Ne znam zašto on nije zamjenik kapitena? Svaka čast Mirandi ili Handi ali previše su mirni, kapiten i zamjenik moraju biti neki koji su vatreni i koji kad je najteže uzmu stvar u svoje ruke i riješe. Ikac i Periša su savršen par
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Chievo style of play is tailored-made for Ranocchia, he will be as comfortable as he is on the couch at home, you'll see tomorrow
Barcelona i Atletico, ako mislis bez porazaVrebac je napisao/la:Znaci ostali mi i City jos
Ma mislim od ovih jači maloarminz je napisao/la:Barcelona i Atletico, ako mislis bez porazaVrebac je napisao/la:Znaci ostali mi i City jos
Ne. Nije ga strah, al' zašto nisu mogle dvije izmjene u 65'? Čemu čekanje do 75' na prvu izmjenu. Tue u priči Eder nebitan, osim u činjenici da je prvi ušao, što je opet nonsens pored toliko mladih igrača..Biscione je napisao/la:Ček vodimo 4-0 i ti misliš da on ubacuje Edera jer ga strah da nećemo pobjedit? Logično da ima neki drugi razlog a taj razlog po meni jedino može biti mir u svlačionici (svi znamo da je baš Eder pokrenuo bunu koja je rezultirala lošim igrama i smjenom De Boera). Koliko god ga ne voljeli ipak je on dosta cijenjen među kolegama i najamnje nam u ovom trenutku trebaju neka nezadovoljstva i povratak klanova (a bilo ih je).PaskalHens je napisao/la:Povedeš 4:0 u 60' i prva ti izmjena u 75' i to Eder. Sreća pa ima rezultat, al' čoek je pi.čka i ziheraš.
Anyway, Dalbert je i sada pokazao da zna igrat i ako Naga i Santon mogu biti ovako preporođeni možemo samo zamislit kakav tek može biti Dalbert. Trener najbolje zna i ne trebamo sumnjati u njega i nadam se da će ga što prije počet ubacivat od prve jer čovjek je definitvno talenat. Isto važi i za Karamoha, nisam bio previše oduševljen kad smo ga potpisivali ali mali minute koristi maksimalno, šteta što ne zabi iz one prilike.

Hesgoal.comOsim13 je napisao/la:De link raja
U kljucnom trenutku se je okliznuo,,SiamoNoi je napisao/la:Prenaivna kontra.Miranda spasava Skriniara.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.