Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Nemojte se bezze sekirat, lijepo bi bilo da smo se naigrali sa Francuskom, ali realno nismo mi taj nivo fudbala. Realno trebamo ganjati ove ostale, Bjelorusija je nas najveci protivnik, u nasoj klasi.
. . .
Pape i ovi oko njega nemaju pojma sto jes jes.
Navijaci isto nemaju pojma.
. . .
. . .
Pape i ovi oko njega nemaju pojma sto jes jes.
Navijaci isto nemaju pojma.
. . .
cole druze, pa vidi ostale drzavne sportove kako su regulisani,
zato sto su manje eksponirani i rade odlicno u odnosu na fudbalski savez
a sve tri strane imaju interes da uniste fudbal u ovoj zemlji
e o ovome ja stalno govorim, ali to izgleda niko ne 'ebe ni 1%. barem nije do veceras.majestic24 je napisao/la:vs Gana - 3 prilike za gol
vs Svedska - 2 suta na gol
vs Njemacka - 1 sut na gol
vs Qatar - 1 sut na gol
vs Luxemburg - 5 suteva na gol
vs Francuska - 1 sut na gol
Za zatvora dusu dao ... !!!

-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
znaci ime pjesme sve govori,samo umjesto zaljubljenih ubacite "dobre igrace"!
MOM PRIJATELJU ĆIRI!
znaci ime pjesme sve govori,samo umjesto zaljubljenih ubacite "dobre igrace"!
MOM PRIJATELJU ĆIRI!
-
- Kontakt:
Cojek' nema pojima kao trener to je i dokazao trenirajuci ekipe po turskoj koje su vecinom zavrsavale u drugoj ligi ...
A kao igrac skidam mu kapu i zato treba da ode jer ce sebi samo ukaljati ime ...
A kao igrac skidam mu kapu i zato treba da ode jer ce sebi samo ukaljati ime ...
Anti Nakarada
ovi svi momci znaju igrati lopte nama treba trener koji ce ih motivirati dati im krila...a šta ce ovar parižanim iz nebile , vranduka odakle li je već...
Vrhunski sport u BiH ne postoji! Ono sto rukometni savez radi izgleda da ce nekada izaci na dobro, sve drugo je NULA (fudbal, odbojka, rukomet, tenis, plivanje, skijanje...). Sedeca odbojka i malo karatea, ali to nije o cemu pisem.K.R.C je napisao/la:cole druze, pa vidi ostale drzavne sportove kako su regulisani,
Drzavno uredjenje cuva vrh saveza, jer oni su svesni dok se drzava ne uredi da i oni nemaju potrebe za boljim. Sto bi fudbalski savez funkcionisao bolje od predsednistva, vjeca ministara, okruga, vatrogasaca, policije...sto?! Zasto da oni budu prvi koji ce napraviti iskoraku u lepsem reprezentovanju ove (namucene) zemlje... nisu ludi!
vejza_ je napisao/la:ovi svi momci znaju igrati lopte nama treba trener koji ce ih motivirati dati im krila...a šta ce ovar parižanim iz nebile , vranduka odakle li je već...
Zaavidovica xD..
JEDNOSTAVNO PAPE ODLAZI I POSTEDI OVAJ NAROD SVOJE TAKTIKE!!
Hala Madrid!
Ljudi moji kad cete vise shvatiti. Nije Safet kriv. MI smo krivi. MI smo jedna posjecna repka i to je to. Mi nismo repka za velikih tekmi, niti imamo igrace za tekve tekme. Mi smo u rangu Belgije, Turske, Slovacke itd. To je plafon. Kratko jasno.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ae spavanac, sta buncas?Adinjo je napisao/la:Ljudi moji kad cete vise shvatiti. Nije Safet kriv. MI smo krivi. MI smo jedna posjecna repka i to je to. Mi nismo repka za velikih tekmi, niti imamo igrace za tekve tekme. Mi smo u rangu Belgije, Turske, Slovacke itd. To je plafon. Kratko jasno.

mandraX je napisao/la:ae spavanac, sta buncas?Adinjo je napisao/la:Ljudi moji kad cete vise shvatiti. Nije Safet kriv. MI smo krivi. MI smo jedna posjecna repka i to je to. Mi nismo repka za velikih tekmi, niti imamo igrace za tekve tekme. Mi smo u rangu Belgije, Turske, Slovacke itd. To je plafon. Kratko jasno.
Ne mlati zivota ti!!
Sve se vidi i vidjelo. Isti scenario se vrti godinama. Koga si to pobjedio od velikih ovih 18 godina?? Po koji bljesak i to je to.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Slazem seAdinjo je napisao/la:Ljudi moji kad cete vise shvatiti. Nije Safet kriv. MI smo krivi. MI smo jedna posjecna repka i to je to. Mi nismo repka za velikih tekmi, niti imamo igrace za tekve tekme. Mi smo u rangu Belgije, Turske, Slovacke itd. To je plafon. Kratko jasno.

a djaba vecina misli da je samo do Safeta a zapravo je 90% do botova na terenu

Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 07 sep 2010, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Pape bi bas trebao da se uhvati noge.Adinjo je napisao/la:Ljudi moji kad cete vise shvatiti. Nije Safet kriv. MI smo krivi. MI smo jedna posjecna repka i to je to. Mi nismo repka za velikih tekmi, niti imamo igrace za tekve tekme. Mi smo u rangu Belgije, Turske, Slovacke itd. To je plafon. Kratko jasno.
I onda da vidimo kao prvo,koju bi ''budalu'' nasli da radi,za onoliko koliko Capello dobije za mali odmor.
Drugo mi od reprezenativaca imamo jednog u LP i par u euro ligi.ostalo ni na mapi ih.
Na osnovu cega pitu praviti kad cestito ni go-vana nema a kamoli nesto drugo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- kupus army
- Kontakt:
SVAKA CAST ZA POST,UZEO SI MI RIJEC IZ USTA.Pa nas je Turska ubila u Zenici,Spanija nam pet komada dala s drugom ekipom,Belgiju u raspadu jedva u zenici dobili..Da se razumijemo nisam za Safeta,al brate nisam ni za klovna Ciru.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
potpis stvarno je vrijeme da shvatimo da smo mi prosjecna repka i da se i tako postavimo a ne mi imamo igrace vrh al rezultata ni na mapi jednostavno mi smo prosjecna repka ma koliko mi pokusavali zavaravati sebe da smo jaki realno nismoAdinjo je napisao/la:Ljudi moji kad cete vise shvatiti. Nije Safet kriv. MI smo krivi. MI smo jedna posjecna repka i to je to. Mi nismo repka za velikih tekmi, niti imamo igrace za tekve tekme. Mi smo u rangu Belgije, Turske, Slovacke itd. To je plafon. Kratko jasno.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
treba jos jednom odati priznanje nasem selektoru PapeKu na dobroj postavci igre, izabarao je i postavio pobjedicku taktiku koja je toliko dobro djelovala protiv Njemacke,Svedske pa cak i Katara koje smo inace demolirali i nadigrali u svakom aspektu...
Ibisevic se ponovno pokazao kao pun pogodak na krilu kao i Pjanic i Misimovic zajedno na sredini terena...za slijedecu utakmicu predlazem jednu rokadu koja bi rijesila sve nase probleme,a poznavajuci PapeKa moguce je i da je usvoji,a to je da Nadarevica prebaci u spic a Dzeku na stopera.To bi savrseno radilo,kao i Ibisevic na krilu...
Veceras nismo imali srece,nasa nesereca veceras se sastojala u tome sto nekad moras igrat i protiv ozbiljne reprezentacije,ne mozes uvijek protiv konobara ,ribara,gadjevinaca,bankara itd itd.
protiv Njemacke i Svedske su bili na odmoru,protiv Katara je sezona tek bila pocela,gdje su sad bili???
a igracima jedino porucit da se Francuska ne moze dobit sa 2 zuta kartona od kojih je jedan simuliranje.Ko pi.ke bjeze od njih po terenu
Ibisevic se ponovno pokazao kao pun pogodak na krilu kao i Pjanic i Misimovic zajedno na sredini terena...za slijedecu utakmicu predlazem jednu rokadu koja bi rijesila sve nase probleme,a poznavajuci PapeKa moguce je i da je usvoji,a to je da Nadarevica prebaci u spic a Dzeku na stopera.To bi savrseno radilo,kao i Ibisevic na krilu...
Veceras nismo imali srece,nasa nesereca veceras se sastojala u tome sto nekad moras igrat i protiv ozbiljne reprezentacije,ne mozes uvijek protiv konobara ,ribara,gadjevinaca,bankara itd itd.
protiv Njemacke i Svedske su bili na odmoru,protiv Katara je sezona tek bila pocela,gdje su sad bili???
a igracima jedino porucit da se Francuska ne moze dobit sa 2 zuta kartona od kojih je jedan simuliranje.Ko pi.ke bjeze od njih po terenu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
cole sve mi je jasno kao i svima o cemu se radi,
PODIJELI PA VLADAJ! neprevazidjena istina, koja jako dobro funkcionise na bilom kojem kontinentu
PODIJELI PA VLADAJ! neprevazidjena istina, koja jako dobro funkcionise na bilom kojem kontinentu
Molim te da se suzdrzavas od ovako perveznih analiza, bar veceras.Adinjo je napisao/la:Ljudi moji kad cete vise shvatiti. Nije Safet kriv. MI smo krivi. MI smo jedna posjecna repka i to je to. Mi nismo repka za velikih tekmi, niti imamo igrace za tekve tekme. Mi smo u rangu Belgije, Turske, Slovacke itd. To je plafon. Kratko jasno.
BiH nije u rangu Slovacke i Turske, oni su za klasu bolji timovi, ali da se sa njima igrati. BiH nema prosecan tim, vec vrlo dobar tim sa par izuzetnih pojedinaca! BiH tim ima problema u logistici i struci. Narod se prosto druzi sa igracima kada su na pripremama, kao da su njihovo vlasnistvo. Igraci nemaju nikakav mir, karantin je nepoznata rec kao faza pripreme pred utakmicu, novinari (narocito ss.ba) u svakom trenu dobiju interviju od igraca i strucnog staba, pa gde to ljudi moji ima, ni u Sri Lanki (inace, oni nemaju fud.tim). Prelistajte u zadnjih 8 dana na ss.ba koliko je video priloga bilo sa razno raznim igracima i trenerom, pa to je strasno. Znaci u repci ne postoji cvrsta ruka u rukovodjenju i samoj organizaciji!
Danas je bio kriv teren , treba nam par utakmica dok se naviknemo na Kosevo tamo negdje do predkraj kvalifikacija cemo se razigrati.
Samo nesto :
Par miliona Bosanaca , desetke miliona Francuza itd. gleda jedno 70 minuta razvaljivanje guzova i samo ceka kada ce pasti pobjednicki go. Bosanci cekaju da se nesto promijeni ili takticki ili igracki , Francuzi boga mole samo da se ovako nastavi i da daju go. Samo Susic mirno sjedi na klupi zadovoljan stanjem stvari....
Ali neka Pape jos nije pokazao sve svoje znanje maskenbal nastaje tek kada dodju utakmice protiv Rumunje, Albanije i Bjelorusije... To ce biti uzivanje za sve Papetoljubce

Samo nesto :
Par miliona Bosanaca , desetke miliona Francuza itd. gleda jedno 70 minuta razvaljivanje guzova i samo ceka kada ce pasti pobjednicki go. Bosanci cekaju da se nesto promijeni ili takticki ili igracki , Francuzi boga mole samo da se ovako nastavi i da daju go. Samo Susic mirno sjedi na klupi zadovoljan stanjem stvari....
Ali neka Pape jos nije pokazao sve svoje znanje maskenbal nastaje tek kada dodju utakmice protiv Rumunje, Albanije i Bjelorusije... To ce biti uzivanje za sve Papetoljubce

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.