PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Iskusne zadnje 2 stranice.
Sve kako i treba biti.
Sve kako i treba biti.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
ybm misa... ne ti... onaj evolution 87... izvinijoker90 je napisao/la:Šta je Joker napisao yebem te ćorava?grbavicka je napisao/la:ne treba zlo zeliti ljudima, slazem se... ovo sto je joker napisao je degutantno i zlonamjerno... ali s druge strane dati podrsku zlocincu je takodjer degutantno i zlonamjerno... s moje strane (iako nisam musliman) reci cu sljedece... taj zlocinac je dobio sto je i zasluzio.. smrt i kaznu da svoje nedjela! drago mi je da nije vise medju nama...Evolve je napisao/la:fuj u pm, ovo nema veze sa životom šta pojedinci pišu ovdje, tako oholo degutantno, užas jedan, stid vas može biti.

45515
J*bem i ovom Damiru Belju mater, prije sam navijao za njega kad se borio a sad nek popuši kurcinu
-
- Kontakt:
Nije do njega, jednostavno mu je nekoVucevich je napisao/la:J*bem i ovom Damiru Belju mater, prije sam navijao za njega kad se borio a sad nek popuši kurcinu

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Danas je delegat iz Capljine na ovoj tekmi u Sirokom,ovaj sto je jucer pio a skodi mu je isto iz Capljine.Kvota 1,01 da u izvjestaju nece pisati nista o povicima sa tribina.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ko o čemu **** o poštenjujoker90 je napisao/la:Pravi je našao moralisati o odgoju i zraku..

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zamisli u izvjestaju bude pisalo, domaci navijaci su zvizdukom ispratili himnu, a sa tribina vecim dijelom utakmice mogao cuti fasisticki pozdrav "Za dom spremni". Na sjevernoj tribini je tokom cijele utakmice bio istaknut transparent podrske osudjenom ratnom zlocincu Slobodanu Praljkumiky_hz je napisao/la:Danas je delegat iz Capljine na ovoj tekmi u Sirokom,ovaj sto je jucer pio a skodi mu je isto iz Capljine.Kvota 1,01 da u izvjestaju nece pisati nista o povicima sa tribina.

Nista Skripari furajte Gotovinu i Markaca danas, oni su em oslobodjeni em zivi, je**s ove optuzene. Zivili 

Vozdra masvi ljoze pionsam!
Delegat na utakmici finala kupa prosle godine je također bio neki hrvat i u izvjestaju je napisao da nije bili incidenata.tale07 je napisao/la:Zamisli u izvjestaju bude pisalo, domaci navijaci su zvizdukom ispratili himnu, a sa tribina vecim dijelom utakmice mogao cuti fasisticki pozdrav "Za dom spremni". Na sjevernoj tribini je tokom cijele utakmice bio istaknut transparent podrske osudjenom ratnom zlocincu Slobodanu Praljkumiky_hz je napisao/la:Danas je delegat iz Capljine na ovoj tekmi u Sirokom,ovaj sto je jucer pio a skodi mu je isto iz Capljine.Kvota 1,01 da u izvjestaju nece pisati nista o povicima sa tribina.
A svi smo vidjeli sta je bilo, pa Sirki dobi nekoliko utakmica bez navijaca i 25.000 KM, a na kraju odradi samo jednu bez navijaca a za pare Bog zna da li su uplatili ili ne.
Tako da se ne zamarate time, srecom imamo svi oci i usi da vidimo i cujemo sta ce se desavati danas. A da ce orgijati hoce 100%.
- Zeljeznicar -
Dje ce ba oni, nisu oni od toga posla, to je proevropski narodZenzo je napisao/la:Delegat na utakmici finala kupa prosle godine je također bio neki hrvat i u izvjestaju je napisao da nije bili incidenata.tale07 je napisao/la:Zamisli u izvjestaju bude pisalo, domaci navijaci su zvizdukom ispratili himnu, a sa tribina vecim dijelom utakmice mogao cuti fasisticki pozdrav "Za dom spremni". Na sjevernoj tribini je tokom cijele utakmice bio istaknut transparent podrske osudjenom ratnom zlocincu Slobodanu Praljkumiky_hz je napisao/la:Danas je delegat iz Capljine na ovoj tekmi u Sirokom,ovaj sto je jucer pio a skodi mu je isto iz Capljine.Kvota 1,01 da u izvjestaju nece pisati nista o povicima sa tribina.
A svi smo vidjeli sta je bilo, pa Sirki dobi nekoliko utakmica bez navijaca i 25.000 KM, a na kraju odradi samo jednu bez navijaca a za pare Bog zna da li su uplatili ili ne.
Tako da se ne zamarate time, srecom imamo svi oci i usi da vidimo i cujemo sta ce se desavati danas. A da ce orgijati hoce 100%.

Najbolje sto je doslo od ove presude je da su svi fasistoidi i ustase izasli na vidiku. Medu njima i Pandza, Beljo, Plenkovic i ostali. Da ne bude vise zablude. 

- Evolution87
- Kontakt:
Nije da se nije znalo, ali eto. Budimo doBRE komsije i susjediVucevich je napisao/la:Najbolje sto je doslo od ove presude je da su svi fasistoidi i ustase izasli na vidiku. Medu njima i Pandza, Beljo, Plenkovic i ostali. Da ne bude vise zablude.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evolution87 je napisao/la:Nije da se nije znalo, ali eto. Budimo doBRE komsije i susjediVucevich je napisao/la:Najbolje sto je doslo od ove presude je da su svi fasistoidi i ustase izasli na vidiku. Medu njima i Pandza, Beljo, Plenkovic i ostali. Da ne bude vise zablude.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo je samo POTVRDA

Treba se sudit svima koji velicaju OSUDENJOG ratnog zlocinca. Time bi se zatvorio stadion Pecara

Sve cu razumijeti,ali čemu spminjanje fašizma ovdje? Ajde raspravljamo se jel bio onakav il ovakav,to kontam. Jedni kazu jedno drugi drugo. Al kakve veze ima fašizam? Otac pokojnog Praljka bio UDBAš. To potvrđuje svu glupost najvećeg nacionalista ovog foruma koji se potpisuje s Vuchevic. On ne da ne skriva izljeve mržnje prema Hrvatima već pljuje otvoreno. Nekad je to High radio,samo bi on to barem kulturnije upakirao. Ovo što on radi je baš seljački
EKONNP
-
- Kontakt:
Športski protiv športskih danas. Bit ce jako zanimljivo vidjeti te silne izlive ljubavi, prijateljstva i svega ostalog sto krasi športske prijatelje i gospodu kako ih nekoc nazva jedan dobar decko zdurmitora.
Na hajr. Amin !
Na hajr. Amin !
Molim te mi pokazi gdje sam ikada napisao da "mrzim Hrvate"? Rekao sam otvoreno da je potpuno facisticki da podrzavas OSUDJENOG ratnog zlocinca. To nije neka uvreda, niti nesto kontroverzno, nego jednostavna cinjenica. Kako drugo nazvati velicanje osudjenog ratnog zlocinca koji je kriv za ubistvo par hiljada civila?skripar96 je napisao/la:On ne da ne skriva izljeve mržnje prema Hrvatima već pljuje otvoreno. Nekad je to High radio,samo bi on to barem kulturnije upakirao. Ovo što on radi je baš seljački
Nema potrebe za "rasprave", zato postoji sud, koji je donio zakljucak.Ajde raspravljamo se jel bio onakav il ovakav,to kontam. Jedni kazu jedno drugi drugo
Najveci nacionalistaTo potvrđuje svu glupost najvećeg nacionalista ovog foruma

Cuj ovog "masterovca", kur.ca - palca.
Ti masterovac? Iz Travnika master?
Je.bes zemlju gdje su ovakvi "masterovci".
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
- Kontakt:
Da nisi starkelja, pitao bi te k'o ti drma kavezackeey je napisao/la:Cuj ovog "masterovca", kur.ca - palca.

P.S. Da zitelju plave filozofije ''masterovci iz Travnika'' dobivaju diplome u Zetri (koja je u Sarajevu btw)

- elamalakia
- Kontakt:
To je humor

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!