sviunapad1010 je napisao/la:Izvještaj finansijski treba da podnesu to ih moramo natjerati ako treba. Izdvaja se para kao nikad do sada od grada i definitivno moraju podnijeti izvještaj gdje, sta, kako, kome...
Mislim da ćemo se pojačati iznad nasih očekivanja trenutnih na pauzi. Ne bi trebao biti zbog stanja na tabeli ovako optimista ali mi je osjećaj da će biti tako. Pojačanja i napad na kup na proljeće, a u ligi igrati kao listica prosle godine. Do kraja jesenjeg dijela jos 4 boda bilo bi lijepo, a moranje je Čelik dobiti pa sa granicarima opusteno možda bude i cijeli plijen. Mora nam se negdje i vratiti protiv Čelika i Krupe po 2:0 pa 2:2 mora i nama negdje tako da se vrati. Senco opet kazem rastjeraj te uhljebe oko sebe i deri dalje. Cicak i slicni samo su teg preCjedniku.
S obzirom da osvajanje kupa donosi evropu,preko 400 000 maraka,mozda i nekog sponzora,ja se slazem i da se zaduze do 150 000,da dovedu 3 vrsna igraca za nasu ligu,prava pojacanja,i idu na sve ili nista.......za taj dug,nikada ne bih prigovorio.........moramo imati cilj neki...Trofej donosi mnogo cega,pa i daje na tezini i mogucnosti da neki transfer napravimo......to je lancana reakcija,moramo rizikovati.Ali pametno odraditi....Vjerujem Celi........
Naravno,pod uvjetom da su do sada radili transparentno.........