Ove sezone vidim Želju kao prvaka...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
3 kluba "isto" bodova, 2 zaostaju 5-6 bodova, kakav krkljanac
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Uključit će se Sarajevo sigurno. Moj tip je da će borbu vpdoti Zrinjski i Sarajevo. Široki hendikepiran ozljedom Čabrajemarconato je napisao/la:3 kluba "isto" bodova, 2 zaostaju 5-6 bodova, kakav krkljanac![]()
EKONNP
Šta je sa Bašom? Zar nije on veliko pojačanjeskripar96 je napisao/la:Uključit će se Sarajevo sigurno. Moj tip je da će borbu vpdoti Zrinjski i Sarajevo. Široki hendikepiran ozljedom Čabrajemarconato je napisao/la:3 kluba "isto" bodova, 2 zaostaju 5-6 bodova, kakav krkljanac![]()
-
belosevic28
- Kontakt:
Kod nas je krkljanac u svakom smislu te rijeci haha Bit ce zanimljivo do kraja, nema sumnje...marconato je napisao/la:3 kluba "isto" bodova, 2 zaostaju 5-6 bodova, kakav krkljanac![]()
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Zar ne vidiš da spamaš temu glupostimamarconato je napisao/la:3 kluba "isto" bodova, 2 zaostaju 5-6 bodova, kakav krkljanac![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Duboko se ispricavamRaonffa je napisao/la:Zar ne vidiš da spamaš temu glupostimamarconato je napisao/la:3 kluba "isto" bodova, 2 zaostaju 5-6 bodova, kakav krkljanac![]()
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nešto ko vaš ElsnerSemirSema je napisao/la:Šta je sa Bašom? Zar nije on veliko pojačanjeskripar96 je napisao/la:Uključit će se Sarajevo sigurno. Moj tip je da će borbu vpdoti Zrinjski i Sarajevo. Široki hendikepiran ozljedom Čabrajemarconato je napisao/la:3 kluba "isto" bodova, 2 zaostaju 5-6 bodova, kakav krkljanac![]()
Ove sezone vidim Želju kao prvaka...![]()
EKONNP
Nemoj da se ponovimarconato je napisao/la:Duboko se ispricavamRaonffa je napisao/la:Zar ne vidiš da spamaš temu glupostimamarconato je napisao/la:3 kluba "isto" bodova, 2 zaostaju 5-6 bodova, kakav krkljanac![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Tristan
- Kontakt:
Za koga navijas u PL ako nije tajna?Vucevich je napisao/la:.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Zasto pitas?Tristan je napisao/la:Za koga navijas u PL ako nije tajna?Vucevich je napisao/la:.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dejo je odlican igrac ali od jednog igraca ne zavisi ekipa, pogotovo ne u nasoj ligi kada su svi tu negdje. Prijelazni rok ce doprinijeti dosta klubovima isto tako.skripar96 je napisao/la:Uključit će se Sarajevo sigurno. Moj tip je da će borbu vpdoti Zrinjski i Sarajevo. Široki hendikepiran ozljedom Čabrajemarconato je napisao/la:3 kluba "isto" bodova, 2 zaostaju 5-6 bodova, kakav krkljanac![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
E kad je Aco sve lijepo pocistio sjetih se da sam ti zaboravio replicirati.MortemHz je napisao/la:Dejo je odlican igrac ali od jednog igraca ne zavisi ekipa, pogotovo ne u nasoj ligi kada su svi tu negdje. Prijelazni rok ce doprinijeti dosta klubovima isto tako.skripar96 je napisao/la:Uključit će se Sarajevo sigurno. Moj tip je da će borbu vpdoti Zrinjski i Sarajevo. Široki hendikepiran ozljedom Čabrajemarconato je napisao/la:3 kluba "isto" bodova, 2 zaostaju 5-6 bodova, kakav krkljanac![]()
Nije samo Cabraja ekipa naravno,ali ti je jedna od glavnih napadckih opcija. Vidio si jucer kako nas je Zeljo lako uzeo jer je Menalo bio jedini opasan. Njega ćope dvojica,vamo nema ni Dine Corica ni Cabraje,Baša opasan ko bubamara. I stalno nam je falilo malo do gola. I kad se istrošiš naravno da će te protivnik kazniti
EKONNP
Nisam mnogo gledao ligu ove godine zato što nas je kretnski savez "počastio" platformom, ukinuo nam arenu i sve to što se izdešavalo.
Ono malo što sam gledao ligu na bht i neki strimova platforme daleko najbolji fudbal Široki igra, zato i jesu prvi na tabeli.
I u kupu su bili bolji rival, ali eto dobije Željezničar.
Sablić ima potencijala, ako mu dovedu još 2-3 igrač, ako uopšte fali, mogao bi Široki biti šampion, možda, mimo očekivanja.
Lončar mi se sviđa kako igra.
Nije neka mudrost reći da je Vagnerovo prošlo, možda je od početka trebao Baraban ili neko tako krenuti.
Brži, pokretniji, da još više optereti odbranu Željezničara.
E da, nije baš da nekog zanima, ali svaki vikend odigram tiket bh lige, i ove sam. Potegao sam Široki 1, i Radnik 0-2, između ostalih
Ono malo što sam gledao ligu na bht i neki strimova platforme daleko najbolji fudbal Široki igra, zato i jesu prvi na tabeli.
I u kupu su bili bolji rival, ali eto dobije Željezničar.
Sablić ima potencijala, ako mu dovedu još 2-3 igrač, ako uopšte fali, mogao bi Široki biti šampion, možda, mimo očekivanja.
Lončar mi se sviđa kako igra.
Nije neka mudrost reći da je Vagnerovo prošlo, možda je od početka trebao Baraban ili neko tako krenuti.
Brži, pokretniji, da još više optereti odbranu Željezničara.
E da, nije baš da nekog zanima, ali svaki vikend odigram tiket bh lige, i ove sam. Potegao sam Široki 1, i Radnik 0-2, između ostalih
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Dok me sevdah uhvatio da napišem još štogod
Nesrećni Željezničar je propustio finu priliku da malo odskoči od bh realnosti.
Oni su najviše igrača prodali, izbacili iz juniora, kapne gotovo svako ljeto od Džeke, Hasagića, itd, Misimović je dalko od nekog ko nema novca.
Napravili istok, ako jug dotjeraju imaće baš fine uslove, uz travu na terenu koja im je potrebna, bili bi baš pristojan klub.
Ne želim da ulazim što nsiu nastavili sa tradicijom ubacivanja klinaca, ali to im je velika mana.
Ako se ne varam to je poslije odlska Odovića prestalo. Onda su se počele bacati pare na matore igrače.
Sarajevo igra jako dobro, od dolaksa Musemića, ruku na srce imaju i više nego dobro ekipu, popunjenu svuda. Iz neke moje perspektive fali ima 1-2 igrača da baš budu beton. Ne znam kakva jeo no zajebancija bila sa Janjošem i Repuhom.
Za kraj bi ostavio Zrinjski. Neću biti naučnik ako kažem da mislim da će oni opet titulu osvojiti, tačnije odbraniit.
Uigran tim, jako dobar, upali su u krizu, ali sad imaju par kola da opet zasjednu na prvu poziciju, čini mi se da baš imaju lak raspored.
Nesrećni Željezničar je propustio finu priliku da malo odskoči od bh realnosti.
Oni su najviše igrača prodali, izbacili iz juniora, kapne gotovo svako ljeto od Džeke, Hasagića, itd, Misimović je dalko od nekog ko nema novca.
Napravili istok, ako jug dotjeraju imaće baš fine uslove, uz travu na terenu koja im je potrebna, bili bi baš pristojan klub.
Ne želim da ulazim što nsiu nastavili sa tradicijom ubacivanja klinaca, ali to im je velika mana.
Ako se ne varam to je poslije odlska Odovića prestalo. Onda su se počele bacati pare na matore igrače.
Sarajevo igra jako dobro, od dolaksa Musemića, ruku na srce imaju i više nego dobro ekipu, popunjenu svuda. Iz neke moje perspektive fali ima 1-2 igrača da baš budu beton. Ne znam kakva jeo no zajebancija bila sa Janjošem i Repuhom.
Za kraj bi ostavio Zrinjski. Neću biti naučnik ako kažem da mislim da će oni opet titulu osvojiti, tačnije odbraniit.
Uigran tim, jako dobar, upali su u krizu, ali sad imaju par kola da opet zasjednu na prvu poziciju, čini mi se da baš imaju lak raspored.
[/quote]
[/quote]
Haj ti vrati se ne gledanju lige, pojma nemaš.
Ja koristim ovu priliku da TV Kucama iz BiH yebem milu majku, kao i kabadahijama iz klubova svih premijerligasa.
Ja ljudi iskreno gorim i nadam se da cemo mi jednog dana imat dobru ligu, s tim dobru mislim na infrastrukturu, bez lobiranja u savezu povodom sudjenja, kao i gledljivu na tv ekranima, ako nista sa kvalitetnim streamovima.
Najvise zbog toga ispastaju nasi talenti na terenima, kojih nema malo (cijela BiH), mozda bi nas i regija malo drugacije gledala ?!
Znam da bi se nivo lige drasticno popravio kada bi se infrastruktura popravila, to je tako malo, a tako nedostizno... zalosno
Ja bih sad potpisao da nam svabe srede infrastrukturu pa nek kupe talente, kad mi sami ne znamo da cijenimo.
Pare od brazila da se dugorocno gledalo su se mogle tako iskoristiti, a zavrsile su bog zna gdje...
Kako niko dovoljno elokventan do sada nije poslao e mail, fax, pismo s dokazima sta se ovdje kod nas radi i kako se s novcem rasipa, ali na privatni kapital. Sramota.
Odo se bacit sa sestog
Ja ljudi iskreno gorim i nadam se da cemo mi jednog dana imat dobru ligu, s tim dobru mislim na infrastrukturu, bez lobiranja u savezu povodom sudjenja, kao i gledljivu na tv ekranima, ako nista sa kvalitetnim streamovima.
Najvise zbog toga ispastaju nasi talenti na terenima, kojih nema malo (cijela BiH), mozda bi nas i regija malo drugacije gledala ?!
Znam da bi se nivo lige drasticno popravio kada bi se infrastruktura popravila, to je tako malo, a tako nedostizno... zalosno
Ja bih sad potpisao da nam svabe srede infrastrukturu pa nek kupe talente, kad mi sami ne znamo da cijenimo.
Pare od brazila da se dugorocno gledalo su se mogle tako iskoristiti, a zavrsile su bog zna gdje...
Kako niko dovoljno elokventan do sada nije poslao e mail, fax, pismo s dokazima sta se ovdje kod nas radi i kako se s novcem rasipa, ali na privatni kapital. Sramota.
Odo se bacit sa sestog
Reci da se šališ.Riziko je napisao/la:I u kupu su bili bolji rival
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@Riziko
Ubio ih Željezničar nogama prijatelju, jesi siguran da si gledao utakmicu?
Ubio ih Željezničar nogama prijatelju, jesi siguran da si gledao utakmicu?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MocMahale444
Riziko je napisao/la:Dok me sevdah uhvatio
Sarajevo igra jako dobro, od dolaksa Musemića, ruku na srce imaju i više nego dobro ekipu, popunjenu svuda. Iz neke moje perspektive fali ima 1-2 igrača da baš budu beton.
To bi bilo to, sevdalija svaka ti cast
Sto napadate sevdaliju
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Što ih ubio majke vam? Čekali kontre i otrčali 2-3 iste.
Imao je i Široki svojih šansi.
Nisam rekao da je ih je Široki pregazio, ali da je bio bolji na terenu.
Imao je i Široki svojih šansi.
Nisam rekao da je ih je Široki pregazio, ali da je bio bolji na terenu.
[/quote]
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.