RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Treba neke tribine i spojiti, npr ovu iza gola i vipušu, ali ako ovo docekamo vrh, ima li jos slikaemil02in je napisao/la:San polako postaje java,forzza Velež!
Yebem ti sunce u kojem univerzumu Voloder uzima 500 mjesečno. Frajer je golman isto koliko je i Dejan Matić koristan na Sterlištu
Kad će krov 
Odleprša Donko, šta vam musa kaže
Vrijeme mu je i bilo. Bravo upravajosipmusa je napisao/la:Odleprša Donko, šta vam musa kaže
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Samo vas je Asmir Dzafic ukopao,pa koliko je to imao platu u pm
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Da je imao obraza otišao bi nakon Konjica, al' bolje ikad nego nikadBabatunde je napisao/la:Vrijeme mu je i bilo. Bravo upravajosipmusa je napisao/la:Odleprša Donko, šta vam musa kaže
Veliki korak naprijed
Dva igraca iz kaknja kako stvari stoje na pauzi vam dolaze.
Jedan iz Mladosti jedan iz Rudara.
trogodišnji ugovor, ovaj isplaćeni iznos mu je bila mjesečna plataastra1922 je napisao/la:Samo vas je Asmir Dzafic ukopao,pa koliko je to imao platu u pm
Pozdrav za momke iz Doboja koji rade u jednoj mehaničarskoj radnji. Malo je dobrih ljudi još, a tamo ih očito ima i svaka im čast na pomoći u gluho doba noći. Nije Ibro đabe tamo bio. Ko su igrači, Kobilica i ?Wolffire je napisao/la:Dva igraca iz kaknja kako stvari stoje na pauzi vam dolaze.
Haha drago mi je ako imas pozitivna iskustvajosipmusa je napisao/la:Pozdrav za momke iz Doboja koji rade u jednoj mehaničarskoj radnji. Malo je dobrih ljudi još, a tamo ih očito ima i svaka im čast na pomoći u gluho doba noći. Nije Ibro đabe tamo bio. Ko su igrači, Kobilica i ?Wolffire je napisao/la:Dva igraca iz kaknja kako stvari stoje na pauzi vam dolaze.
Vedin Kulovic koji kod nas mozda malo i nepravedno ne moze da dodje do minutaze.
Jos je sve na nivou spekulacija ali mislim da ce biti super pojacanja jer oba igraca se se dokazala u prvoj ligi.
Ma kepec brate i ovaj Kulović, a takav nam čitav sastav ako mu je tačna visina 175. Jedino ako bi igrao krilo, a vidim da je prvenstveno špic gdje mi već imamo Brandao a fali nam neki razbijač u 16Wolffire je napisao/la:Haha drago mi je ako imas pozitivna iskustvajosipmusa je napisao/la:Pozdrav za momke iz Doboja koji rade u jednoj mehaničarskoj radnji. Malo je dobrih ljudi još, a tamo ih očito ima i svaka im čast na pomoći u gluho doba noći. Nije Ibro đabe tamo bio. Ko su igrači, Kobilica i ?Wolffire je napisao/la:Dva igraca iz kaknja kako stvari stoje na pauzi vam dolaze.
Vedin Kulovic koji kod nas mozda malo i nepravedno ne moze da dodje do minutaze.
Jos je sve na nivou spekulacija ali mislim da ce biti super pojacanja jer oba igraca se se dokazala u prvoj ligi.
Momak je krilo/ krilni napadac nikako klasicni spic ne znam jel ikad igrao na toj poziciji. Moze pokriti obe strane, i nije tacno momak ima bar 180 ako ne i vise.josipmusa je napisao/la: Ma kepec brate i ovaj Kulović, a takav nam čitav sastav ako mu je tačna visina 175. Jedino ako bi igrao krilo, a vidim da je prvenstveno špic gdje mi već imamo Brandao a fali nam neki razbijač u 16
Yebe onda transfermarkt, ne vadiWolffire je napisao/la:Momak je krilo/ krilni napadac nikako klasicni spic ne znam jel ikad igrao na toj poziciji. Moze pokriti obe strane, i nije tacno momak ima bar 180 ako ne i vise.josipmusa je napisao/la: Ma kepec brate i ovaj Kulović, a takav nam čitav sastav ako mu je tačna visina 175. Jedino ako bi igrao krilo, a vidim da je prvenstveno špic gdje mi već imamo Brandao a fali nam neki razbijač u 16
Djonko je iz privatnih razloga napustio funkciju direktora. Vec je izabran novi covjek i nema potrebe za spekulacijama.
NEKIDEEEEEEEAlemC85 je napisao/la:Djonko je iz privatnih razloga napustio funkciju direktora. Vec je izabran novi covjek i nema potrebe za spekulacijama.
lezVe do bagro
Je li istina da je otišao i Abdihodžić ?
Jest,sjebo koljeno ali dosao je Bobic tako da nema gubitka.josipmusa je napisao/la:Je li istina da je otišao i Abdihodžić ?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.