NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
A koga ce da uvede?? Imas Danu na klupi i to je to, ostalo buranija (Tu neubrajam Wagnera, covjeka od 40 **** godina).
NK Široki Brijeg
Bolje da je uveo nekog mlađeg ali ne možes uvest kada nisi poveo na klupu.Evolve je napisao/la:A koga ce da uvede?? Imas Danu na klupi i to je to, ostalo buranija (Tu neubrajam Wagnera, covjeka od 40 **** godina).
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
- siroki1991
- Kontakt:
Sudacka krmad nam ne bi dosudila penal da netko pogine u 16-ercu. Penal u kupu , penal sada. A mi glumimo gospodu i odgadjamo, sami sebi pravimo kajlu. Bas me zanima bi li jedan real izisao barci u susretntako al ajde. Sto se tice igre, dominirali smo dobrih 70 min i imali 3,4 ekstra sanse i po prikazanom apsolutno zasluzili pobjedu. Baraban kriminalan danas , kao i Markovic. Vrijeme je da se Milicevicu da sansa jer se ne da vise gledat ono tankersko okretanje prema nazad stalno. Niti jedan centarsut, izgubio je brzinu totalno... Ne znam zasto komentirate Joju odigrao je korektnu utakmcu, boljeg stopera nemamo. Vidjeli smo da ovaj Nikic jos nije zreo. Na zimu po jedno pojacanje u svakoj liniji ako ista mislimo. Ekipa je psihicki pala i dobro ce nam doci ova stanka u svakom slucaju
siroki1991 je napisao/la:Sudacka krmad nam ne bi dosudila penal da netko pogine u 16-ercu. Penal u kupu , penal sada. A mi glumimo gospodu i odgadjamo, sami sebi pravimo kajlu. Bas me zanima bi li jedan real izisao barci u susretntako al ajde. Sto se tice igre, dominirali smo dobrih 70 min i imali 3,4 ekstra sanse i po prikazanom apsolutno zasluzili pobjedu. Baraban kriminalan danas , kao i Markovic. Vrijeme je da se Milicevicu da sansa jer se ne da vise gledat ono tankersko okretanje prema nazad stalno. Niti jedan centarsut, izgubio je brzinu totalno... Ne znam zasto komentirate Joju odigrao je korektnu utakmcu, boljeg stopera nemamo. Vidjeli smo da ovaj Nikic jos nije zreo. Na zimu po jedno pojacanje u svakoj liniji ako ista mislimo. Ekipa je psihicki pala i dobro ce nam doci ova stanka u svakom slucaju
Stigle pare od EL tankaju oni svi po Pinkovima i sličnim silima..
Lištica
Lištica
Nabijem vas sve na kur.ac.
Sta ste mislili sve pobijeđivati do kraja?
Zrinjski popuši 11 bodova u 4 kola nikom nista...
Fale nam 3 KLJUČNA igraca,nositelji igre!
I opet smo bili bolji čitavu utakmicu. Tko god prigovori slovo ovoj ekipi nek ne dolazi na stadion.
I opet smo bili bolji čitavu utakmicu. Tko god prigovori slovo ovoj ekipi nek ne dolazi na stadion.
EKONNP
- UstanikSBII
- Kontakt:
Logicno dode do pada samo nasa publika kao i sam sve to emotivno uzme .... Treba pogledati snimku utakmice pa vidjeti sve cinjenice i pogledati sta i kako dalje ide pauza ne kasnimo puno ima jos dosta da se igraskripar96 je napisao/la:Nabijem vas sve na kur.ac.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Evolve
- Kontakt:
Igrali smo protiv ekipe kojoj je ovo 3 utakmica u 6 **** dana, i to dvije protiv nas jedna protiv Sarajeva! Sta bi trebao, biti sretan??? Ma daj molim te....
Zrinjski je nadoknadio, mislis da cemo mi ikojeg kurca nadoknadit?? Pa ovaj Zeljeznicar veceras je bio na nivou jebnog Radnika, znaci nista! I primis dva gola ****.
Zasto Grahovac nije pogrijesio??? Zato sto ima **** kvalitete a ne ko nasi tokmaci koji muda ostave kod kuce zeni u torbici prije svakog derbija. Pa dokle vise?????
Vruce sam glave jos, necu doeiebdkdqhsjeheskoh
Zrinjski je nadoknadio, mislis da cemo mi ikojeg kurca nadoknadit?? Pa ovaj Zeljeznicar veceras je bio na nivou jebnog Radnika, znaci nista! I primis dva gola ****.
Zasto Grahovac nije pogrijesio??? Zato sto ima **** kvalitete a ne ko nasi tokmaci koji muda ostave kod kuce zeni u torbici prije svakog derbija. Pa dokle vise?????
NK Široki Brijeg
- Sandokan87
- Kontakt:
Izvinjavam se na upadu, a prijatelju gdje si vidio penal danas za vas?siroki1991 je napisao/la:Sudacka krmad nam ne bi dosudila penal da netko pogine u 16-ercu. Penal u kupu , penal sada. A mi glumimo gospodu i odgadjamo, sami sebi pravimo kajlu. Bas me zanima bi li jedan real izisao barci u susretntako al ajde. Sto se tice igre, dominirali smo dobrih 70 min i imali 3,4 ekstra sanse i po prikazanom apsolutno zasluzili pobjedu. Baraban kriminalan danas , kao i Markovic. Vrijeme je da se Milicevicu da sansa jer se ne da vise gledat ono tankersko okretanje prema nazad stalno. Niti jedan centarsut, izgubio je brzinu totalno... Ne znam zasto komentirate Joju odigrao je korektnu utakmcu, boljeg stopera nemamo. Vidjeli smo da ovaj Nikic jos nije zreo. Na zimu po jedno pojacanje u svakoj liniji ako ista mislimo. Ekipa je psihicki pala i dobro ce nam doci ova stanka u svakom slucaju
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Ne igra se koliko je ko pogodio prečka i stativa nego u golove... Željo je u konačnici bio bolja ekipa 2 puta u tjedan dana. Slučajno? Bolji su pobijedili. Sviraj ti kuycu.skripar96 je napisao/la:Nabijem vas sve na kur.ac.
Lištica
Lištica
Ma bez obzira na vruću glavu kažeš onako kako jest. Ali nemamo kvalitetu bez Ćorića i Čabraje i to je to. Sreća pa pauza. Čemu Baraban služi. Toliko sam ga hvalio na borbenosti ali je on totalno beskoristan napadač. Zabiti će smo slučajno kao svojedobno Olić. Smotan do bola. Bori se ali to izgleda da tribina kao probijanje glavom armiranog zida. I onda izvadi njega i stavi dedu Wagnera. Ma koji Wagner. Svaka čast na svemu ali odavno igrač manje na terenu. Ali baš doslovno. I divimo se kada zabije. On će sada zabiti ako dobije loptu u trepavicu a što se tiče bilo kakvog učinka u obrambenom dijelu jedna velika nula. I kada ti vidiš Barabana i Wagnera kada idu jedan na jedan sa nekim igračem smiješno izgleda. Doslovno dva koraka naprijed tri nazad. I onda imaš u rosteru Ivankovića. Još gore. Sreća pa je pauza. Dva dana više odmora imali od Želje i igraju kao ****. **** pič.. A bravo za Upravu za odgodu Kupa. Još jedna u nizu vrhunskih odluka.Evolve je napisao/la:Igrali smo protiv ekipe kojoj je ovo 3 utakmica u 6 **** dana, i to dvije protiv nas jedna protiv Sarajeva! Sta bi trebao, biti sretan??? Ma daj molim te....
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Ljudi smirite strasti,Zeljo nije bolji od nas, sudacke odluke i sreca su odlucile oba dvoboja. Suci umjesto da se sude penali i ode na nasu stranu,ne sviraju nista i ovi ga dadnu oba puta.
Samo ponavljam Stipo Markovicu reci sam da ides na klupu,prezalostan si..
Samo ponavljam Stipo Markovicu reci sam da ides na klupu,prezalostan si..
Samo jedno ime
Prvo da cestitam Željezničaru u pobjedi.Pojedinim igracima dati papire.Danas jednostavno nije islo,lopta nije htjela u gol,itekako se osjeti izostanak glavnih igraca.Da se sjetim i sudaca,ovim putem im zelim sve najgore.I na kraju da se nayebem majke svima onima koji su izasli sa stadiona nakon primljenog gola u sudackoj nadoknadi.
Igraj Široki ti si najbolji!
Nisam izašao! Ali i ja tebi j.ebem majku! Idioti nisu u stanju Želju u dvije utakmice dobit kući i sad bi ja njima trebao pjevati nakon utakmice? Feštat poraz, šta li?96BadBoy je napisao/la:Prvo da cestitam Željezničaru u pobjedi.Pojedinim igracima dati papire.Danas jednostavno nije islo,lopta nije htjela u gol,itekako se osjeti izostanak glavnih igraca.Da se sjetim i sudaca,ovim putem im zelim sve najgore.I na kraju da se nayebem majke svima onima koji su izasli sa stadiona nakon primljenog gola u sudackoj nadoknadi.
...
Sablić je pogriješio sa Nikićem na stoperu, mali je se totalno pogubio. Baraban i Marković su bili katastrofalni, isto kao i Baša u onoj kup utakmici ali to nije razlog da ih pojedini derbi navijači onako izvrijeđaju, tako su zviždali i vrijeđali Čabraju a sada ga ti isti papci prizivaju kako fali ?!?! Činjenica je da nemamo širok roster kako smo mislili i da pojedini grači više ne mogu igrati na ovom nivou, sreća da će ubrzo pauza, treba u svakoj liniji dovesti ako se može po jednog igrača. Glavu gore momci, ništa ne zaostajemo, u igri smo, imamo pozitivnu atmosferu oko kluba, odličnu posjetu, čemu nervoza.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
To ti se inace zove ljubav prema klubu...Orjuna je napisao/la:Nisam izašao! Ali i ja tebi j.ebem majku! Idioti nisu u stanju Želju u dvije utakmice dobit kući i sad bi ja njima trebao pjevati nakon utakmice? Feštat poraz, šta li?96BadBoy je napisao/la:Prvo da cestitam Željezničaru u pobjedi.Pojedinim igracima dati papire.Danas jednostavno nije islo,lopta nije htjela u gol,itekako se osjeti izostanak glavnih igraca.Da se sjetim i sudaca,ovim putem im zelim sve najgore.I na kraju da se nayebem majke svima onima koji su izasli sa stadiona nakon primljenog gola u sudackoj nadoknadi.
Ostanes i pjevas mu i kad ispada iz lige,a kamoli je 3 boda od vrha
EKONNP
Bili smo bolji, nismo imali srece jos pored ozljeda kljucnih igrača..
Ne smijemo pasti, treba dobiti u Banja Luci.
Duga je sezona još, izmjenjivat ce se do kraja na vrhu sve četiri ekipe
Ne smijemo pasti, treba dobiti u Banja Luci.
Duga je sezona još, izmjenjivat ce se do kraja na vrhu sve četiri ekipe
Ne bih bas rekao da je stvar u sreci,vec u nedostatku igrača koji mogu i znaju zabiti. Kruzimo oko 16 3 minute i nitko gol ne moze zabiti. Da su Dino i Dejo tu bili garantiram da bi bila druga prica
EKONNP
NE ZNAJU SVI STA ZNACI LJUBAV PREMA KLUBU 6 OZLIJEDENIH IGRACA S TIM DA SE MOZE DODATI I LOSE SUDENJEOrjuna je napisao/la:Nisam izašao! Ali i ja tebi j.ebem majku! Idioti nisu u stanju Želju u dvije utakmice dobit kući i sad bi ja njima trebao pjevati nakon utakmice? Feštat poraz, šta li?96BadBoy je napisao/la:Prvo da cestitam Željezničaru u pobjedi.Pojedinim igracima dati papire.Danas jednostavno nije islo,lopta nije htjela u gol,itekako se osjeti izostanak glavnih igraca.Da se sjetim i sudaca,ovim putem im zelim sve najgore.I na kraju da se nayebem majke svima onima koji su izasli sa stadiona nakon primljenog gola u sudackoj nadoknadi.
.
Ne znam tko je zviždao Čabraji a tko nije, ali ZNAM da ih je svojom sebičnošću zaslužio!jozo121 je napisao/la:Sablić je pogriješio sa Nikićem na stoperu, mali je se totalno pogubio. Baraban i Marković su bili katastrofalni, isto kao i Baša u onoj kup utakmici ali to nije razlog da ih pojedini derbi navijači onako izvrijeđaju, tako su zviždali i vrijeđali Čabraju a sada ga ti isti papci prizivaju kako fali ?!?! Činjenica je da nemamo širok roster kako smo mislili i da pojedini grači više ne mogu igrati na ovom nivou, sreća da će ubrzo pauza, treba u svakoj liniji dovesti ako se može po jednog igrača. Glavu gore momci, ništa ne zaostajemo, u igri smo, imamo pozitivnu atmosferu oko kluba, odličnu posjetu, čemu nervoza.
...
Je zasluzio je par puta,al sta ces sad?
Tek sad vidis koliko ti fali,on je uvijek navlacio 2 igraca na sebe i samim tim oslobađao ogroman prostor Dini i Menalu
Tek sad vidis koliko ti fali,on je uvijek navlacio 2 igraca na sebe i samim tim oslobađao ogroman prostor Dini i Menalu
EKONNP