Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

bazero
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la bazero » 27 nov 2017, 15:08

Android je napisao/la:A realno, to sve ovisi o Plenkiju. S obzirom da su ti zupanijski savezi vecinom isto zlo kao i vodstvo HNS-a, i s obzirom da ga vecinom cini HDZ kadar, onda nije tesko zakljuciti kome ce ti dati podrsku...
To je to. U savezima uglavnom sjede uhljebi HDZ-a čiju kampanju financira onaj bijednik.

S druge strane, ulica bi ponovo mogla pokrenuti stvari, ali tu je previše egotripova.

Mediji također imaju svoju ulogu, ali zna se i pod čijom su oni kontrolom. Barem oni najutjecajniji.

O igračima da ne pričam...

Najbolje šta bi se moglo desiti za hrvatski nogomet je promjena HNS-a i nekoliko konkretnih djela po samom izboru, međutim obzirom na sam sustav izbora, utjecaj HDZ-a, nedorečenost ulice, pasivnost medija i igrača, pa i blago rečeno klimav nastup protukandidata - veliki sam skeptik.

U svakom slučaju, podrška ekipi!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 28 nov 2017, 19:51

Komunistička partija, pardon, HDZ drži sve u rukama. Možda popuste, iako sumnjam jer znaju da gube moć i vlast u najbitnijem i najpopularnijem sportu gdje se vrti najviše para.

Da parafrazim svoga imenjaka Katona Starijeg: Ceterum censeo HDZ esse delendam

Eh, da, danas objavljeno da HRT neće prenositi kvalifikacije niti samo Europsko prvenstvno 2020 niti Ligu nacija :D kako mi je drago . Bruno :wave:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 nov 2017, 21:18

Izvisili konačno i ti uhljebi.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 28 nov 2017, 21:22

Sad Bruno sve novce moze preusmjeriti u skijanje i Snjeznu Kraljicu :lol:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 nov 2017, 23:01

B.Jurišić:
"Šuker je dobio 46 ruku od 50 nazočnih delegata, odnosno 358 od 468 glasova, protiv su bili jedan prvoligaš - Rudeš, te niželigaš Zagreb 041, suzdržani Sava Gredice i MNK Alumnus, a predstavnik Futsal Dinama kazao je svoje i izašao." (JL 28.11.2017)
Dakle NK Rudeš, klub koji je u svojoj prvoj prvoligaškoj sezoni pobijedio Hajduk u Splitu i u jednoj (1) utakmici Dinamu uzeo jednak broj bodova kao i Lokomotiva u njih dvadeset sedam (27).
Znali su da taj njihov glas neće ništa promijeniti i da će se javno zamjeriti opciji koja će pobijediti. I da će zbog toga prije ili kasnije dobiti po ušima.
Ali su opet pokazali veća muda od većine svojih suparnika u HNL-u.
Rudeš,navijački Zagreb 041 i Futsal Dinamo jedini bili protiv.Ostali :puke:

Rekoh prije sezone da Rudeš nije filijala.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 nov 2017, 01:24

Prepala se hobotnica. :mrgreen: Vjerujem da će uskoro i završiti u nekakvoj mreži.
Hayley <3

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 nov 2017, 16:27

slika

:kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 29 nov 2017, 17:50

Lillard je napisao/la:
slika
Odlican :thumbup:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 nov 2017, 19:21

slika
Vrhunska :tokralju: Nik :salut:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 nov 2017, 03:07

Španjolsko državno odvjetništvo podiglo optužnicu protiv Luke Modrića zbog utaje 870.728 eura poreza
Španjolsko državno odvjetništvo podiglo je u srijedu optužnicu protiv kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića tvrdeći da je prevario poreznu upravu za najmanje 870.728 eura.

Državno odvjetništvo je izvijestilo kako vezni igrač Real Madrida nije uplatio sav porez u 2013. i 2014. godini.

SUMNJIVA TVRTKA U LUKSEMBURGU

Prihode od reklama i sponzorskih ugovora primao je u Luksemburgu gdje je sa suprugom Vanjom otvorio tvrtku Ivano S.A.R.L., ističe tužiteljstvo. Tvrtku su nazvali po svom sinu. Za izbjegavanje plaćanja poreza u Španjolskoj optužena je i njegova supruga.

Državno odvjetništvo, međutim, navodi da bi utajeni iznos mogao biti i veći od spomenutih 870.728 eura jer policija sumnja da Modrić ima otvoren račun u poreznoj oazi Otok Man, smještenom između Irske i Velike Britanije.
Španjolski orjunaši :thumbup:

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 30 nov 2017, 07:47

ah, ne sjeca se lukica toga ;)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 nov 2017, 13:17

SiamoNoi je napisao/la:Španjolsko državno odvjetništvo podiglo optužnicu protiv Luke Modrića zbog utaje 870.728 eura poreza
Španjolsko državno odvjetništvo podiglo je u srijedu optužnicu protiv kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića tvrdeći da je prevario poreznu upravu za najmanje 870.728 eura.

Državno odvjetništvo je izvijestilo kako vezni igrač Real Madrida nije uplatio sav porez u 2013. i 2014. godini.

SUMNJIVA TVRTKA U LUKSEMBURGU

Prihode od reklama i sponzorskih ugovora primao je u Luksemburgu gdje je sa suprugom Vanjom otvorio tvrtku Ivano S.A.R.L., ističe tužiteljstvo. Tvrtku su nazvali po svom sinu. Za izbjegavanje plaćanja poreza u Španjolskoj optužena je i njegova supruga.

Državno odvjetništvo, međutim, navodi da bi utajeni iznos mogao biti i veći od spomenutih 870.728 eura jer policija sumnja da Modrić ima otvoren račun u poreznoj oazi Otok Man, smještenom između Irske i Velike Britanije.
Španjolski orjunaši :thumbup:
Najveci smecari su ovi sto zaradjuju milijune. Dobijes 10 milijuna eura na godinu i tesko ti dati dva milijuna za porez. Ostane ti osam milijuna, eeee osam milijuna jbt. Zaradjujes tolike pare i zaje*ajes se zbog sice. Najveci doktor od svih je Suker s prodajom karata koje je trebao podijeliti najmilijima i navijacima. Ne mogu shvatit da se ljudima svake godine bogastvo digne za desetke milijuna eura i riskiraju zatvor, kaznu i svoj obraz zbog jedne mjesecne place koju ne stigne potrositi za godinu dana.

Mumlek i ekipa iz ofsajda su jedna velika gospoda za ove. Oni su namjestali utakmice jer nisu imali ili su imali malo i zeljeli su dodatnom lovom sebi osigurati egzistenciju i nikad im nisam nesto zamjerio dok s druge strane imas ove suftove koji ne znaju gdje ce s parama i gledaju kako ukrasti svaki euro, kao da mu zivot ovisi o tome jel ima 8 ili 10 milijuna eura. Ne shvacaju oni da je veca razlika izmedju 8.000 i 10.000 nego izmedju 8.000.000 i 10.000.000. Smradovi.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 nov 2017, 15:12

I onda kažeš da ti se taj gownar gadi jer je lopov, ljudi te proglase četnikom. Di će NAŠ Lukica bit lopov! :tokralju: Očito su i Španjolci povampireni četnici željni hrvatske, katoličke krvi. :rol:

Modriću, gowno!
Hayley <3

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 30 nov 2017, 15:22

badblueboylivno je napisao/la:I onda kažeš da ti se taj gownar gadi jer je lopov, ljudi te proglase četnikom. Di će NAŠ Lukica bit lopov! :tokralju: Očito su i Španjolci povampireni četnici željni hrvatske, katoličke krvi. :rol:

Modriću, gowno!
Jel gowno Ronaldo, Messi, Marcelo, Xabi Alonso, Falcao, Di Maria, Carvalho, Bale, Mourinho, Mascherano, Neymar, Eto'o, Sanchez? To su samo neki koji sam se uspio sjetiti koji su optuženi za istu stvar u Španjolskoj, a sigurno ih ima puno više. Zajedničko je svima, da svi jako vole novac i traže način da izbjegnu platiti ili da plate manje nego što trebaju. Problem je što se kod nas javljaju dežurni kritičari i licemjeri koji bi radili isto da su na njegovu mjestu.
audere est facere!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 01 dec 2017, 00:01

spursman je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:I onda kažeš da ti se taj gownar gadi jer je lopov, ljudi te proglase četnikom. Di će NAŠ Lukica bit lopov! :tokralju: Očito su i Španjolci povampireni četnici željni hrvatske, katoličke krvi. :rol:

Modriću, gowno!
Jel gowno Ronaldo, Messi, Marcelo, Xabi Alonso, Falcao, Di Maria, Carvalho, Bale, Mourinho, Mascherano, Neymar, Eto'o, Sanchez? To su samo neki koji sam se uspio sjetiti koji su optuženi za istu stvar u Španjolskoj, a sigurno ih ima puno više. Zajedničko je svima, da svi jako vole novac i traže način da izbjegnu platiti ili da plate manje nego što trebaju. Problem je što se kod nas javljaju dežurni kritičari i licemjeri koji bi radili isto da su na njegovu mjestu.
Jesu. Ali zašto bi mene ili tebe ili xy Hrvata bolio qrac za tim ljudima? Modrić igra pod zastavom moje države. Igrao je u mom klubu. Ronaldo ne. Etoo ne. Uz to je to govance optuženo za izvlačenje 10 milijuna eura, praktički polovice prijeko potrebnog novog stadiona, iz mog kluba, za kojeg navijam preko 20 godina, otkad sam počeo pratiti nogomet.

Govno, ljudsko dno, žmulj, pizdica koja ne zaslužuje ništa osim vrijeđanja i pljuvanja. Najpoznatiji Hrvat na svijetu, jedan od bogatijih, i ide varati tuđu državu za pišljivih parsto hiljada eura. Ali eto, Messi vara, neka vara i Luka. :tokralju:
Hayley <3

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 dec 2017, 00:43

[HIT DANA] Za razliku od Kreše, Žuvija i Luke Modrića, španjolska porezna uprava ne zaboravlja
"šta smo sve kupovali, di smo sve putovali
sva mista zaboravin, jer uvik sve zaboravin "

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 01 dec 2017, 08:29

badblueboylivno je napisao/la:
spursman je napisao/la:

Modriću, gowno!
Jesu. Ali zašto bi mene ili tebe ili xy Hrvata bolio qrac za tim ljudima? Modrić igra pod zastavom moje države. Igrao je u mom klubu. Ronaldo ne. Etoo ne. Uz to je to govance optuženo za izvlačenje 10 milijuna eura, praktički polovice prijeko potrebnog novog stadiona, iz mog kluba, za kojeg navijam preko 20 godina, otkad sam počeo pratiti nogomet.

Govno, ljudsko dno, žmulj, pizdica koja ne zaslužuje ništa osim vrijeđanja i pljuvanja. Najpoznatiji Hrvat na svijetu, jedan od bogatijih, i ide varati tuđu državu za pišljivih parsto hiljada eura. Ali eto, Messi vara, neka vara i Luka. :tokralju:
Ne bih ja to nazvao varanjem. Čovjek ima financijske savjetnike isto kao i ostali ljudi koji imaju novac. Ovdje se ne radi o prihodu kojeg zaradi kroz plaću kao igrač Reala (na šta mu se uplaćuje porez), nego o prihodima koje ostvari na globalnoj razini kroz razne sponzorske ugovore. Ja mislim da nije pošteno da ti Španjolska uzima porez za prihod od ugovora sa firmom npr. iz Hrvatske, samo zato što trenutno boraviš u Španjolskoj a nisi njezin državljanim. U ovom slučaju očekujem nagodbu. Ronalda u Portugalu nitko neće zvati lopovom, niti Messija u Argentini, ali mi smo moralne vertikale, a sutra bi prevarili državu da nam se pruži prilika.
audere est facere!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 dec 2017, 10:16

https://www.facebook.com/vratimopovjere ... 241381825/
ANKETA - HRVATI ŽELE PROMJENE U NOGOMETU
Najveca podrška među glasačima Kradezea :urnebes:

Lex
Kontakt:

Post Postao/la Lex » 01 dec 2017, 15:53

Na pitanje o tvrdnjama Šukerova protukandidata Darija Šimića kako ima njegovu privatnu potporu u natjecanju za novog predsjednika HNS-a, Predsjednik Europske nogometne unije (UEFA) Aleksandar Čeferin je odgovorio konstatacijom da mu takvo što ne bi palo na pamet.

“Ne znam što znači privatna potpora. Mi podupiremo izabranog predsjednika i za sada je to još Davor Šuker. Ne bi mi nikada palo na pamet da podržavam nekog kandidata. To bi bilo apsolutno protivno statutu UEFA -ei FIFA-e”, rekao je Čeferin.

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 01 dec 2017, 16:57

odlična grupa,bit će trpanja prčije :ljepota:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []