Kup Bosne i Hercegovine 2017/2018.
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2017/2018.
Bila je dobra tekma, sa puno ritma i trke što je atipično za našu ligu. Teren također odličan, Željo zasluženo imali smo i bolje prilike iako je Široki većim dijelom tekme napadao dok je Željo igrao na kontre.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sviju mi prica ti se ubila za one izjave trenera na poluvremenima PL utakmica.Raonffa je napisao/la:Bila je dobra tekma, sa puno ritma i trke što je atipično za našu ligu. Teren također odličan, Željo zasluženo imali smo i bolje prilike iako je Široki većim dijelom tekme napadao dok je Željo igrao na kontre.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- hskzmostar
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Napravili ljudi presedan.uNbx je napisao/la:Al zipa tamo zastava HOS-a, ako dobro vidim. A pored slike tipova koji su taj isti HOS likvidirali.Pametnice škripari.
![]()
Tuti lopovu pozlilo kad je ovo vidio!najvece zlo hrvatskog naroda jeste Siroki ,nazalost!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Tako je momcino i mi se slazemo sa tobom.hskzmostar je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Napravili ljudi presedan.uNbx je napisao/la:Al zipa tamo zastava HOS-a, ako dobro vidim. A pored slike tipova koji su taj isti HOS likvidirali.Pametnice škripari.
![]()
Tuti lopovu pozlilo kad je ovo vidio!najvece zlo hrvatskog naroda jeste Siroki ,nazalost!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
hskzmostar je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Napravili ljudi presedan.uNbx je napisao/la:Al zipa tamo zastava HOS-a, ako dobro vidim. A pored slike tipova koji su taj isti HOS likvidirali.Pametnice škripari.
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I sto je najzalosnije najvise udbasa i kosovaca prije rata je bilo iz zapadne Hercegovine. Apsurd.hskzmostar je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Napravili ljudi presedan.uNbx je napisao/la:Al zipa tamo zastava HOS-a, ako dobro vidim. A pored slike tipova koji su taj isti HOS likvidirali.Pametnice škripari.
![]()
Gdje pocinje Balkan, tu nestaje logika.
Možda promijenim profesijuSabinho je napisao/la:Sviju mi prica ti se ubila za one izjave trenera na poluvremenima PL utakmica.Raonffa je napisao/la:Bila je dobra tekma, sa puno ritma i trke što je atipično za našu ligu. Teren također odličan, Željo zasluženo imali smo i bolje prilike iako je Široki većim dijelom tekme napadao dok je Željo igrao na kontre.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Svaka ti cast na komentaru prijatelju!hskzmostar je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Napravili ljudi presedan.uNbx je napisao/la:Al zipa tamo zastava HOS-a, ako dobro vidim. A pored slike tipova koji su taj isti HOS likvidirali.Pametnice škripari.
![]()
- Evolve
- Kontakt:
Majmune jedan usta ti se poserem jesi čuo kretenu izrode pizda ti materina jesi čuo. Ti ćeš meni govorit da sam ja najveće zlo, šta ti znaš o meni, ništa! Nikad ovdje nisam nikog izvrjeđao ali ti zaslužuješ svaku ovu riječ majmune jedan!hskzmostar je napisao/la:
najvece zlo hrvatskog naroda jeste Siroki ,nazalost!
NK Široki Brijeg
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemojte braco,nasi smoEvolve je napisao/la:Majmune jedan usta ti se poserem jesi čuo kretenu izrode pizda ti materina jesi čuo. Ti ćeš meni govorit da sam ja najveće zlo, šta ti znaš o meni, ništa! Nikad ovdje nisam nikog izvrjeđao ali ti zaslužuješ svaku ovu riječ majmune jedan!hskzmostar je napisao/la:

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Evolve je napisao/la:Majmune jedan usta ti se poserem jesi čuo kretenu izrode pizda ti materina jesi čuo. Ti ćeš meni govorit da sam ja najveće zlo, šta ti znaš o meni, ništa! Nikad ovdje nisam nikog izvrjeđao ali ti zaslužuješ svaku ovu riječ majmune jedan!hskzmostar je napisao/la:

Evolve je napisao/la:Majmune jedan usta ti se poserem jesi čuo kretenu izrode pizda ti materina jesi čuo. Ti ćeš meni govorit da sam ja najveće zlo, šta ti znaš o meni, ništa! Nikad ovdje nisam nikog izvrjeđao ali ti zaslužuješ svaku ovu riječ majmune jedan!hskzmostar je napisao/la:
Kompleksaš mostarskiEvolve je napisao/la:Majmune jedan usta ti se poserem jesi čuo kretenu izrode pizda ti materina jesi čuo. Ti ćeš meni govorit da sam ja najveće zlo, šta ti znaš o meni, ništa! Nikad ovdje nisam nikog izvrjeđao ali ti zaslužuješ svaku ovu riječ majmune jedan!hskzmostar je napisao/la:
audere est facere!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Smirite strasti! Na bilo kojem forumu "svaka budala" može napraviti svoj profili, potpisati se tako i ovako, pisati ovo i ono, nema potrebe na svako tipkanje gluposti davati komentare! Ništa preko noći nemože doći! Ako je čovjek bolestan treba vremena da se izlječi, svaki "ljubavni krah" je bolan, a ljudi očekuj tek tako da će proći memorije nesretnih 90ih. Nema toga tko nije patio! Treba smiriti strasti, rekli bi naši stari, "Vrime svaku ranu liči"!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Smiri se, popij nešto.Evolve je napisao/la:Majmune jedan usta ti se poserem jesi čuo kretenu izrode pizda ti materina jesi čuo. Ti ćeš meni govorit da sam ja najveće zlo, šta ti znaš o meni, ništa! Nikad ovdje nisam nikog izvrjeđao ali ti zaslužuješ svaku ovu riječ majmune jedan!hskzmostar je napisao/la:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- hskzmostar
- Kontakt:
Tako misle i ljubusaci,livnjaci,posusaci i mostarci ...vise generala a da nisu iz sela otisli nema niti Amerika nesto kao Skripari i gostovanja.Evolve je napisao/la:Majmune jedan usta ti se poserem jesi čuo kretenu izrode pizda ti materina jesi čuo. Ti ćeš meni govorit da sam ja najveće zlo, šta ti znaš o meni, ništa! Nikad ovdje nisam nikog izvrjeđao ali ti zaslužuješ svaku ovu riječ majmune jedan!hskzmostar je napisao/la:
Jedino mjesto koje je na laznom patriotizmu se obogatilo i napredovalo na kradji po Mostaru sa tipovima kao Tuta i slicni!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Ne misle. Misliš ti papčino raspala.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Natabaše momka ko idoli im HOS-ovce, a za 20 godina će citirat lika i govorit da je ponos Hrvata.
To je taj moždani krajolik pseudohercegovaca.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ne želim politiku miješati u tu priču ali ta kontradiktornost nije svojstvena samo Hrvatima, nego i ostalim narodima. Nema tu ništa tako strašno.uNbx je napisao/la:Al zipa tamo zastava HOS-a, ako dobro vidim. A pored slike tipova koji su taj isti HOS likvidirali.Pametnice škripari.
Ovdje su problem slike pravomoćno osuđenih zločinaca pred MKSJ-ok.
Hehe kretenu ponjake ti se u usta.hskzmostar je napisao/la:Tako misle i ljubusaci,livnjaci,posusaci i mostarci ...vise generala a da nisu iz sela otisli nema niti Amerika nesto kao Skripari i gostovanja.Evolve je napisao/la:Majmune jedan usta ti se poserem jesi čuo kretenu izrode pizda ti materina jesi čuo. Ti ćeš meni govorit da sam ja najveće zlo, šta ti znaš o meni, ništa! Nikad ovdje nisam nikog izvrjeđao ali ti zaslužuješ svaku ovu riječ majmune jedan!hskzmostar je napisao/la:
Jedino mjesto koje je na laznom patriotizmu se obogatilo i napredovalo na kradji po Mostaru sa tipovima kao Tuta i slicni!
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje