Ili jer sam pokupio Valentinea koji je neshvatljivo odbacen.Je car jednom,al da mi se vec tri tjedna događa isto...Bobadilla je napisao/la:To i jest čar, prošlu si dobio jer Chalmers nije igrao citavu zbog BO. Moram dodat jednog INJ, nek ne propada ill spotSiamoNoi je napisao/la:Strah me jedino da ti Rubio i Collison ne skupe 10 blokada kroz tjedan,a Henson i Simmons 10 trica.
SS.BA Fantasy Basketball liga - 2. liga
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 3. sezona - 2. liga
Nije tačno, da je Chalmers igrao čitavu utakmicu ti bi izgubio MU bez obzira na to koga si dodaoSiamoNoi je napisao/la:Ili jer sam pokupio Valentinea koji je neshvatljivo odbacen.Je car jednom,al da mi se vec tri tjedna događa isto...Bobadilla je napisao/la:To i jest čar, prošlu si dobio jer Chalmers nije igrao citavu zbog BO. Moram dodat jednog INJ, nek ne propada ill spotSiamoNoi je napisao/la:Strah me jedino da ti Rubio i Collison ne skupe 10 blokada kroz tjedan,a Henson i Simmons 10 trica.
mozes li okrenuti ovaj mu vcrs ili si podigo bijelu zastavu
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Bobadilla je napisao/la:Nije tačno, da je Chalmers igrao čitavu utakmicu ti bi izgubio MU bez obzira na to koga si dodao
mozes li okrenuti ovaj mu vcrs ili si podigo bijelu zastavu
EtoSiamoNoi je napisao/la:Posralo me totalno.Valentine čak 13 skokova uzeo,a Chalmersa trener odmarao vecinu utakmice.Dobio u kategoriji u kojoj je bilo najmanje sanse za to prije početka utakmica tog dana.
Ma ništa od ovog večeras.Rivers,Dinwiddie i Barton u jednoj noci pokupe 9 blokada,a kod mene u istim zakažu Anteto i Embiid i to je to.I izostanak Kantera ranije kroz tjedan mi zeznuo koncepciju pa sam i sa FG% propao.Jedino kad bi joseu u zadnji čas otpala dvojica pa da nekako u poenima stignem.S tim da bi se uz to i moji trebali bas nakrcat s poenima.U tricama i blokadama na prvi pogled veca sansa,al isto nista jer imam samo 2/4 igrača sposobna za jedno i 2/4 za drugo (a i to što imam nije nešto prepouzdano),a on isto ima svoje adute i samo ce odrzat prednost.Otpadaju igrači uvijek kad nije potrebno...u jednoj ligi otpali čovjeku Aldridge,Jokic i Davis,al opet uzalud kad sam i ovako imao hrpu utakmica manje plus mi prvi pick izvan igre.
Ispada da sam izgubio u tjednu u kojem sam najmanje ozljeda imao.Samo ta Kanterova ako se ne varam.
Courtney Lee je tipičan primjer igrača koji bi žestoko pao učinkom da trejdam za njega.
No,trust meSiamoNoi je napisao/la:Courtney Lee je tipičan primjer igrača koji bi žestoko pao učinkom da trejdam za njega.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Jest to sve, Valentine usro skokove ali da je Chalmers uzeo 3 skoka ti bi izgubioSiamoNoi je napisao/la:Bobadilla je napisao/la:Nije tačno, da je Chalmers igrao čitavu utakmicu ti bi izgubio MU bez obzira na to koga si dodao
mozes li okrenuti ovaj mu vcrs ili si podigo bijelu zastavuEtoSiamoNoi je napisao/la:Posralo me totalno.Valentine čak 13 skokova uzeo,a Chalmersa trener odmarao vecinu utakmice.Dobio u kategoriji u kojoj je bilo najmanje sanse za to prije početka utakmica tog dana.![]()
Ma ništa od ovog večeras.Rivers,Dinwiddie i Barton u jednoj noci pokupe 9 blokada,a kod mene u istim zakažu Anteto i Embiid i to je to.I izostanak Kantera ranije kroz tjedan mi zeznuo koncepciju pa sam i sa FG% propao.Jedino kad bi joseu u zadnji čas otpala dvojica pa da nekako u poenima stignem.S tim da bi se uz to i moji trebali bas nakrcat s poenima.U tricama i blokadama na prvi pogled veca sansa,al isto nista jer imam samo 2/4 igrača sposobna za jedno i 2/4 za drugo (a i to što imam nije nešto prepouzdano),a on isto ima svoje adute i samo ce odrzat prednost.Otpadaju igrači uvijek kad nije potrebno...u jednoj ligi otpali čovjeku Aldridge,Jokic i Davis,al opet uzalud kad sam i ovako imao hrpu utakmica manje plus mi prvi pick izvan igre.
Ispada da sam izgubio u tjednu u kojem sam najmanje ozljeda imao.Samo ta Kanterova ako se ne varam.
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Dvojica mi još samo ostala.Ni u tricama ni blokadama se nisam priblizio.Ipak ništa od 4 trice Kantera.0-0.Čestitke joseu na drugoj pobjedu u dva tjedna.
Ma nije još gotovo. Ovi moji mogu pokvariti FT% i TO i onda gubim.SiamoNoi je napisao/la:Dvojica mi još samo ostala.Ni u tricama ni blokadama se nisam priblizio.Ipak ništa od 4 trice Kantera.0-0.Čestitke joseu na drugoj pobjedu u dva tjedna.
Ali ne smijem nikog ostaviti na klupi, jer me možeš stići u poenima i tricama.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Al 2.9 % imaš bolji FG%,koliko bi užasni morali bit?!jose je napisao/la:Ma nije još gotovo. Ovi moji mogu pokvariti FT% i TO i onda gubim.SiamoNoi je napisao/la:Dvojica mi još samo ostala.Ni u tricama ni blokadama se nisam priblizio.Ipak ništa od 4 trice Kantera.0-0.Čestitke joseu na drugoj pobjedu u dva tjedna.
Ali ne smijem nikog ostaviti na klupi, jer me možeš stići u poenima i tricama.
Jučer sam gledao koga bi dodao ujutro i htio sam Beasleya,al jbg nisam mogao bit za komp. u to vrijeme da napravim zamjenu.Vjerojatno će me upravo to koštat.Jedna trica,jedna blokada,21 poen i još bi si FG% digao.-3,-2 bi sad bio i sa poenima +10.
Gallinari se vraca ovaj tjedan.Dostupan za trejd.
Peta pobjeda u nizu.
Uhvatio sam ritam. Istina povrede me zaobilaze u zadnje vrijeme (osim D'Angela, koji je na IL mjestu).
Sad derbi sa Pajserima.
Uhvatio sam ritam. Istina povrede me zaobilaze u zadnje vrijeme (osim D'Angela, koji je na IL mjestu).
Sad derbi sa Pajserima.
Bice gusto, imam 35 utakmica, ti 36 s tim da mi je Gay out i R.Anderson GTD al to cu nadoknadit dodavanjem igraca.jose je napisao/la:Peta pobjeda u nizu.![]()
Sad derbi sa Pajserima.
Jedan niz se prekida, oba smo na 5 straight
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Hocu ja hocu jaSiamoNoi je napisao/la:Gallinari se vraca ovaj tjedan.Dostupan za trejd.
Prekinuo sam Siamov niz, pa se nadam da ću i tvoj.Bobadilla je napisao/la:
Bice gusto, imam 35 utakmica, ti 36 s tim da mi je Gay out i R.Anderson GTD al to cu nadoknadit dodavanjem igraca.jose je napisao/la:Peta pobjeda u nizu.![]()
Sad derbi sa Pajserima.
Jedan niz se prekida, oba smo na 5 straight
Da smo igrali prošle sedmice, ti bi pobijedio 5:4, tako da moram biti bolji ovaj put.
Zadnji dan sam sklonio 5 igraca, uzeo bih ti pts al bi TO izgubio tako da bi dosli na isto. TO,blokade i procente uzimas 100% 
Fali ti jos jedna kategorija :p
Fali ti jos jedna kategorija :p
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Kakvi su ovo derbiji na vrhu ove sedmice
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Treci poraz i prvi put da nisam sa 5-4 poražen.I opcenito prvi put da nije 5-4 završilo za nekoga.
Protiv Ria sad moram uzet kako god znam.
Mirotić došao glave.
Protiv Ria sad moram uzet kako god znam.
Mirotić došao glave.
Koliko ce ispadati iz ove lige?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sta se treseš?

Ima li neki dobrovoljac da zamijeni Il Capitana?
Trenutno korisnika/ca: filip13, Slatinash_7 i 6 gostiju.