Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

SemPer_fi
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la SemPer_fi » 07 sep 2010, 23:36

Fudo je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:Po meni je momak ostavio srce na terenu, vracao se pokusavo nesto, nazalost ne polazimu za rukom al ono zalagnje nemozes da ne vidis...Pjanic, Dzeko i Miske su stvarno lose odigrali trebalo je na poluvremenu mjenjat nekog od njih !!
Da nije trco i to po terenu jes, al ovo nije atletika, moras znati i sa loptom pogotovo na njegovoj poziciji! Ako je samo do trccanja onda ubaciti jednog maratonca ba ili 11 maratonaca!! Od 17 lopti on na svakoj tekmi repke izgubi skoro svih ti 17!
Ljudi pa budite realni u defanzivi je pomagao kao i Rahimic pogledajte utakmicu (pokusajte bez emoocija) vidjet cete da je momak dobro odigaro...Kamo srece da je Susic ostavio njega a uveo Zeca mjesto Dzeke ,, tu bi bio lom i bio bi bar jedan bod nas !!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 sep 2010, 23:37

Odigro koliko je mogao bar se borio i trcao za razliku od nekih : 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 07 sep 2010, 23:37

imamo bolje! nikako nije trebao on igrat, bolje da je uveo Hrgovica koji vez 5 godina nema klub, nek ovog kloca
Da nije igrao, velika vecina bi ovdje krivicu poraza trazila u neigranju Ibisevica.
Sad sta bi bilo kad bi bilo da nije igrao?
Hrgovic je eto alternacija koja bi zadovoljila apetite svakog navijaca.[/quote]
koliko je Ibisevic, losh bolje je da je igrao naconalista Hrogvic! pa bolan imamo Stilica, jahica, vladavica, Medunjanina! on stavlja Ibisevica! nema sta igracina!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 07 sep 2010, 23:37

Principatus je napisao/la:Poklopi se. Ne moram od poluobrazovanih da slusam tako nesto, idi na stadion, zvizdi nasim igracima i bacaj petarde sa onom stokom. ;)
Potpis. Nevrijedi raspravljati sa maloumnicima kao sto su oni sto su na tribinama bili. Evo ovde kod nas neki likovi sa vuvuzelama prije tekme navijaju. Koji kreteni. Tako ti je danas ljudi koji pojma nemaju o fudbalu prate fudbal i idu na stadion. Bosanci su najveci cigani na svijetu.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 07 sep 2010, 23:39

SemPer_fi je napisao/la:
Fudo je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:Po meni je momak ostavio srce na terenu, vracao se pokusavo nesto, nazalost ne polazimu za rukom al ono zalagnje nemozes da ne vidis...Pjanic, Dzeko i Miske su stvarno lose odigrali trebalo je na poluvremenu mjenjat nekog od njih !!
Da nije trco i to po terenu jes, al ovo nije atletika, moras znati i sa loptom pogotovo na njegovoj poziciji! Ako je samo do trccanja onda ubaciti jednog maratonca ba ili 11 maratonaca!! Od 17 lopti on na svakoj tekmi repke izgubi skoro svih ti 17!
Ljudi pa budite realni u defanzivi je pomagao kao i Rahimic pogledajte utakmicu (pokusajte bez emoocija) vidjet cete da je momak dobro odigaro...Kamo srece da je Susic ostavio njega a uveo Zeca mjesto Dzeke ,, tu bi bio lom i bio bi bar jedan bod nas !!
Bez lopte je odigrao za 3 od pet, s loptom OO..pa on nezna d ustopa loptu ba...pogledaj ti snimak, vidi od koliko primljenih lopti "ako je primi" i to nezna nekad, je on izgubio.!!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 07 sep 2010, 23:41

po meni bi ga (bez zajebancije) trebalo isprobat u odbrani, fakat je gino večeras, vraćo se, uzimo lopte, pravio pametne prekršaje, al kad je učinak u napadu u pitanju... predaj najbližem do sebe i dobar si.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 07 sep 2010, 23:42

@FUDO!!
ZATO JE PRETRCAO VISE NEGO I JEDAN SETAC U NASOJ REPKI dragi Fudo. Ako nekoga mrzis onda budi realan,a ako mislis da si neka igracina bujrum na termin da te preslusam :mrgreen:

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 07 sep 2010, 23:44

Necromacer je napisao/la:@FUDO!!
ZATO JE PRETRCAO VISE NEGO I JEDAN SETAC U NASOJ REPKI dragi Fudo. Ako nekoga mrzis onda budi realan,a ako mislis da si neka igracina bujrum na termin da te preslusam :mrgreen:
Ti stvarno necitas sta ja pisem, gdje sam ja rekao de nije trcao???????? Ja kazem da sigurno jes trcao najvise, al nije ovo maraton!!! Pa covjek nema pojma s loptom! Ok dosta je veceras losih bilo al on je odavno los i opet se forsira, nedaje se sansa drugima!!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2010, 23:47

Necromacer je napisao/la:@FUDO!!
Nije vise pretrcao od Hasagica ali jeste od Dzeke :mrgreen:
Za mokrog strika svi kompletno pa i mi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2010, 23:48

aris je napisao/la: koliko je Ibisevic, losh bolje je da je igrao naconalista Hrogvic! pa bolan imamo Stilica, jahica, vladavica, Medunjanina! on stavlja Ibisevica! nema sta igracina!
Stilic je i donekle dostojna zamjena, ali ni njemu to nije prirodna pozicija. Vjeruj mi da bi se snasao gore nego Ibisevic.
Jahic???? Mnogo upitnika. Taj se smatra polivalentnim igracem, ali nije dostojan jednom krilu.
Vladavic, u posljednjih nekoliko utakmica nije ni blizu spiska od 25 igraca. Momak je totalno izgubljen u Red Bulu. Prelazak u Zilinu mozda donese pomak, ali do tada cemo jos gledati Vedu.
I na kraju Medunjanin. Miske je brzi od njega, a onda znas kako bi se snasao na toj poziciji.

Necu se vise raspravljati, jer cemo i jedan i drugi pobijati misljenja i nikada necemo uspostaviti kompromis.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 07 sep 2010, 23:49

Za mene je on bezveze igrac i nikad ga nisam volio i kad je dao onih 18 golova za jednu polusezonu u Hoffenheimu.
Po meni je on davno ispucao kredit treba onog malog Seferovica zovnuti sto je u Fiorentini i Hajrovica u odbranu sto je presao u arsenal er smo suplji na sve strane i to vec odavno samo sto se je to veceras vidjelo pravo i fala Bogu sto nije igra Ribery, Evra inace bi bio totalni potop ...
Anti Nakarada

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 sep 2010, 23:50

Sušić će sjebat Ibisevića stavljajući ga na ove "čudne" pozicije na terenu,a ako je Vedo loše igrao,i treba da se pljuje po njemu,hajmo brate ljudi malo pljuvat po Pjaniću i Džeki,ipak su oni "zvijezdice" naše repke,a prnuli nisu
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 07 sep 2010, 23:52

Ibisevic nije igrac koji se uklapa u stil nase repke...ja to stalno govorim...dok ne buedmo imali krila adekvatnih (a nismo ih imali haman kroz historiju) nece se naigrati...Ovaj potez Susica je nesto slicno kao da Pipa Inzaghia stavis na desno krilo...ili mozda hoce da Ibisevic glumi Kuyta...nesto jeste 100% :mrgreen:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 sep 2010, 23:53

Ibisevic poslije danasnje tekme moze da ide uzdignutog cela. Momak je danas igrao srcem u svakom stadiu igre stao na crtu Francuzima. Fascinirao me svojim defanzivnim ucinkom , to mu je prema Susicu bio zadatak danas.
Svojim trcanjem je prekidao Francuske kontre i pametnim prekrsajima sjeckao igru Francuza.
Sve vise cjenim njega i Salihovica , momci umiru za ovu repku. U fazi napada je trazio loptu i otkrivao se , mada je pocesto i prvio greske. Ali po meni bolje to nego se supacki kriti kao Dzeko i cekati sve na gotovo.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 07 sep 2010, 23:57

Ne mogu vjerovat kako neko može šta prigovoriti Vedi danas. Svaka čast momku, zaista je ostavio srce na terenu, za mene i naš ponajbolji igrač danas. Tako se igra za domovinu.

Samo ne razumijem zašto ga je Sušić vadio van.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2010, 00:00

kimbo je napisao/la:Ibisevic poslije danasnje tekme moze da ide uzdignutog cela. Momak je danas igrao srcem u svakom stadiu igre stao na crtu Francuzima. Fascinirao me svojim defanzivnim ucinkom , to mu je prema Susicu bio zadatak danas.
Svojim trcanjem je prekidao Francuske kontre i pametnim prekrsajima sjeckao igru Francuza.
Sve vise cjenim njega i Salihovica , momci umiru za ovu repku. U fazi napada je trazio loptu i otkrivao se , mada je pocesto i prvio greske. Ali po meni bolje to nego se supacki kriti kao Dzeko i cekati sve na gotovo.
Kimbo, polako me plasis. U ovoj sedmici vec 2. put smo istog misljena. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 08 sep 2010, 00:04

Ne mogu da shvatim ovo pljuvanje po Ibisevicu. Ovi bubuljicari ne razumiju da covjek realno nije igrao u napadu danas vec je imao neku X poziciju u timu koju nije haman igrao nikada ni na terminu za mali fudbal. Ono sto su Ibisevic, Lulic, Spahic i u neku ruku i Rahimic pokazali se zove BORBA za dres. Ibisevic se danas trudio svim silama da odradi onoliko koliko je mogao, a za poziciju koju je igrao je i to sasvim dobro bilo u odnosu na one koji nisu pomakli s mjesta. Njemu svaka cast a pojedince je trebalo natjerati da trce krugove nakon utakmice.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 08 sep 2010, 00:05

Ovog momka se ne smije mnogo kuditi za vecerasnji ucinak.Igrao je poziciju,ajmo reci sasvim nepoznatu za njega,gdje je trebalo letati vise nego igdje.Vidilo se da je covjek bio vise zaduzen za defanzivu nego za ofanzivu sto je i dobro odradio.U napadu je vcrs pravio greske,vise prilikom predaje lopte,jer prave sanse nije ni imao,jer je igrao daleko daleko od gola.naravno to sve zahvaljujuci nasem vrlom strucnjaku na klupi.
Sve u svemu,nisam nezadovoljan,i razlog sto on nema golova,potrazite u susicevoj taktici... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 08 sep 2010, 00:45

Vedo odličan u defanzivi, kao što sam i predvidio....Borbenost kao i obično na nivou, i za to treba čestitati...S druge strane dosta loš u napadu, pogotovo me razočarao u skok igri protiv Clichya, tu sam očekivao više :(
Der Mann für die entscheidenden Tore.

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 08 sep 2010, 00:55

kimbo je napisao/la:Ibisevic poslije danasnje tekme moze da ide uzdignutog cela. Momak je danas igrao srcem u svakom stadiu igre stao na crtu Francuzima. Fascinirao me svojim defanzivnim ucinkom , to mu je prema Susicu bio zadatak danas.
ako nista upravu si za ovo da se otkrivao... al brate nije on za krila, lopta se odbija kao od stablo...
trebalo je dzeku izbacit a njega na poziciju dzeke...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 21 gost.