FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Znas onu poznatu forumsku "nije to isto...".katarakta je napisao/la:Djidic, Karic, Lakicevic, Haurdic, Fatic. Kako jetuzlak1987 je napisao/la:Ja sam na aparatima, prodase Ziljkica u Basel za 2 mil eura, a Kalezica u Dynamo Kiev za 4 mil eura.
Pardon razebase jedno 100 hiljada za nista. Od toga nista od sebe, treba samo glumiti znalca i trositi tudje pare.Ne stavljam se ni na jednu stranu, ali da te podsjetim. A Sloboda se zaduzila. Nekoliko miliona konvertibilnih maraka.

Sta kaze Probisvjet, koliko je on informisan Jaha ne ide, hhh. A inace smo vecinom ovdje informisani, al' u tukiju.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
jesmo li pobjedili? sudeci po komentarima sinoc ili danas se vazan susret odigrao koji je odredio buducnost naseg kluba.
Upoznajte i nas nijeme posmatrace, citatelje ovog foruma o cemu je rijec pa da i mi rahat sudjelujemo u psovanju onih drugih ili onih prvih ili koga vec treba da psujemo ove hefte?
Upoznajte i nas nijeme posmatrace, citatelje ovog foruma o cemu je rijec pa da i mi rahat sudjelujemo u psovanju onih drugih ili onih prvih ili koga vec treba da psujemo ove hefte?
& $ ?
-
- Kontakt:
Kakvi smo ni psovat ko ljudi ne znamo sve nesto kilavo.
Pljuvacina je vec nesto drugo.
U ponedeljak je nova tekma.
Samo sjever
Samo sjever

- Probisvjet
- Kontakt:
Nista sjever, samo zapad. Ko je naucio kisnuti za Slobodu i dalje ce. Cini mi se kada bi pokrili sve tribine, gledao bi mjesto gdje prokisnjava da stanem.Sariel1987 je napisao/la:Kakvi smo ni psovat ko ljudi ne znamo sve nesto kilavo.
Samo sjever

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Drug moj ima jedna pa kaje upala pluca je bote upala pluca
Kisno je hadzo i kisnuce
Haj ziviJo malo kisnem i sad

Kisno je hadzo i kisnuce

Haj ziviJo malo kisnem i sad

Amin. On nije više ni za termina.Hitman22 je napisao/la:Jaha ide u penziju 23.12. Sat sa posvetom se vec radi
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Probisvjet
- Kontakt:
Macak i Celo hajmo slijedeceg uljeza izbaciti u utorak! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Nije uredu ne podijeliti informacije sa drugovimaProbisvjet je napisao/la:Macak i Celo hajmo slijedeceg uljeza izbaciti u utorak!

Probisvjet je inace poznat kao bombas Rajko. Ne palite se djabeSmajilKaric je napisao/la:Nije uredu ne podijeliti informacije sa drugovimaProbisvjet je napisao/la:Macak i Celo hajmo slijedeceg uljeza izbaciti u utorak!![]()
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Probisvjet
- Kontakt:
Jedan forumas je obavjesten na PP ko je slijedeci, ako slazem neka napise.Hitman22 je napisao/la:Probisvjet je inace poznat kao bombas Rajko. Ne palite se djabeSmajilKaric je napisao/la:Nije uredu ne podijeliti informacije sa drugovimaProbisvjet je napisao/la:Macak i Celo hajmo slijedeceg uljeza izbaciti u utorak!![]()

FK Sloboda Tuzla
Ne priznajem nista ako ne napišeš meni a ja cu tebi dva imena dati osim Slavkana i Ordage
Mada nije ni pametno danas reci. Mozda decko bude igrao u ponedeljak pa da se ne opterecava
Mada nije ni pametno danas reci. Mozda decko bude igrao u ponedeljak pa da se ne opterecava
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Probisvjet
- Kontakt:
Nista ne govori unaprijed. Moze nam Sloga uzeti pa da jos proigra kod njih. Mi smo baksuzi teski.Hitman22 je napisao/la:Ne priznajem nista ako ne napišeš meni a ja cu tebi dva imena dati osim Slavkana i Ordage

Jel moguce da ce GOSK uzet Krupi bod

-
- Kontakt:
Uzet cemo mi 3 granicarima no sikiriki

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Sutra ce snijeg da padne ,a ovi nasi sa stadiona nece biti spremni za to , ne bi me cudilo da se odgodi utakmica u ponedeljak zbog snijega

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Trebaju pokrit teren kao sto je Siroki uradio.
Kad se sjetim onih akcija čišćenja snijega, koliko nas je došlo na stadion da pomogne...A bili smo organizaciono 10 koraka iza ove uprave (nije da se ne približavaju).
Sutra da padne, ne bi 10 ljudi došlo da priskoči u pomoć.
Sutra da padne, ne bi 10 ljudi došlo da priskoči u pomoć.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Ja bih dosao fobly, da li bi ti došao da pomogneš?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...