NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Android » 30 nov 2017, 19:26

samoposmatram je napisao/la:Pozdrav

Samo da vam prenesem da ovaj Harden123 nema veze sa FK Zeljeznicar. Na nasoj temi je nepoznat. Ovdje je cisto iz mrznje prema vama.
Harden123 imas jedno nabijanje od mene na *.
Ma.znamo i mi da nema, cestitke jos jednom
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Harden123
Kontakt:

Post Postao/la Harden123 » 30 nov 2017, 19:26

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Harden123
Kontakt:

Post Postao/la Harden123 » 30 nov 2017, 19:30

Android je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Pozdrav

Samo da vam prenesem da ovaj Harden123 nema veze sa FK Zeljeznicar. Na nasoj temi je nepoznat. Ovdje je cisto iz mrznje prema vama.
Harden123 imas jedno nabijanje od mene na *.
Ma.znamo i mi da nema, cestitke jos jednom
de si ti samoposmatram u nedelju kad svi kisnemo, jesil pobjego u ponedeljak sa posla ili iz skole da gledas svog zelju, jesi al u kurcu, to ti nesta fin se pravis prema ovim uhljupima, cujes li ti povike sa njihovih tribina, **** se fini navijaci.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 30 nov 2017, 19:33

Evolve je napisao/la:Cestitke Zeljeznicaru, zasluzena pobjeda.
Hvala, ipak ima neko realan i kod vas.

Pozdrav za pjevaca96 avatar i potpis samo za tebe druze 60% spreman :D
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 30 nov 2017, 19:36

Čestitke Želji na pobjedi u 2 pol. su bili bolji i zasluženo slavili. Mi svoje prilike nismo iskoristili, idemo dalje u ned probati slaviti pa onda u sri kako bude. Imamo aktivan rezultat ništa još nije izgubljeno!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 30 nov 2017, 19:36

Trolovi pokupite se, Alijin trg u Međugorju čeka. Još kiša. Pripremite kabanice, lopate, škare.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 30 nov 2017, 19:39

@Ustanik naravno da nije gotovo, vi ste prvi na tabeli i s razlogom ste preuzeli ulogu favorita. Nista nije gotovo naravno.

@pero miran malisa ne znam zasto se tako ponasas, nije fino.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 30 nov 2017, 20:09

Bilo bi dobro da se admin malo "probudi" ... ok ovaj lik ima svoj stav, al ne moraš silovati temu glupostima i čekati kao malo dijete da ti neko odgovori!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 30 nov 2017, 20:12

Nije nama ovo bitno toliko. Nedjelja je bitna. Vidilo se to i po sastavu koji je Sablic izveo. Mogao je biti i bolji rezultat ali sta je tu je. Zeljo sretnije i spretnije. Cestitam.

Za ovog duroka Hardena :bih: hehe kakav pacenik.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 30 nov 2017, 20:23

Momci cini mi se da sam opet fasovo ljiljane. Eto trudit cu se ne pisati ako naši ne okrenu na Grbavici.
Zeljo spretno i sretno do pobjede. Cestitam i njima
EKONNP

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 30 nov 2017, 20:24

I dajte ne pusite provokacije ovog jadnog trolla. Kad mu prestanete odgovarati,on nece vise pisati
EKONNP

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 30 nov 2017, 20:29

Momcima se nema sta progovorit, zalaganje na nivou, falila nam je završnica i uvjeren sam da je Cabraja bio da bi ovo dobili i to u hendikepu. Wagi ne moze vise na onom nivou na kojem je bio do ove godine, mozda bi bolje bilo da je Baraban poceo, a Waga usao oko 70e minute. Basa najlošiji na terenu, ne znam sta mu je, los u duelu, krivo stajao, krivo dodavao, previse drzao loptu u nogama, ugl los je stvarno bio, nadam se da će se vratit Dino za nedjelju, ako ne malom Juricu dat sansu obavezno.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 30 nov 2017, 21:16

Steta za poraz,al on je i realan bio. Zeljo je danas bio bolji mi nismo imali ideju,u 1.pol smo imali loptu, nesto isceprkali preko Wagnera al slabo.
Previse su nam nedostajala cetiri krucijalna igraca na svakoj poziciji(Bilobrk,Cabraja i oba Corica) momci su se borili ali Zeljo je danas bio bolji. Nista jos nije izgubljeno glavu gore bitnije je da uzmemo 3 boda u nedjelju i odvojimo se od njih pa u srijedu sta napravimo. Ipak,prioritet je prvenstvo nismo ga uzeli 12 godina red je na nas :)
Moram pohvaliti Zlomislica koji je imao 3 fine obrane,nisam vidio dobro kako je gol primio al sve u svemu dobro je odradio vatreno krstenje. Glavu gore,napuniti sjever i jug u nedjelju! Samo Siroki.
Samo jedno ime

sretan123
Kontakt:

Post Postao/la sretan123 » 30 nov 2017, 22:11

Šta je s Dinom, hoćel bit spreman za nedjelju, kakva je ozlijeda u pitanju? Velik udarac ako se i on ozlijedi na duži period

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 30 nov 2017, 22:13

Zamislite samo da svaku utakmici onako grmi. Ja sam uvjeren da je to moguce. Pa tresao se stadion. Ne moraju uvijek pjesme biti domoljubnog karaktera da se sve ori.

O utakmici,Zloma debi iz snova,sve čestitke mali.
Fale nam Ćorići i Dejo puno.
Neće ovo na dobro ako se bar Corici ne vrate brzo. Ugušili nam svu kreativnost u igri i zatvorili Luku. Ali dobro,mora se nekad i izgubit,šta je tu je. Ne može se ništa zamjeriti momcima
EKONNP

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 30 nov 2017, 22:14

I da,@penke,šta je s Matićem,izašao je šepajući?
Baši otkaz na zimu
EKONNP

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 30 nov 2017, 22:30

skripar96 je napisao/la:I da,@penke,šta je s Matićem,izašao je šepajući?
Baši otkaz na zimu
Ne znam sta je s Maticem vidit cemo ujutro,Dino prepone nakon onog laznjaka pa proklizao..
Baši se nema sta reci na borbenosti al decko nije kvalitet za Siroki trudi se al nije to to..
Samo jedno ime

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la skripar96 » 30 nov 2017, 22:32

penke je napisao/la:
Baši otkaz na zimu
Ne znam sta je s Maticem vidit cemo ujutro,Dino prepone nakon onog laznjaka pa proklizao..
Baši se nema sta reci na borbenosti al decko nije kvalitet za Siroki trudi se al nije to to..
Super se on trudi,ali decko u 60oj minuti ne može disati,seta po terenu. Ko da kondicijskog treninga odavno vidio nije
EKONNP

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 30 nov 2017, 22:33

skripar96 je napisao/la:
penke je napisao/la:
Baši otkaz na zimu
Super se on trudi,ali decko u 60oj minuti ne može disati,seta po terenu. Ko da kondicijskog treninga odavno vidio nije
Slazem se,vukao se u kontrama
Zadnja izmjena: penke, dana/u 30 nov 2017, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Samo jedno ime

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 30 nov 2017, 22:37

96BadBoy je napisao/la:Samo jedno ime Široki.
Nista jos nije gotovo,ima se jos za igrati,ja vjerujem u prolaz.
Kako sjever grmi kada pjevamo svi u glas [emoji144]
A vi dušmani možete nam ga lagano popušiti,meni prvom pa svima ostalima.
Živjela Hrvatska republika Herceg Bosna.
Zovi samo zovi.
Kako su nas cekali na nož,al nećete...
Dostojanstveno i ponosno prije svega.
Sportsport samo čeka nešto da objavi. Odmah na početku kad su se zakačili igraci već počeli pisat članak o nacionalizmu,pa kad su skontali da će sve ostati na 3 upaljača na terenu onda izbacili clickbait o "tenzijama".
A o najšugavijem portalu BiH zvanom sportske ba necu ni pricati. Ti su nam zamjerili i zovi,samo zovi.
Šta se sve radi za koji klik....
EKONNP

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.