Moze osvojimo kup, svi sretni i zadovoljni.SencoMujkanovic je napisao/la:Gdje ste pljuvaci, kad je Senco rekao da cemo Slogu ko plitak potok vi se smijete tu, mnogi od vas ce izvrsit samoubistvo na kraju sezone kad osvojimo KUP
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Od pocetka. Zivi bili pa me demantovo.ja bi volio da proigramo neg hljeba.jer je sloboda na prvom mjestu je bo sujetu.RollingPaper je napisao/la:Sari, tebi nije miriso Vlado nikako. Jel ti to ne miriše ni Petrovic?Sariel1987 je napisao/la:Ne lozite ljude dzaba supljom...ccc
Slavko radi sto masa hoce.
Al i ovaj je mutan.ista prica isti modus ko u zelji
-
- Kontakt:
Je bo te pljuvac. Kelja jedan.jes cuo.SencoMujkanovic je napisao/la:Gdje ste pljuvaci, kad je Senco rekao da cemo Slogu ko plitak potok vi se smijete tu, mnogi od vas ce izvrsit samoubistvo na kraju sezone kad osvojimo KUP
- Probisvjet
- Kontakt:
Ono Senco sto si radio do sada je zlo i naopako. Ono danas sto smo culi je OK i ako to ostavris svaka cast. Ako je dobro podrska, a ako ne valja kudjenje. Sve po zasugama. Pusti ba ziceranje i ono sto sam ti rekao treba malo i rizikovati jbg. Imas Celu i radi. Dobro ce se dobrim vratiti.SencoMujkanovic je napisao/la:Gdje ste pljuvaci, kad je Senco rekao da cemo Slogu ko plitak potok vi se smijete tu, mnogi od vas ce izvrsit samoubistvo na kraju sezone kad osvojimo KUP
A jesi li ti stvarno Senade?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
**** probisvjet ne vadi hahahahaha
- Probisvjet
- Kontakt:
Grahovca ne zaobilaziti, djecko ce to vratiti duplo.
Bravo za Grahovca, samo malo vise hrabrosti i bice jos skidanja dresa i trcanja prema zapadu! Podrska 100% . Kada je dobro dobro je!

Bravo za Grahovca, samo malo vise hrabrosti i bice jos skidanja dresa i trcanja prema zapadu! Podrska 100% . Kada je dobro dobro je!

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 01 dec 2017, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Eben probisvjet jos mu je i sufliro danas
Senco kad bi nam ligu prvaka doveo dzaba ti
Jer ne mozes i da hoces a nije da neces

-
- Kontakt:
Ma probisvjet mu je morao danas pokazivati sta se pise po forumu, kaze preCjednik ce se aktivnije ukljuciti u pracenje istog haahahaha
- Probisvjet
- Kontakt:
Sari brate moj mladi, treba podrzati nesto kada se hoce, a ne samo stihijski kako je bilo. Nadam se da je zavrsio sa mahalanjem, to sam mu fino rekao.Sariel1987 je napisao/la:Eben probisvjet jos mu je i sufliro danas![]()
Uzdat se u Celu i to je to.
Samo jaki igraci karakterom i fajteri. Mi smo Sloboda ba.

- Probisvjet
- Kontakt:
I jos predcednice vidimo se u Mejdanu. Castim pet sest cajeva ili koliko mozes popiti. Samo ne odustaj od ovoga sto ti je Celo kazao!
-
- Kontakt:
cajeve
Da ne znam

Da ne znam

Jbt, sta je ovo ovdje, sada svi veci komunisti od mene!?

#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
-
- Kontakt:
Ma Probisvjet nam dozivio prosvjetljenje od strane dragog nam preCjednika hahahaha
-
- Kontakt:
Garda konačno gdje treba biti, eno ga brani klub za koji navija tacnije za preCjednika svog.SmajilKaric je napisao/la:Garda na aparatima![]()
Senco dovodi pojacanja, osvaja se kup i postaje najuspjesniji preCjednik u Historiji
![]()
![]()
Senco ne odustaj sad daj da osvojimo kup nek dušmani crknu, a i mi ako koji srčani fasujemo hebaji ga. Sad ili nikad.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Jel odlučio prošetati Senco do haparata bankomata ili mu je jos zasiven džepSariel1987 je napisao/la:Ne lozite ljude dzaba supljom...ccc
Slavko radi sto masa hoce.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Pa ti haman ne znas da Čelo prvi odustaje ? Haman ti taj caj tanak bioProbisvjet je napisao/la:I jos predcednice vidimo se u Mejdanu. Castim pet sest cajeva ili koliko mozes popiti. Samo ne odustaj od ovoga sto ti je Celo kazao!
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
sta je bilo Karicu, ne svidjaju ti se dobre vijesti :kafa:
- Probisvjet
- Kontakt:
Pogodite ko je slijedeci.

-
- Kontakt:
ako ovako places onda oradagaProbisvjet je napisao/la:Pogodite ko je slijedeci.![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Cickovo uljeProbisvjet je napisao/la:Pogodite ko je slijedeci.![]()
![]()
![]()

Sa Sencom nema labavo.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.