Lažni, dobro te je!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Lažni, dobro te je!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
Sariel1987
- Kontakt:
jeko ba lazni ...ado?
ja sam ovde jedini preostali aktivni tz huligan al aktivni.osjecam se ko na premijeri zadnjeg dzedaja... iz star warsa
a sunce vam haj Z... 
ja sam ovde jedini preostali aktivni tz huligan al aktivni.osjecam se ko na premijeri zadnjeg dzedaja... iz star warsa
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Cuj ne znaci ti nista ako osvojimo kupcostacurta08 je napisao/la:"Lažno euforija stanje"?! Jel to bi ono kad igrasmo u pretkolu lige Evropske unije?sviunapad1010 je napisao/la:@solinas vidiš da pitaju hoće li biti očišćena stolica. Ybg ljudi furate se na Evropu, budimo realni mi kasnimo makar 50 godina za tim drzavama i više. Jos malo ce tražit da ih neko ispiša na tekmi drzeci ih za onu stvar i jos da im na kraju pogladi muda i to ako može za 3KM. Stanje je uzrokovano prethodnim laznim euforija stanjem i treba vremena da se vrati na svoje. Pojačanja nam trebaju kako bi se na proljeće potukli za kup i ako dođe rezultat vratiti će se situacija u normalu za nas i opet nas nece biti 5000 nije bilo ni kad smo se za titulu borili na svakoj. Da nas ima 5000 to je po 5 KM za 16 domacih utakmica u ligi 400.000 KM, po 7 KM 560.000 KM. Za naše uslove puno para, ali pokrast ce Senco ili neko drugi i nedamo to je priča stalno. Za fana the Cult-a mi smo u Tuzlanskom trouglu trenutno.
Jednu stvar si dobro rekao, ovo sad je stvarno stanje, slavljenje pobjede protiv nekakve Sloge je baš tužno i način na koji igrači traže premije, ustvari još malo treba do realnosti a to je izbacivanje iz kupa koje će se desiti već u sledećem krugu, iako mi nije jasno šta bi mi to trebalo značiti i da ga osvoje kad boga molimo da Čelik i Vitez ne osvajaju bodove u prvenstvu i bavimo se kalkulacijama kako bi mi opstali u ligi.
Čuj furamo se na Evropu?!
A ovo ostalo si skonto ko kad se hadzira izgubi u grahu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Sariel1987
- Kontakt:
ne ako nego kad jednom konacno osvojimo taj kup ja stvarno ne znam
nakupilo se dosta toga, generacijski 
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Dobili smo šećera zbog pizdenja, a pride čičkaSariel1987 je napisao/la:ma druze mi se furamo na uzas.uzas je nasa furka.
žasaukontas ža sa UUUUUUU
![]()
je bo majku ko kakva olipmijska disciplina pizdjenje uprazno i dodjaba
Yebo dumanje haj z...
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Sariel1987
- Kontakt:
ma Z ba...samo Z...sviunapad1010 je napisao/la:Dobili smo šećera zbog pizdenja, a pride čičkaSariel1987 je napisao/la:ma druze mi se furamo na uzas.uzas je nasa furka.
žasaukontas ža sa UUUUUUU
![]()
je bo majku ko kakva olipmijska disciplina pizdjenje uprazno i dodjaba![]()
Yebo dumanje haj z...
braćo, drugovi, gospodo znani i neznani- zdravstvujte! na ruskom Ž
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ove sezone kup je našSariel1987 je napisao/la:ne ako nego kad jednom konacno osvojimo taj kup ja stvarno ne znamnakupilo se dosta toga, generacijski
-
Sariel1987
- Kontakt:
bicu tu...
vjerovatno.ako ne odapnem i ja
vjerovatno.ako ne odapnem i ja
Ma gluposti je zeljeti neuspjeh samo sto mrzis ovu i sve druge, uprave koje su nam generacijski nabile komplekse od uspjeha
Ja vala bi da ga osvojimo pa kada bi 10 godina morali trpiti Senada
Salu na stranu, jednom moraju poceti uredjivati klub iznutra.
Eto vidis da su u toku ove sezone radili barem na tome rezultati su ionako ko ku rac.
Pa sada konkurs za skupstinu tu bi para ubrali pa uclanjenjem u klub da se pokrene nesto pozitivno jbg.
Ima puno toga sto utice na posjetu i popularnost ne samo rezultati.
Konstantno raditi na unapredjenju kluba pa rezultati ce doci za par godina. ....
Mi stagniramo jbg.
Ja vala bi da ga osvojimo pa kada bi 10 godina morali trpiti Senada
Salu na stranu, jednom moraju poceti uredjivati klub iznutra.
Eto vidis da su u toku ove sezone radili barem na tome rezultati su ionako ko ku rac.
Pa sada konkurs za skupstinu tu bi para ubrali pa uclanjenjem u klub da se pokrene nesto pozitivno jbg.
Ima puno toga sto utice na posjetu i popularnost ne samo rezultati.
Konstantno raditi na unapredjenju kluba pa rezultati ce doci za par godina. ....
Mi stagniramo jbg.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
Sariel1987
- Kontakt:
kako neš stagnirat, stari se, s godinama ko pritke za mohune sve blize zemlji...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Posto cu sutra platiti 7 KM hoce li biti 2 deca sljive i suhovine od menproma 100 g 
-
Sariel1987
- Kontakt:
nisi ti njeg ni skonto..Hitman22 je napisao/la:Biće i peć ona ratna na svaka tri gledaoca
Član klana dakle ?Sariel1987 je napisao/la:nisi ti njeg ni skonto..Hitman22 je napisao/la:Biće i peć ona ratna na svaka tri gledaocasviunapad je mucko upuceno djubre
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
Sariel1987
- Kontakt:
ma druze ba to ti mene malo jelHitman22 je napisao/la:Član klana dakle ?Sariel1987 je napisao/la:nisi ti njeg ni skonto..Hitman22 je napisao/la:Biće i peć ona ratna na svaka tri gledaocasviunapad je mucko upuceno djubre
je bem i tebe i klan i komplet forum i upravu i stadijon sve sa travnajkom sta je? ajmo na pivu ba
je bo vas vise teorije zavjera...i bezveze lelemud. uzivjate ba bez svadje... sa mnom se svadjat ne mozete.
Ne svadja se niko ovdje. Nakon
Srijede je zavladao mir. Apsolutno Mir a Daytona nije bilo
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
Sariel1987
- Kontakt:
ma ti je bes namjerno neki klik se desio..Hitman22 je napisao/la:Ne svadja se niko ovdje. Nakon
skoro..
ok. legitimno
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Hitman sporo čita nodoce u voznjiHitman22 je napisao/la:Član klana dakle ?Sariel1987 je napisao/la:nisi ti njeg ni skonto..Hitman22 je napisao/la:Biće i peć ona ratna na svaka tri gledaocasviunapad je mucko upuceno djubre
-
Sariel1987
- Kontakt:
voli piti volim piti i ljubiti takvoga me majka rodi takav cu i ostaritiiiiiiii
ojhaaa
imam jednu zelju da ti tvoja medna usta jos jednom poljubim pa da seeeeeeeeeee
nikada
haj z ljudi ba
**** kup bice kupova
probisvjeteeeeeeeee
ojhaaa
nikada
haj z ljudi ba
**** kup bice kupova
probisvjeteeeeeeeee
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Za sariela sutra bambuca tuzlaka umjesto 2 deca da se ispravi. Haj zSariel1987 je napisao/la:voli piti volim piti i ljubiti takvoga me majka rodi takav cu i ostaritiiiiiiii
ojhaaa
nikada
haj z ljudi ba
**** kup bice kupova![]()
probisvjeteeeeeeeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.