Zenicka Arena
- bilino polje
- Kontakt:
Re: Zenicka Arena
veceras napokon otvaranje zenicke arene merlin ce prvi da zapjeva u areni....................i rukometasi ce imati napokon svoj stalni dom za igranje kao sto je poznato u areni ce rukometasi igrati svoje zekme pa nek je sretno arena stat pa gledati
samo celik ale samo celik ale
-
- Kontakt:
hval bogu otvorena je,sad nema opravdanja da ne bude vrhunskih sportista iz Z enice
...........................................otvorena je nova stranica bosanskohercegovackog sporta........................
...........................................otvorena je nova stranica bosanskohercegovackog sporta........................
e sto ti je rec nas narod.....uzeli su najskuplji parket,koji na ovim prostorima ima samo Zagreb.i oni su ti prvo parket napravili pa tek poceli ostale stvari sredjivati,tribine i to..pogadjate sta se desilo..skela im pala na parket i ostetila citav taj dio.ne moze bosanceros bez belaja...
- bistrikboy
- Kontakt:
sjajna dvorana,fantazija... 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Dvorana je do Ja*a..,bas super izgleda..,12 poena za Zenicu.delija je napisao/la:e sto ti je rec nas narod.....uzeli su najskuplji parket,koji na ovim prostorima ima samo Zagreb.i oni su ti prvo parket napravili pa tek poceli ostale stvari sredjivati,tribine i to..pogadjate sta se desilo..skela im pala na parket i ostetila citav taj dio.ne moze bosanceros bez belaja...

Daj mi recite sta Turska momcina (delija) prica o nekom ostecenju parketa?
Imali istine?
Ne znam vjeruj meni je sve bilo ok. Hvala ti Huso Donio si radost u Zenicu
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
ma popravljeno je.to je bilo dok su pravili...al da vidite kako navecer sve to lijepo izgleda.bas su sredili.steta sto niko takve slike ne postaviDvorana je do Ja*a..,bas super izgleda..,12 poena za Zenicu.![]()
Daj mi recite sta Turska momcina (delija) prica o nekom ostecenju parketa?
Imali istine?
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 10 sep 2013, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
**** ih koncerti...Rz88 je napisao/la:sad ce koncerti harati tu.........hehe, mogu reci da sam poprilicno zadovoljan ovim velikim projektnom, neka je malo nade donejlo u mom gradu, u nasoj drzavi, nadam se da je ovo samo pocetak.

koncert Zdravka Colica 18. aprila pada kada se igra i tekma Celik-Zeljeznicar....naravno vecernji termin
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 10 sep 2013, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
svaka cast,dvorana je prejaka!!Pozdrav

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Suti i uzivaj, izgleda da je vama bas falila jedna veca hala (kratkosilazno aRoterdam je napisao/la:**** ih koncerti...Rz88 je napisao/la:sad ce koncerti harati tu.........hehe, mogu reci da sam poprilicno zadovoljan ovim velikim projektnom, neka je malo nade donejlo u mom gradu, u nasoj drzavi, nadam se da je ovo samo pocetak.![]()
koncert Zdravka Colica 18. aprila pada kada se igra i tekma Celik-Zeljeznicar....naravno vecernji termin

Mrak je lijepa fakat nadam se da neće bit ko zagrebačka smo Ćolić,Brena,turbo folk,a nema sporta.
Nažalost pjevači sve kupuju,prekrasna je Zenici je ovo trebalo,svaka čast kvaliteta odlična bio sam nemam riječi!super.
Nažalost pjevači sve kupuju,prekrasna je Zenici je ovo trebalo,svaka čast kvaliteta odlična bio sam nemam riječi!super.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
bit ce valjda i utakmica.treba pjevaca al bolje su utakmice.
Svaka cast Zenici...fenomenalna Arena nema sta.....da se i ostali gradovi hoce ugledati na ovo....pozz iz Tuzle.
Koja ce nasa repka prva igrati u ovoj dvorani? Hoce li rukometna reprezentacija igrati ovdje u ovim kvalifikacijama?
trebalo bi da rukomenta reprezentacija igra utakmice u ovoj dvorani, ali narvano ponekad i u Skenderiji i u drugim gradovima, moguce je da ovoa arena bude sretna kao sto je Bilino Polje na kojem u fudbalu nasa repka. nije bila porazena sve do grcke nazalost... 

mB!
rukomet italija i rusija u areni......okk celik ce takode preci u arenumajestic je napisao/la:Koja ce nasa repka prva igrati u ovoj dvorani? Hoce li rukometna reprezentacija igrati ovdje u ovim kvalifikacijama?
bio na Merlinu sve ok ali brate balkanskom krkanluku nigdje kraja......pusenje u areni normalna stvar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.