) Dwyane Wade (Cle - PG,SG)-----------------------------------------7.Jordan Clarkson
8. (109) Markieff Morris (Was - SF,PF)---------------------------------------8.Dario Saric
9. (116) Tyreke Evans (Mem - SG,SF)----------------------------------------9.Courtney Lee
10. (137) Kenneth Faried (Den - PF,C)---------------------------------------10.Markief Morris
11. (144) Jordan Clarkson (LAL - PG,SG)-------------------------------------11. Sam Dekker
--------------------------------------------------------------------------------------12.Zach Lavine
Uradjeni trade-ovi
Holiday/Towns za Wigginsa/Conleya
Drummond za Fourinera
Conleya za Barnesa
Klay/Barnes za Georgea/Ibaku
Ibaka za Arizu
Iz FA sam pokupio
Kyle Kuzma
Dario Saric
Courtney Lee
Sam Dekker
Zach Lavine
Jos 1-2 tradea da mi je napraviti i bio bih prezadovoljan sa ekipom.
I da,prvi pick mi se ozlijedio nakon 5 minuta sezone i za njega nisam dobio nista
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Tri od ovih tradeova ja ne bi uradio a ovo ostalo manje vise. Po meni su KAT i Holiday bolji od kontraponude kao i Klay-Barnes od Ibake i Georgea. Ibaka je mrtvi prosjek ove sezone. A ne bi dao ni Drummonda za Fourniera 
Al eto opet svako ima svoje vidjenje.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
- majestic24
- Kontakt:
Bobadilla je napisao/la:Tri od ovih tradeova ja ne bi uradio a ovo ostalo manje vise. Po meni su KAT i Holiday bolji od kontraponude kao i Klay-Barnes od Ibake i Georgea. Ibaka je mrtvi prosjek ove sezone. A ne bi dao ni Drummonda za Fourniera
poceo sam sezonu sa 0-2,a nakon trade-ova sam na 3-3 i imam vodstvo u ovoj sedmici 7-2. Sa Townsom i drummondom sam gubio % slobodnih bacanja,imali su puno izgublnih lopti. Nisu mi donosili blokade,a nisu bili ni toliko jaki sa poenima (20 i 14 ppg). Sa tradeovima sam dobio trice,izgubljenje lopte,slobodna bacanja,ukradene lopte i dobar % suta.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Wiggins ima FT% isto dosta los(60%) a KAT je preko 80%.majestic24 je napisao/la:Bobadilla je napisao/la:Tri od ovih tradeova ja ne bi uradio a ovo ostalo manje vise. Po meni su KAT i Holiday bolji od kontraponude kao i Klay-Barnes od Ibake i Georgea. Ibaka je mrtvi prosjek ove sezone. A ne bi dao ni Drummonda za Fourniera
poceo sam sezonu sa 0-2,a nakon trade-ova sam na 3-3 i imam vodstvo u ovoj sedmici 7-2. Sa Townsom i drummondom sam gubio % slobodnih bacanja,imali su puno izgublnih lopti. Nisu mi donosili blokade,a nisu bili ni toliko jaki sa poenima (20 i 14 ppg). Sa tradeovima sam dobio trice,izgubljenje lopte,slobodna bacanja,ukradene lopte i dobar % suta.
Sve u svemu imas slabiji tim nego si imao na pocetku
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Zasto bi itko draftao Farieda 
- majestic24
- Kontakt:
Ocekivao sam da ce biti tradeovanSiamoNoi je napisao/la:Zasto bi itko draftao Farieda
Gordon očekivano pao kad se Paul vratio.Napisah tada ovdje,al pobrisao nakon 5 minuta da ne bi bilo da vam se petljam u sklapanje trejdova.Valjda ovaj nije popušio foru i uzeo Gordona kao što je vidim netko sa Fournierom popušio.Kawhi je napisao/la:Pa na fantasyu se ne gleda ko je bolji košarkaš. Westbrook ima užasan FG% i TO pa logično da neće biti u top igračima za fantasya. Gordon od početka sezone igra ovako i nastaviće ovako.Scof1eld je napisao/la:Nije preseason nego ova sezona kad gledas statse kroz ligu 9cat-a gdje igraci poput Walla i Westbrooka nikad nece moci biti top 50 a igraci poput Portera i Gordona lagano mogu biti u vrhu ( Otto rank 15 jer mjesecno napravi jedan turnover )Kawhi je napisao/la: To je preseason. On je u ovom trenutku igrač druge runde. Lamba sam birao zadnjeg pa je u ovom trenutku 6-7 runda.
Ne znam bi li ti i jednog od njih u ovom trenutku dao za Paula. Myles je naprimjer trenutno bliže igraču 6. runde, al on će sigurno napredovati.
Tog istog Lamba ces otpustiti za mjesec dana sad kad se Batum vratio.
Znaci po toj logici, ja trebam poprilicno cijeniti Warrena i traziti nesto slicno za njega sto ti trazis za Klaya jer pobogu zabija 20 poena iako sam ga nasao na otpadu. Cak je i na ovom pouzdanom rankingu sto @Kawhi spominje igrac 2. runde kroz zadnje sedmice.dema je napisao/la:Nema veze pick. Bitna je statistika. Ako on zabija 20 poena makar izabran u zadnjem krugu to je vrijedan igrač. Ima boljih igrača izabranih poslije
Lamb sve kategorije puni. Zbog Batuma i ne tražim puno za njega.Ne bi me čudilo da ovo prihvati. Ipak je navikaniji igrač od Gordona.majestic24 je napisao/la: druze pase li ti wiggins za paula???
Ako je o E.Gordonu riječ.
Dojma sam da se Tracy i Scof1eld najbolje razumiju u ovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.