Nisam baš siguran da ligu atraktivnijom čini konstantno trejdovanje bez puno smisla.Tracy3McGrady je napisao/la:Nisi trebao, sve što čini ligu aktivnijom je dobrodošlo. Treba se ostaviti mogućnost da se kroz cijelu sezonu može raditi na svoji ekipi. Nekad ti se npr. Igrac povrijedi koji ti donosi neku kategoriju i ti odlučiš da mjenjaš način sastavljanja ekipe i tu treba da imaš odriješene ruke. Evo ja sam čini mi se do sada već 7 trejdova napravio i još nije kraj, jer imam igrača koji mi nas ne treba u ekipi a vrijedi puno i kroz par trejdova ću dobiti željenog igrača. Jer puno mi da ga dam za togvigraca kojeg Želim, i tako moram više trejdova napraviti kako bi se osjećao zadovoljnim.jose je napisao/la:Ograničio sam broj trejdova u toku sezone na 10 (po ekipi), s obzirom da se jedan član bavi trejdovanjem bez ikakvog smisla (neki igrači dobijeni u trejdu ne izdrže ni par dana u rosteru).
Mislim da je 10 trejdova u 20 sedmica sasvim dovoljno da se iskristališe "pobjednički" sastav, a sve ostalo je pretjerivanje.
Uostalom, ako primjetis da trejd nema ama baš nikakve veze onda slobodno ga poništi, zato i jesu tu komesari.
Penny Hardaway #1
Osim toga, downtown šalje svaki dan po nekoliko requesta svim timovima (znam da sam mu jednom htio poslati kontraponudu, pa mi igrica odgovorila da mu ne mogu poslati request jer ima max. broj zahtjeva za trade).
Uglavnom, iskoristio sam moje komesarsko pravo da ograničim broj trejdova.
Ako na ovoj temi 8 ljudi (većina od 14) bude napisalo da želi da se to pravilo ukine, onda ću ga ukinuti.