Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la harishp » 07 sep 2010, 15:49

Sto se tice razlike igranja u repci kao u svom timu.
Ocit primjer Grujica.Dosta se cak mozda i ne sjeca ovog tipa.
Gdje god je igrao u timu,nista vise nego goli prosjek.Ali u repci je bilo nevjerovatno koliko je svoj zadatak obavljao do maksimuma.
Ili jedan Drogba koji zari i pali u timovima,ali u repci ponjava.
Zasto,zbog cega,kuda,gdje to nam mozda objasne u ''x-filesu'' :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 07 sep 2010, 19:34

ehh moj covjece, ovaj stavio Grujica i Drogbu u istu pricu! :D cuj Grujic bio nevjerovatan u repki? za onih 30 minuta sto je odigro jel? ha ha zato on danas igra u velikim europskom klubu, FK Laktasi!

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 07 sep 2010, 19:38

Hajde Vedo veceras il nikad :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2010, 19:39

aris je napisao/la:ehh moj covjece, ovaj stavio Grujica i Drogbu u istu pricu! :D cuj Grujic bio nevjerovatan u repki? za onih 30 minuta sto je odigro jel? ha ha zato on danas igra u velikim europskom klubu, FK Laktasi!
Kojih 30 minuta,o cemu ti,koga,sta,kuda. :shock: :lol: :lol:
Kakvih sve likova koji ''prate'' repku nema na ovom portalu. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 07 sep 2010, 23:12

Principatus je napisao/la:Pocetak DFB kupa, Hansa Rostock, dvije asistencija, dva gola. Pobjedjuju 4:0.
To ne ide u listu Bundesligaske statistike.

Bundesliga. Werder Bremen. Jedan gol. Vadi slobodni udarac, Salihovic iz njega daje gol, probija i dribla se po desnoj strani i ubacuje loptu u 16 erac za Demba Ba, lopta se odbija jednom defenzivcu, Ba zabija. Stranica Bundeslige mu pripisuje 1 gol, Kicker mu pripisuje i asistenciju.

Odigrane 3 utakmice. Bremen i St. Pauli u BL i Hansa u DFB. Dvije utakmice je on bukvalno odlucio.
Navijaci Hoffenheima su veoma optimisticni zbog ukazanog.
Toliko o tome.
DANAS TI JE VDO POKAZAO KOJA JE IGRACINA!! OD SADA PRINCE SUTI!!!!!!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 07 sep 2010, 23:13

VEDO ZA HAAGA
ser del barça es el millor que hi ha !

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 07 sep 2010, 23:13

Gdje si sad BosnianHero da mi govoris da sam pusiona, kad kazem da ibiscevic samo zna trckarati i gubiti lopte????????????
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 sep 2010, 23:14

Poklopi se. Ne moram od poluobrazovanih da slusam tako nesto, idi na stadion, zvizdi nasim igracima i bacaj petarde sa onom stokom. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2010, 23:15

Niti jednog igraca ne treba kriviti, a Vedada ponajvise. Momak je opet igrao na potpuno neprirodnoj poziciji, na kojoj se nije uspio snaci. Ovako je bilo i protiv Katara, ali Susic ocigledno da nije bio dovoljno koncentrisan, jer sa Vedadom na desnom krilu ne dobijamo nista. Pokusavao je i trcao, ali nije islo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 07 sep 2010, 23:16

Omerbavarac je napisao/la:Niti jednog igraca ne treba kriviti, a Vedada ponajvise. Momak je opet igrao na potpuno neprirodnoj poziciji, na kojoj se nije uspio snaci. Ovako je bilo i protiv Katara, ali Susic ocigledno da nije bio dovoljno koncentrisan, jer sa Vedadom na desnom krilu ne dobijamo nista. Pokusavao je i trcao, ali nije islo.
A JOJ! VODI GA SEBI! COVJEK NEMA POJMA NI NA JEDNOJ POZICIJI BOLAN!!!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 07 sep 2010, 23:16

kakva partija velikog majstora
od 35 lopti uspio je primit vjerovali ili ne 3(slovima:tri)lopte
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 07 sep 2010, 23:18

Principatus je napisao/la:Poklopi se. Ne moram od poluobrazovanih da slusam tako nesto, idi na stadion, zvizdi nasim igracima i bacaj petarde sa onom stokom. ;)
MAAAA BRAVO!! PRAVI SI NAVIJAC, HEBI GA AKO GA TOLIKO VOLIS!

kuk
Kontakt:

Post Postao/la kuk » 07 sep 2010, 23:19

Najgori igrac nase repke ikad; sokiran sam bio kad sam ga OPET vidio u prvih 11;;ludost. Samo nejveci naivci koji glume da znaju sta je fudbal vjeruju da je on igrac za A repku.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2010, 23:20

aris je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Niti jednog igraca ne treba kriviti, a Vedada ponajvise. Momak je opet igrao na potpuno neprirodnoj poziciji, na kojoj se nije uspio snaci. Ovako je bilo i protiv Katara, ali Susic ocigledno da nije bio dovoljno koncentrisan, jer sa Vedadom na desnom krilu ne dobijamo nista. Pokusavao je i trcao, ali nije islo.
Kao prvo, velika slova se smatraju vikanjem, a u ovom slucaju se nadam da to ne cinis. ;)

Dobar je on svima nama kada zabija, malo krize, sto naravno nije njegova krivica odmah je taraba.
A shvati da nemamo bolje. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 07 sep 2010, 23:22

Jedino sto vedo zna to je trckarati ko balerina, i nista drugo ma absolutno nisttttaaaaaaa!! Po tvom smo trebali staviti nekog atleticara umjesto njega onda ako je samo do trcanja, pa jebote to i ja znam, on ko da nije u zivotu igro fudbala!!

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 07 sep 2010, 23:23

A gdje je muslimovic moze mu bit profesor pametnije im je da naturizuju nekog napadaca nego da on igra

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 07 sep 2010, 23:23

Omerbavarac je napisao/la:
aris je napisao/la:
Kao prvo, velika slova se smatraju vikanjem, a u ovom slucaju se nadam da to ne cinis. ;)

Dobar je on svima nama kada zabija, malo krize, sto naravno nije njegova krivica odmah je taraba.
A shvati da nemamo bolje. ;)
cinim cinim! imamo bolje! nikako nije trebao on igrat, bolje da je uveo Hrgovica koji vez 5 godina nema klub, nek ovog kloca
!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 07 sep 2010, 23:27

Po meni je momak ostavio srce na terenu, vracao se pokusavo nesto, nazalost ne polazimu za rukom al ono zalagnje nemozes da ne vidis...Pjanic, Dzeko i Miske su stvarno lose odigrali trebalo je na poluvremenu mjenjat nekog od njih !!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2010, 23:29

aris je napisao/la: cinim cinim!!
Nije bas preporucljivo. Naudices sam sebi.
imamo bolje! nikako nije trebao on igrat, bolje da je uveo Hrgovica koji vez 5 godina nema klub, nek ovog kloca
Da nije igrao, velika vecina bi ovdje krivicu poraza trazila u neigranju Ibisevica.
Sad sta bi bilo kad bi bilo da nije igrao?
Hrgovic je eto alternacija koja bi zadovoljila apetite svakog navijaca.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 07 sep 2010, 23:31

SemPer_fi je napisao/la:Po meni je momak ostavio srce na terenu, vracao se pokusavo nesto, nazalost ne polazimu za rukom al ono zalagnje nemozes da ne vidis...Pjanic, Dzeko i Miske su stvarno lose odigrali trebalo je na poluvremenu mjenjat nekog od njih !!
Da nije trco i to po terenu jes, al ovo nije atletika, moras znati i sa loptom pogotovo na njegovoj poziciji! Ako je samo do trccanja onda ubaciti jednog maratonca ba ili 11 maratonaca!! Od 17 lopti on na svakoj tekmi repke izgubi skoro svih ti 17!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.