Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Eto mi navikli pobjeđivati velike ekipe pa nam Sušić sad ruši "imidž"
Ne sam Safete.
Ne sam Safete.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Zadnja pobjeda protiv velike repke,tek prije nekih 14 godina.RiNo je napisao/la:Eto mi navikli pobjeđivati velike ekipe pa nam Sušić sad ruši "imidž"
Ne sam Safete.

''imidz'' nam je definitivno unisten

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
neki likovi su nevjerovatni, izgubimo od portugala i spanije : ciro **** ti mater, odlazi.. proslo par mjeseci, pape izgubio 1 utakmicu ( inace smo odlicni protiv velikih ekipa ) : ciro vratiiiii se..
haj odlucite se jednom
haj odlucite se jednom
PAPE JE definitivno fulio taktiku veceras,pape je kriv za losu postavku igraca,ali nije pape kriv sto su nekima pare i koke udarile u glavu pa igranje za BIH im dodje kao POD MORANJE!
PAPE NISI ZA OVOG POSLA,ALI NI NASI IGRACI NISU ZA EVROPSKOG PRVENSTVA .ZA REPREZENTACIJU SE NE IGRA,ZA REPREZENTACIJU SE GINE!
a umjesto ovoga PAPE odlazi.......stavite SAVEZ ODLAZI! TO MI IZGLEDA NORMALNIJE,JER MI VEC GODINAMA NISMO NIGDJE OTISLI ...ja nebih bas rekao da je kriv JEDAN trener!
PAPE NISI ZA OVOG POSLA,ALI NI NASI IGRACI NISU ZA EVROPSKOG PRVENSTVA .ZA REPREZENTACIJU SE NE IGRA,ZA REPREZENTACIJU SE GINE!
a umjesto ovoga PAPE odlazi.......stavite SAVEZ ODLAZI! TO MI IZGLEDA NORMALNIJE,JER MI VEC GODINAMA NISMO NIGDJE OTISLI ...ja nebih bas rekao da je kriv JEDAN trener!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ode imidz.harishp je napisao/la:Zadnja pobjeda protiv velike repke,tek prije nekih 14 godina.RiNo je napisao/la:Eto mi navikli pobjeđivati velike ekipe pa nam Sušić sad ruši "imidž"
Ne sam Safete.![]()
''imidz'' nam je definitivno unisten
Eno Mesa ima problema sa Grenobilom. Mog'o bi doci da uzme repku. Al sigurno ce tu biti neki problemcici, ovaj plata ahm ahm....
safete, molimo te... IDI !
zalosno je to da jos ima ljudi koji brane ovog papka od selektora, pa vidjeli smo svi (bar oni koji se razumiju u fudbal) da mi nemamo igru, da igraci ne igraju na svojim pozicijama, da se neki (dzeko) ponasa kao da je ispred zgrade i da igra s rajom, aa navijaci i stadion smijesno je govoriti, smijesno je da se zvizdi nasem kapitenu, covjeku koji je uvijk srcem igrao i koji se bori kao lav, ibisevicu manje vise ali momak se trudio i ponavljam nije to njegova pozicija, nije on covjek koji probija po krilu, i jos nesto da kosevo ima kapacitet od 80 000 nikad nece biti navijanje kao na Bilinom Polju to je realnost !!! SAVEZ NAPOLJE ! A SVAKAKO I SELEKTOR !!!
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Upravo stigoh sa teferiča koji nam je pripremio vrsni stručnjak,pa samo rekoh da se logujem i da se poserem usta njemu i njegovoj viziji fudbala.
Safete,učini jednom u životu pravi korak. Daj otkaz i nastavi voditi drugoligaške klubove kako si i naučio,jer to ti je plafon. Nigdje tebi reprezentacija neće biti odskočna daska,jer ko god ti je gledao utakmice, može te zaposliti samo kao oružara u klubu.
Safete,učini jednom u životu pravi korak. Daj otkaz i nastavi voditi drugoligaške klubove kako si i naučio,jer to ti je plafon. Nigdje tebi reprezentacija neće biti odskočna daska,jer ko god ti je gledao utakmice, može te zaposliti samo kao oružara u klubu.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
aguero88_ je napisao/la:zalosno je to da jos ima ljudi koji brane ovog papka od selektora, pa vidjeli smo svi (bar oni koji se razumiju u fudbal) da mi nemamo igru, da igraci ne igraju na svojim pozicijama, da se neki (dzeko) ponasa kao da je ispred zgrade i da igra s rajom, aa navijaci i stadion smijesno je govoriti, smijesno je da se zvizdi nasem kapitenu, covjeku koji je uvijk srcem igrao i koji se bori kao lav, ibisevicu manje vise ali momak se trudio i ponavljam nije to njegova pozicija, nije on covjek koji probija po krilu, i jos nesto da kosevo ima kapacitet od 80 000 nikad nece biti navijanje kao na Bilinom Polju to je realnost !!! SAVEZ NAPOLJE ! A SVAKAKO I SELEKTOR !!!
odlican si sljedeci put daj 200 maraka da mozes jos glasnije govorit savez napolje...ovo sto pricate za susica mozete macku o rep okacit jer sve vise postajete smjesni,kad nadjete igraca koji vrijedi i igra na sljedecim pozicijama : desni bek,lijevi bek,1 stoper 2 zadnjih veznih onda cu da vas slusam a do tad se potrudite da shvatite da mi nemamo ni jednog igraca da valja (sem spahica) u odbrani
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- slani grad
- Kontakt:
i meni fakat nije vise jasno kako neko moze branit ovog kloca od selektora....pa svako ko je 2 puta odigro tekmu na PES-u zna da je ona formacija presmijesna....pozicije igraca necu ni da spominjem....jos je najjace kad ga pocnu branit ovi pitari....jel ima jos neki igrac sarajeva da nije bio selektor
..sve neke legende u p.i.c.k.u materinu..de nam javite pa da ne pratimo repku dok ih ne ispucate....covjek je trnokop klasicni i veze nema....na stranu sto izgleda ko drvena marija i sto su mu izjave presmijesne...plus...covjek nikakvih emocija nema
...il ih ne pokazuje...sta li
....ja sam ga svakako prekrizio one noci kad sam ga gledo kod mime u emisiji...frajer mrtav hladan izvaljuje da je preuzeo repku da mu BUDE ODSKOCNA DASKA U NASTAVKU KARIJERE I DA AKO NESTO SA REPKOM NAPRAVI,ZELJA MU JE DA PREUZME NEKI VELIKI KLUB
...ko ne vjeruje nek nadze tu emisiju kad je tek preuzeo ulogu selektora...jel to izjavljuje selektor jedne zemlje..pa to hiding nije izjavio kad je rusiju vodio...MAJMUNE IZ ZAVIDOVICA
.....fuuujjjj...usta mu se p.o.s.e.r.e.m ona sabanska
.....

Zadnja izmjena: slani grad, dana/u 08 sep 2010, 02:31, ukupno mijenjano 1 put.
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
sta ces ti meni govoriti koliko cu ja dati i sta cu govoriti.....ja na kosevo idem samo kad celik igra aa reprezentaciju tamo ne zelim da pratim....sad se ti pitas zasto, gdje je patriotizam, pa reci cu ti samo da je papan na poziciji selektora rekao sta je rekao i da on nikad nije dobro dosao dole aa ja da idem gledati njegovu "taktiku" to nikad... preputam takvim kao ti da pratite, dovoljno sam utakmica gledao i shvati jos nesto a trebate svi da ti ako si otisao tamo dao koliko si dao, i govorio savez napolje, da su ti se ceko, colakovic samo nasmijali i rekli neka vas levati dajte po 20,30,40 i cijelu noc samo to govoritenick je napisao/la:aguero88_ je napisao/la:zalosno je to da jos ima ljudi koji brane ovog papka od selektora, pa vidjeli smo svi (bar oni koji se razumiju u fudbal) da mi nemamo igru, da igraci ne igraju na svojim pozicijama, da se neki (dzeko) ponasa kao da je ispred zgrade i da igra s rajom, aa navijaci i stadion smijesno je govoriti, smijesno je da se zvizdi nasem kapitenu, covjeku koji je uvijk srcem igrao i koji se bori kao lav, ibisevicu manje vise ali momak se trudio i ponavljam nije to njegova pozicija, nije on covjek koji probija po krilu, i jos nesto da kosevo ima kapacitet od 80 000 nikad nece biti navijanje kao na Bilinom Polju to je realnost !!! SAVEZ NAPOLJE ! A SVAKAKO I SELEKTOR !!!
odlican si sljedeci put daj 200 maraka da mozes jos glasnije govorit savez napolje...ovo sto pricate za susica mozete macku o rep okacit jer sve vise postajete smjesni,kad nadjete igraca koji vrijedi i igra na sljedecim pozicijama : desni bek,lijevi bek,1 stoper 2 zadnjih veznih onda cu da vas slusam a do tad se potrudite da shvatite da mi nemamo ni jednog igraca da valja (sem spahica) u odbrani

ocito ne razumijes bosanski,nisam reko da sam iso na utakmicu...ako je tebi rahimic spas za zadnjeg veznog onda se malo prisaberi proguglaj covjek ima trideset i kusur godina vise je destruktivac negoo kreator neces naci ni jedan dobar pass prema naprijed pored njega mora igrat neko sto moze iznjet loptu(on igra odlicno i odlican je kad treba cuvat rezultat ostalo slabo) ako ti je salihovic bek onda si jos vise u zabludi i kao trece slabo je iko iz sarajeva bio veceras na tekmi iz moje mahale niko ziv...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Inace pretpostavljam da si na PES-u sa BiH osvojio sve sto se moze osvojiti? De nam ti tu svoju formaciju, mozda Pape prihvati...PES je inace toliko realan, da je to IDENTICNO stvarnim utakmicama!!!slani grad je napisao/la:i meni fakat nije vise jasno kako neko moze branit ovog kloca od selektora....pa svako ko je 2 puta odigro tekmu na PES-u zna da je ona formacija presmijesna....pozicije igraca necu ni da spominjem....jos je najjace kad ga pocnu branit ovi pitari....jel ima jos neki igrac sarajeva da nije bio selektor..sve neke legende u p.i.c.k.u materinu..de nam javite pa da ne pratimo repku dok ih ne ispucate....covjek je trnokop klasicni i veze nema....na stranu sto izgleda ko drvena marija i sto su mu izjave presmijesne...plus...covjek nikakvih emocija nema
...il ih ne pokazuje...sta li
....ja sam ga svakako prekrizio one noci kad sam ga gledo kod mime u emisiji...frajer mrtav hladan izvaljuje da je preuzeo repku da mu BUDE ODSKOCNA DASKA U NASTAVKU KARIJERE I DA AKO NESTO SA REPKOM NAPRAVI,ZELJA MU JE DA PREUZME NEKI VELIKI KLUB
![]()
![]()
![]()
...ko ne vjeruje nek nadze tu emisiju kad je tek preuzeo ulogu selektora...jel to izjavljuje selektor jedne zemlje..pa to hiding nije izjavio kad je rusiju vodio...MAJMUNE IZ ZAVIDOVICA
.....fuuujjjj...usta mu se p.o.s.e.r.e.m ona sabanska
![]()
.....
pa ti bi zadnjeg veznog koji je destruktivac, kreator, moze iznijeti loptu i ima odlican zadnji pasnick je napisao/la:ocito ne razumijes bosanski,nisam reko da sam iso na utakmicu...ako je tebi rahimic spas za zadnjeg veznog onda se malo prisaberi proguglaj covjek ima trideset i kusur godina vise je destruktivac negoo kreator neces naci ni jedan dobar pass prema naprijed pored njega mora igrat neko sto moze iznjet loptu(on igra odlicno i odlican je kad treba cuvat rezultat ostalo slabo) ako ti je salihovic bek onda si jos vise u zabludi i kao trece slabo je iko iz sarajeva bio veceras na tekmi iz moje mahale niko ziv...

ne znam po cemu zakljucujes da navijam za sarajevo da nisi grah razbacio?bravo moze salihovic igrat beka moze i djeko stopera,posto igras lopte onda ti je vjerovatno jasno da moze spahic bit golman...evo ustvari posto nam u reprezentaciji ne treba spic neka muslimovica ko golmana,cuj moze salihovic igrat beka jer nam krilo ne trebaaguero88_ je napisao/la:pa ti bi zadnjeg veznog koji je destruktivac, kreator, moze iznijeti loptu i ima odlican zadnji pasnick je napisao/la:ocito ne razumijes bosanski,nisam reko da sam iso na utakmicu...ako je tebi rahimic spas za zadnjeg veznog onda se malo prisaberi proguglaj covjek ima trideset i kusur godina vise je destruktivac negoo kreator neces naci ni jedan dobar pass prema naprijed pored njega mora igrat neko sto moze iznjet loptu(on igra odlicno i odlican je kad treba cuvat rezultat ostalo slabo) ako ti je salihovic bek onda si jos vise u zabludi i kao trece slabo je iko iz sarajeva bio veceras na tekmi iz moje mahale niko ziv...kakvo guglanje, bavim se fudbalom i mogu reci da se dobro razumijem uostalom mozemo i poigrat haha pa da vidis o cemu ti pricam, pa zasto ne idete na tekmu? a hocete tamo da se igra
? salihovic moze igrati lijevog beka jer nama u reprezentaciji ne treba kao krilo imamo previse igraca u veznom redu
uostalom nemam vise zivaca pricati s tobom koji ne znam je l ikad gledao repku uzivo
ipak dugo se u zenici igralo a vidim ne ides kad je u sa
sretno vama i eto vam susic nek vam i sarajevo vodi ako valja....ajd cao

Safete, obraduj nas za Bajram... DAJ OSTAVKU
Od veceras mi se ogadila reprezentacija.
Na Francuze ici sa toliko ofanzivaca. SAM PAO, SAM SE UBIO
Od veceras mi se ogadila reprezentacija.
Na Francuze ici sa toliko ofanzivaca. SAM PAO, SAM SE UBIO
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- bosanac035
- Kontakt:
Sinoć nam je samo frizura otišla
U narednim utakmicama očekujte da počne spadato odjeća 

I Love this game !!!
Je li se ovaj čovjek udostojio da se izvine ovom napaćenom narodu
25000+ ljudi je ostalo ko posrano na stadionu poslije utakmice. U tramvaju mrtva atmosfera ko kad je umro Tito. Ljudi žive za dan kad će pogledati utakmicu reprezentacije, a on ne zna reći ni izvini. Kralju, ako ti fali riječi vrati se u osnovnu školu

25000+ ljudi je ostalo ko posrano na stadionu poslije utakmice. U tramvaju mrtva atmosfera ko kad je umro Tito. Ljudi žive za dan kad će pogledati utakmicu reprezentacije, a on ne zna reći ni izvini. Kralju, ako ti fali riječi vrati se u osnovnu školu

- nikad_izvini
- Kontakt:
Inače nemam običaj da komentarišem, što ne znači da ne pratim, igru reprezentacije i selektora, sad ću napraviti izuzetak.
Naime, nije sramota izgubiti od Francuske(iako me nisu impresionirali), problem je onako izgubiti. Jedna šansa, Pjanićev slobodnjak.
Na kraju smo imali sreće i izgubili "samo" 0:2. Moglo je biti mnogo gore.
Zašto. Veoma je prosto.
-------------------Rahimić-----Pjanić
-----Ibišević-------Misimović-------Ibričić
vs
-----------Maluda-----------------------Valbuena
-----------M.Vila----------------Diaby-----------
------------------------Diara------------------
Samo totalni trenerski laik je u stanju pomisliti da se naš vezni red, sastavljen od jednog napadača, tri pleja i jednog(starog) zadnjeg veznog igrača može nositi sa fizički "strašno moćnim" francuzima. Da znaju, ne znaju(osim Malude) al da trče, trče brate. U prvom poluvremenu su nas umorili i vile nas pronosale u drugom su nas pretrčali i pregazili.
Haj sve to, taktička greška, al mi nije jasno da je drugo poluvrijeme počela ista postava
Samo trenerski laik ne bi vidio šta nam se sprema. Laika očito imamo na klupi. Jal veze nema sa svojim navodnim poslom, jal je slijep pa konta "biće bolje" u drugom poluvremenu.
Prepremne utakmice ne služe da isprobavaš Salihovića, Pandžu i Marvca koji su već igrali, nego valjda da nađeš adekvatne zamjene kad zajebeš stvar. Neki plan B. Plan A je nabij loptu na Džeku jer nema ko da iznese loptu na protivničku polovinu a imamo u ekipi 3 pleja koji guše jedan drugog. Plan B je,hm. Sjedi na klupi, furaj se da izgledaš ko Kapelo i na kraju utakmice sve svali na igrače.
Ne sam Safete.
Naime, nije sramota izgubiti od Francuske(iako me nisu impresionirali), problem je onako izgubiti. Jedna šansa, Pjanićev slobodnjak.
Na kraju smo imali sreće i izgubili "samo" 0:2. Moglo je biti mnogo gore.
Zašto. Veoma je prosto.
-------------------Rahimić-----Pjanić
-----Ibišević-------Misimović-------Ibričić
vs
-----------Maluda-----------------------Valbuena
-----------M.Vila----------------Diaby-----------
------------------------Diara------------------
Samo totalni trenerski laik je u stanju pomisliti da se naš vezni red, sastavljen od jednog napadača, tri pleja i jednog(starog) zadnjeg veznog igrača može nositi sa fizički "strašno moćnim" francuzima. Da znaju, ne znaju(osim Malude) al da trče, trče brate. U prvom poluvremenu su nas umorili i vile nas pronosale u drugom su nas pretrčali i pregazili.
Haj sve to, taktička greška, al mi nije jasno da je drugo poluvrijeme počela ista postava

Prepremne utakmice ne služe da isprobavaš Salihovića, Pandžu i Marvca koji su već igrali, nego valjda da nađeš adekvatne zamjene kad zajebeš stvar. Neki plan B. Plan A je nabij loptu na Džeku jer nema ko da iznese loptu na protivničku polovinu a imamo u ekipi 3 pleja koji guše jedan drugog. Plan B je,hm. Sjedi na klupi, furaj se da izgledaš ko Kapelo i na kraju utakmice sve svali na igrače.
Ne sam Safete.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.