Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

admir0711
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la admir0711 » 08 sep 2010, 00:38

sramota. i to neki igrac. koliko je pretrcao danas moja bi ga nana zatvorila. kazu neki ovdje on treba dobiti loptu on je takav tip igraca. pa jbt kako ce je dobiti ako se ne otkrije. od utakmice sa Svedskom covjek se samo manekenise po terenu. pa bibac jedan urazumi se

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 08 sep 2010, 02:10

Imal ko statistiku da uporedimo koliko su pretrcali Dzeko i Hasagic...Ja mislim da ga je Dzeko uzeo negdje 200m

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 sep 2010, 08:18

@Bistrik i @Faraon

Da li je to zabranjeno reći da je Džeko loše odigrao utakmicu? Ako jeste, stavite to u pravilima foruma pa da niko nikada ne kaže niti jednu jedinu riječ protiv njega. Ok, nije imao lopti, to svakako stoji. Pjanu sam vidio samo kod izvođenja onog slobodnjaka i kada je napravio faul za žuti karton, a Misketa kada je izblokiran od strane 13 Francuza u kaznenom prostoru. No, to ne znači da Edin nema pravo vratiti se po loptu i pokušati nešto. Iz aviona se moglo primijetiti da je pritisak na naša 2 glavna distributera lopti, a Džeko se ne vraća po istu. Pa ne može tako ni pod tačkom razno. I onda se javljaju likovi i pljuju po Vedadu koji je barem iz borbenosti svima očitao lekciju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 08 sep 2010, 09:06

I onda ga neki ovde uporedjuju sa Roneyima ovim onim...moj Dzeko daleko si ti od Arsenala i Man. utd isto ko i ja od milijona.
...nisu mogli da te ugase!!!

air
Kontakt:

Post Postao/la air » 08 sep 2010, 09:18

Po meni nije on da ne zna kao najveci svjetski igraci,ja mislim da zna, samo sto NECE da se trudi za repku i trci kao sto bi trcao(morao) npr u mancesteru,milanu i td.....

elmirčo
Kontakt:

Post Postao/la elmirčo » 08 sep 2010, 09:25

ajde staa ste napali na dzeku, ne moze on trcat bez lopte. ljudi ustopali misimovica i prosuli nas po lijevoj strani, znaju za lulica, i **** ga. da smo mi ustopali valbuenu i maludu, automatski nebi bilo ni benzeme...
nas problem je sto se nafuramo pa ocekujemo da pobijedimo sve redom, al ne moze.

na kraju krajeva, kvalifikacije se ne dobijaju u derbijima nego u albabniji, rumunij, bjelorusiji...pa i srbija je u kvalifikacijama oktinula samo bod francuzima i opet su ljudi bili prvi u grupi
nicija nije do zore..

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 08 sep 2010, 10:32

elmirčo je napisao/la:ajde staa ste napali na dzeku, ne moze on trcat bez lopte. ljudi ustopali misimovica i prosuli nas po lijevoj strani, znaju za lulica, i **** ga. da smo mi ustopali valbuenu i maludu, automatski nebi bilo ni benzeme...
nas problem je sto se nafuramo pa ocekujemo da pobijedimo sve redom, al ne moze.

na kraju krajeva, kvalifikacije se ne dobijaju u derbijima nego u albabniji, rumunij, bjelorusiji...pa i srbija je u kvalifikacijama oktinula samo bod francuzima i opet su ljudi bili prvi u grupi
opet kazem,navedi jedan SPRINT,jedno ganjanje odbrane,jedan duel koji je dobio,jedan tacan pas?????
sve ja postujem njega beton jeigrac al brate on sinoc se oznojio nije...samo trckara ko na treningu.....cuva se vec u subotu wolsburg igra!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 08 sep 2010, 11:48

Mislim da sad tek vidimo koja je klasa Benzema za Dzeku a kamoli Rooney ili Drogba npr. Dzeku gotivim nenormalno, mislim da je odlican igrac ali njegova realna cijena je oko 25 miliona eura. Da se trudio ne bih mu nista rekao ali cijelu tekmu cekati da ti Miske, koji je pokriven sa 2 igraca, nabaci loptu da bi ti mogao nesto uraditi je zaista jadno i neprimjereno za jednog takvog igraca. Nadam se da ce shvatiti neke stvari jer za igraca koji navodno vrijedi 40 miliona ovo je prelose.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 08 sep 2010, 11:49

elmirčo je napisao/la:ajde staa ste napali na dzeku, ne moze on trcat bez lopte. ljudi ustopali misimovica i prosuli nas po lijevoj strani, znaju za lulica, i **** ga. da smo mi ustopali valbuenu i maludu, automatski nebi bilo ni benzeme...

Slažem se sve sa tobom jarane ali samo si jedno zaboravio dodati da Džeko koliko god bio dobar bez daljnjeg u ove dvije utakmice je pokazao da još treba hljeba jesti pa svađa i škrtost sa Ibričićem u Luxemburgu i onako nezalaganje (najblaže rečeno)sinoć e pa ne ide brate za špica među prvih pet u Europi.Ma nije se ni oznojio ali nije ni imao lopti ta stoji ali da se ne bori i onako indolentno šetka ne ide pa da mi je brat rođeni.Ma šta reči nego ponaški ufuro se sad mu treba te bubice iz glave izbiti a o njegovom talentu je iluzorno govoriti.Baš ga je Benzema sinoć i ubio borbenošču i ako su oni iz Reala gledali teško če Džeko njega zamijenioti u Realu,realno.
Sarajevo ljubavi moja!

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 08 sep 2010, 11:53

Raul7 je napisao/la:Mislim da sad tek vidimo koja je klasa Benzema za Dzeku a kamoli Rooney ili Drogba npr. Dzeku gotivim nenormalno, mislim da je odlican igrac ali njegova realna cijena je oko 25 miliona eura. Da se trudio ne bih mu nista rekao ali cijelu tekmu cekati da ti Miske, koji je pokriven sa 2 igraca, nabaci loptu da bi ti mogao nesto uraditi je zaista jadno i neprimjereno za jednog takvog igraca. Nadam se da ce shvatiti neke stvari jer za igraca koji navodno vrijedi 40 miliona ovo je prelose.
hajde bogati da te pitam nesto,a sta bi benzema uradio da mu nije bilo suigraca.da mu nisu maluda i valbuena i ostali naravno servirali lopte oko ruba sesnesterca.sta ba hocete da covjek dodje do hasagica uzme loptu prodje komplet ekipu i da gol.niste realni sekunde jedne.pa bolan francuzi nam blokirali 5 igraca u vezi a da ne blokiraju 1 u napadu.pa sta bi trebali argentici pricati za mesija.ih on najbolji jest ali u kurcu ,pa sto nije njemackoj zabio 5 golova da dobijemo 5-4.eto kako razmisljate
VOLIM TE ŽELJO

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 08 sep 2010, 12:01

jordan 23 je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:Mislim da sad tek vidimo koja je klasa Benzema za Dzeku a kamoli Rooney ili Drogba npr. Dzeku gotivim nenormalno, mislim da je odlican igrac ali njegova realna cijena je oko 25 miliona eura. Da se trudio ne bih mu nista rekao ali cijelu tekmu cekati da ti Miske, koji je pokriven sa 2 igraca, nabaci loptu da bi ti mogao nesto uraditi je zaista jadno i neprimjereno za jednog takvog igraca. Nadam se da ce shvatiti neke stvari jer za igraca koji navodno vrijedi 40 miliona ovo je prelose.
hajde bogati da te pitam nesto,a sta bi benzema uradio da mu nije bilo suigraca.da mu nisu maluda i valbuena i ostali naravno servirali lopte oko ruba sesnesterca.sta ba hocete da covjek dodje do hasagica uzme loptu prodje komplet ekipu i da gol.niste realni sekunde jedne.pa bolan francuzi nam blokirali 5 igraca u vezi a da ne blokiraju 1 u napadu.pa sta bi trebali argentici pricati za mesija.ih on najbolji jest ali u kurcu ,pa sto nije njemackoj zabio 5 golova da dobijemo 5-4.eto kako razmisljate
Ti ocito nisi gledao tekmu. Benzema je dobijao lopte na oko 20 metara a kada mu nisu mogli dodati vracao se nazad i uzimao i vodio akciju. Mogao je Dzeko prici bar na 25 metara da uzme loptu ali jok, momak se ukopo u 16 i ceka Misketa da ga gadja u glavu. Benzema mu je odrzao lekciju pa vi pricajte sta hocete. Onoliko borbe i trcanja pored sjajne tehnike i brzine mora imati svaki napadac koji vrijedi 40 miliona eura.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 08 sep 2010, 12:06

jordan 23 je napisao/la:
Nije buraz majke mi moje nego govorim o odnosu Džeke ma nije se frajer borio i tačka .Činjenica je da su Benzemu pitali loptama ali i on se nudio otkrivao a kad dobije ubi brate a borio se ko lav pa jesi li vidio kako se oznojio kao da je Zidan.Džeko je velemajstor ali ne bori se to je činjenica a da ne bude samo on večina igrača nije kur..m pomakla pogotovo je veza loša bila.Ovo sam napisao dobronamjerno pa ako ikad pročita nek svati da se mora trčati ganjati igrač po terenu kao što je činio i Benzema kad je blokirao Misketa u šesnestercu,niko ne traži da svaku utakmicu zabije gool ali da mora trčati i ganjati e to je več nešto drugo ne možeš reči da se nije malo ufurao. Pa dobro ko ne bi ,barata se ciframa 40-50 miliona eura što je za nas obićne smrtnike bajka a on je premlad da taj teret nosi na leđima. Ali sve to ne može i ne mora biti opravdanje za loš pristup igri,hajde ne ide gool, doči će ali ne trčati i ne boriti se i svađati se po terenu sa saigračima ne ide.
Sarajevo ljubavi moja!

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 08 sep 2010, 12:10

jeste li ga dovoljno popljuvali klosari jedni?

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 08 sep 2010, 12:11

sekac je napisao/la:
jordan 23 je napisao/la:
Nije buraz majke mi moje nego govorim o odnosu Džeke ma nije se frajer borio i tačka .Činjenica je da su Benzemu pitali loptama ali i on se nudio otkrivao a kad dobije ubi brate a borio se ko lav pa jesi li vidio kako se oznojio kao da je Zidan.Džeko je velemajstor ali ne bori se to je činjenica a da ne bude samo on večina igrača nije kur..m pomakla pogotovo je veza loša bila.Ovo sam napisao dobronamjerno pa ako ikad pročita nek svati da se mora trčati ganjati igrač po terenu kao što je činio i Benzema kad je blokirao Misketa u šesnestercu,niko ne traži da svaku utakmicu zabije gool ali da mora trčati i ganjati e to je več nešto drugo ne možeš reči da se nije malo ufurao pa dobro ko ne bi barata se ciframa 40-50 miliona eura što je za nas obićne smrtnike bajka a on je premlad da taj teret nosi na leđima ali sve to ne može i ne mora biti opravdanje za loš pristup igri,hajde ne ide gool, doči će ali ne trčati i ne boriti se i svađati se po terenu sa saigračima ne ide.
ma razumijem ja tebe
,ti si meni jedan od realnijih ljudi.i ne vezano za ovu temu postujem te i kao navijaca sarajeva.jer si jako realan covjek.ali meni samo smeta ovo napadanje dzeke,niko ne kaze da je on odigrao dobro ili nesto,meni smetaju price ,kako je on precijenjen kako su sada svi bolji od njega,kako ne moze igrati nigdje osim wolsburga i te price.mislim da su ljudi isfrustrirani i da seru bezveze po dzeki i spahi,volio bih da ih izgubimo ,pa da vide onda kako stvari stoje.pozz za tebe
VOLIM TE ŽELJO

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 sep 2010, 12:13

Nije niko odigrao kako treba pa ni Dzeko ali ne treba pljuvati momka na osnovu jednu utakmice :( vjerujem da ce vec u Albaniji pokazati svoje umjece ipak sam protiv onih robijasa nebi ni Ronaldo nista mogao sad im kao nikad treba pruziti podrsku da se bore za to 2 mjesto a najlakse je pljuvati po svakome to je takav mentalitet djaba :ugeek:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 08 sep 2010, 12:14

zolaTM je napisao/la:jeste li ga dovoljno popljuvali klosari jedni?
Jarane mislim da nema potrebe za tom pricom, Dzeko sinoc nije bio na nivou, pruzio je najlosiju partiju u BH dresu i zasluzuje kritike.
Ljudi ne mogu da ga hvale, kad nije napravio nista vrijedno hvale za 90 minuta. Uspio je dobiti 1 vazdusni duel i izboriti korner, ukoliko je to za tvoj pojam dosta od igraca Dzekinog kalibra pohvali, ali za moj je vrlo skromno iako ti se to mozda ne svidja.

Takodjer nema potrebe nazivati Dzeku, klocem, sljivotresom i slicno.
Cuva Bog Zelju svog!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 08 sep 2010, 12:21

mirzza je napisao/la:
Jarane mislim da nema potrebe za tom pricom, Dzeko sinoc nije bio na nivou, pruzio je najlosiju partiju u BH dresu i zasluzuje kritike.
Ljudi ne mogu da ga hvale, kad nije napravio nista vrijedno hvale za 90 minuta. Uspio je dobiti 1 vazdusni duel i izboriti korner, ukoliko je to za tvoj pojam dosta od igraca Dzekinog kalibra pohvali, ali za moj je vrlo skromno iako ti se to mozda ne svidja.

odurna vucibatina e to ti je on
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 08 sep 2010, 12:21

mirzza je napisao/la:

pa dobro brate uredu je reci da je lose igrao ,ali pogledaj ti levata koliko ga pljuju.pa covjece ne mozes stalno biti dobar,ima i losih dana i lose forme.ali problem je sto ljudi nisu realni,halo ba kompletna ekipa je bila katastrofa,i sta hoce onda od dzeke.glavni krivac za sve je pape.svaka njemu cast kao igracu,kao pojedincu.bio je neponovljiv,ali je bio covjek koji je igrao za sebe ,za svoju dusu.nikada nije bio rob ekipe i taktike.jedini covjek koji ga je obuzdao je bio ivica osim.samo iz tog razloga sto je bio takav,nije bio proglasen boljim os piksija dzajica i ostalih,pa cak i od maradone.tako da on i nije mogao bitineki trener,jer je navikao raditi sam ,nije se pouzdao u ostale nikada.pa onda mogu samo zakljuciti da ova raja sto dzeku,ustvari jako voli papeta,i ocekuje od dzeke da igrao kao i on da sve sam prolazi i zavrsava.
VOLIM TE ŽELJO

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 08 sep 2010, 12:40

Prvo da se zahvalim ovom pod nikom "jordan 23" za komentare o meni.Vjeruj mi da se trudim biti realan koliko mogu i ti si to prepoznao hvala ti!Što se Edina tiče on mi je jedan od najdražih igrača repke iako sam pitar volim ga kao igrača a i kao čovjek je dobar(čuj kupio taxisti auto) svaka mu čast.Za ono sinoć mora biti iskritikovan moje namjere su dobronamjerne ali ima i onih koji nisu dobronamjerni pa jedva čekaju da ga popljuju.To se jadniku dešavalo i u Želji kad su ga svi nazivali klocem a ja sam uz njegovog prvog trenera I.A. gledao i raspravljao kako če mali postati evropska klasa.Mi u BiH smo najgori navijači na svijetu sad Džeko ne valja ili Miske ili neko treći ali to nije opravdanje ni njima za loš pristup neborbenost i nezalaganje .Bit če naš Edin opet majstor doči će on sebi jer on treba samo da misli o onom šta radi najbolje a to je da igra i ako može da zabija goolove. Nije sad samo on ili bilo ko od igrača izdajnik nacije ali jbg mora postojati i kritika i pohvala pa što prije svatimo i mi i igrači bit če nam lakše.
Sarajevo ljubavi moja!

Legolas_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Legolas_Sa » 08 sep 2010, 12:45

Svi vi koji pljujete Dzeku i kao bombardujete nas sa nekim " mudrim " izjavama i taktikama ste JADOVI NAJVECI i molim vas da se vratite vašem malicioznom i jadnom životu.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.