Ma ne bi niko smio Husrefu pisnut vala, nema smisla. A za titulu, jbg brate, ima još da se igra al' i da uzmu ne može se reći da je nezaslužena. Dva derbija, Lištica, Banja Luka... džaba Arsenalu i Liverpulu lijep fudbal, ligu uzimaju Murinjovske ekipe i Siti koji je pola utakmica ove sezone dobio u zadnjih 5 minuta. Naše je da odradimo sezonu do kraja pa šta Bog da, svako uleti u formu i izađe iz nje. Prošle godine su bili prvi do 31. kola pa vidjeli smo kako završi sezona.Inijesta je napisao/la:Ma meni je ova sezona odavno izgubljena zahvaljujuci upravi, cali i propuhu i zao ce mi biti a vec je pocelo dosta raje protiv Husrefa pricatskoroalen je napisao/la:@Inijesta to smo trebali pokazat na terenu. A šta imamo do sad? Domaće poraze od mjesnih zajednica i graničnih prelaza, dva izgubljena derbija, ispadanje iz kupa u prvoj rundi. Jasno mi je šta hoćeš da kažeš al' sjeti se da je i Čala imao 8 pobjeda u nizu. Sad moramo čekat da nam se dosta stvari poklopi.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
A jos vise ce mi biti krivo da gurbeti titulu uzmu jer je nezasluzuju ji po cemu, nadam se da ko sto sad na srecu uzimaju kad im bude najpotrebnije da ce im sreca okrenuti ledja
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk